Honza.manta Odesláno 1. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2011 Tak konecne jsem to dal do kupy ale jeste je co vylepsovat. Rad bych tam videl jeste Elton Sport a letecke. Kibi ze me nebude (je to mobilem) tak sorry To vypadá jako by bylo dosaženo první mety! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2011 Tak nejak......... a to jsem myslel ze mi budou stacit jedny. Dnes jsem dostal echo ze to vypada nadejne s leteckymy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 Hele co jsem nasel v supleti: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Byl u nich i puvodni remen v NOS stavu, byl vymenen hodinarem hned pri nakupu hodinek za kovovy... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ten kovovej tah je pomerne netradicni, ma klasickou sponu a zaroven je natahovaci: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Celkem i svitej, akorat rucicky jsou od neceho upatlany... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Koupeno v zari 1971 v provozovne n.p. Klenoty, od cca 1984 do vcerejska ztraceny, jdou na prvni natahnuti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 (upraveno) Ten gumovej remen ale neni puvodni ten se daval az na PSII-I je na nem i tusim napsana roztec 18mm a Igen ma 19mm pasek.A v dobe kdy se prodavaly Igeny nebyly myslim ani 500Kcs bankovky. Ale jinak pekny:smile_anim: Upraveno 7. února 2011 uživatelem diver60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 Petibaba je od roku 1973, ale asi ji nemel ve srajtofli jen tak nekdo S tim remenem je to zajimavy, je tu jista moznost, ze je prapuvodne od mejch PS2, ale ten jsem uz davno odepsal domnivajic se, ze byl rozlamanej... fakt zadny PS1 nemely tenhle remen? Ani na konci vyroby? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 A tech 90Kcs v drobnych bys nemel? To by byl pekej namet na fotku pro kibiho Igeny, ucet a 590Kcs na stole v ceskych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 Máš takovejch šuplíků víc? Tenhle se vyplatil, vypadají dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 (upraveno) Takovy dotaz ohledne reminku: Zkousel jste nekdo Bond strap na "Igenech" ? Fotka by byla bezva. Pokud se nepletu tak stezejky maji roztec 19 mm, ale reminky se delaji pouze 18 nebo 20 mm, co sem videl. Upraveno 7. února 2011 uživatelem sodik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj85 Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 Nie su sice nic extra ale aj napriek tomu sa s Vami podelim so svojou troskou. Mam ich uz par mesiacov,spociatku som ich dost nosil ale s novymi prirastkami sa stale castejsie ocitaju v skatuli.Sklicko bolo prasknute bolo ho nutne vymenit.Sice tym stratili svoju povodnost ale aspon sa na ne da pozerat.Dal som ich na18 mm Nato strap ktory sa mi doma povaloval.Cifernik ma uz to najlepsie za sebou,lumi je rozcapkana,chrom zospodu dost vyzraty,rucicky trocha zoxidovane ale aj napriek tomu ich mam velmi rad.Koniec koncov ked si kupujem vintage tak chcem aby vyzerali staro,no nie? A po precisteni a nastaveni robia do cca +15s denne co mi pride celkom prijemne vzhladom na ich vek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 Vypadají pěkně a ta popisovaná patina k věku patří.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 Máš takovejch šuplíků víc? Tenhle se vyplatil, vypadají dobře. Suplik byl jen jeden, ale hodinek v nem bylo vic... A tech 90Kcs v drobnych bys nemel? To by byl pekej namet na fotku pro kibiho Igeny, ucet a 590Kcs na stole v ceskych Samozrejme mel... kdyztak i ekvivalent v bonech... nebo vychodnich markach... Akorat to aranzovani se mi zatim moc nedari Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 Pirx peknyyyyy.... to byla mena na tu desetikorunu si vzpominam mama me dala dvacku a sel jsem na bigbit 10 kacek vlezny + 5 piv nebo 7,70 smazak s tatarkou + 1,80 pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 Tak popojedem o kousek dal, snad z toho na konci budou krasne hodinky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 9. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2011 (upraveno) Juraj85: Ten strap ma jakou sirku? Dik Upraveno 9. února 2011 uživatelem sodik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 9. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2011 Stejnej "elastickej" tah jsem taky na jednich IGENech našel, je to značka Bentex. snažil jsem se dopátrat co je to zač, ale mistr Google mi vyplivnul jen pár firem, převážně z automobilového prům. a taky jedny jakési hodinky zřejmě indické provenience:-) Nevíte někdo co to je zač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jojo, Bentex... nic bohuzel nevim, jen ze byl v 70tych letech v nabidce Klenotu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 Tak už mám taktéž sporty 1 dal jsem na ně timex řemínek a myslím si, že jim sluší a děkuji za ně členovi fóra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka0426 Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 Tak se zadařilo a mám také jedny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 Tak se zadařilo a mám také jedny A vypadají moc pěkně ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 Taky se pochlubím jednou novinkou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se