hirsch Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Měřil jsem přesnost jak strojek šlape po renovaci, odchylka za 24 hod činí + 9 s. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 S novou vložkou prokoukly. Tímto děkuji Alexovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 Pěkné Jo, jo, vložka udělá divy :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 Dnes jsem se konečně dočkal a přišly mi renovované Igeny. Do Eltonu jsem je odesílal 21. 12. 2010, renovační práce trvaly - jak bylo řečeno - slíbené 3 měsíce. Takže se kochám a poslouchám tikot..... Hmm, tak modrasky, jo? Zacinam mit roupy Ja ty svoje stridam s digi Humvee, ale jenom na cvicaku, aby mi je nejakej chlupatec neprokous, jinak nic jinyho. Jak jsem bez nich mohl existovat A nasel jsem si novou zabavu, kdyz je natahuju, drzim je cifrem dolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 Měřil jsem přesnost jak strojek šlape po renovaci, odchylka za 24 hod činí + 9 s. Honzo, gratuluji. Jsou fakt nádherný... Někdy se zastavím, rád bych je viděl in natura :-DDD a při té příležitosti přinesu ty svoje... Měj se a ať ti tikaj... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 Honzo, gratuluji. Jsou fakt nádherný... Někdy se zastavím, rád bych je viděl in natura :-DDD a při té příležitosti přinesu ty svoje... Měj se a ať ti tikaj... :-D Díky a budu se těšit, uděláme skupinový foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Že je černý ciferník v provedení lesklém a matném se tu už probíralo. Teď jsem hledal ten lesklý a náhodou jsem ho otočil. Jako jediný ciferník, který mám doma je stříkán na černo i z rubu - kontroloval jsem to - mám tři a všechny černé z obou stran. Žádný jiný cifr na sporty a ani na jiné primky(jen těch pár, co mám doma) není z rubu stříkaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 jezismarja ja tu slintam uz par dni, ved uz niekto nejake pustite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 jezismarja ja tu slintam uz par dni, ved uz niekto nejake pustite Před týdnem byly v inzerci. Naživo jsou lepší než na fotce, jak jinak Sklíčko jak nové, cifr a ručky jakbymset, ani pouzdro není moc podřené, zasloužily by novou lunetu. Korunka vypadá původní, ani není ošmajdaná, zuby má jak pila. Hodím je na hadr, ať dál neničím pouzdro a budou chodit ven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 Hezký, tady si člověk vždycky tak hezky spraví oči . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 Minulý týden mi povolila stará stěžejka, pásek se uvolnil a Sporty sebou třískly o zem Teď se občas zastaví, navíc se mi ještě povolila korunka V pátek je vezmu hodináři, aspoň je zrovna vyčistí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchtapet Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2011 Tento dotaz sem sice moc nepatří, ale chtěl bych se zeptat zkušenějších, kde najdu v Brně zručného hodináře na opravu Prim Sport 1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2011 Ahoj, je tu na to vlákno. Mmj. tam je taky "Rád bych doporučil mistra hodináře v obchodě Oriosa na náměstí Svobody 15 v Brně...." Příspěvek je z 8/2010, takže docela aktuální A vyfoť nám je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 tak po vcerejsku mam taky cerne igeny a uvazuju, ze by nemusely vypadat spatne na meshi (jinak skonci asi na cernem nato). ve vlaknu jsem zadnou takovou fotku nenasel. mel byste nekdo doma tuto kombinaci a mohl sem hodit fotku, abych vedel, zda mesh shanet ci nikoliv? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 tak po vcerejsku mam taky cerne igeny a uvazuju, ze by nemusely vypadat spatne na meshi (jinak skonci asi na cernem nato). ve vlaknu jsem zadnou takovou fotku nenasel. mel byste nekdo doma tuto kombinaci a mohl sem hodit fotku, abych vedel, zda mesh shanet ci nikoliv? Není to sice úplně mesh ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 to by nemuselo byt spatny. akorat jsem ted meril nozicky a nameril jsem 19mm, coz je docela atyp, napriklad na watchbandcenter maji jen sude rozmery. nejaky tip na 19mm mesh? nebo se do toho hodi 18mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 18 mm vypada blbe, kor na tahu, kdybys neco objevil, dej pls vedet, taky resim tah a zatim jsem nepochodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 to by nemuselo byt spatny. akorat jsem ted meril nozicky a nameril jsem 19mm, coz je docela atyp, napriklad na watchbandcenter maji jen sude rozmery. nejaky tip na 19mm mesh? nebo se do toho hodi 18mm? Ten můj je zapilovaná dvacítka - vypadá to líp a zas až tak moc práce to nedá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 (upraveno) tu je nieco, ale to asi neni uplne ono na prim sport http://www.strapcode.com/store/flexi-19mm-shark-mesh-divers-watch-band-bracelet-p-1212.html?osCsid=ju5gfhtaa720b8l0r985udu5o0 ale tu je nieco o dost lepsie za super cenu http://www.globalwatchband.com/group/75/ Upraveno 29. dubna 2011 uživatelem jankoxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 Ten můj je zapilovaná dvacítka - vypadá to líp a zas až tak moc práce to nedá. mohl bys cvaknout nejaky fotky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se