yetti84 Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 To bude tim, ze jedny hodinky jsou tvoje :-). S mym puvodnim francouzskym dynkem. Nebyly to Sectovy s gravirovanym letopoctem? Material je niklovana mosaz, jak do toho neco vyryjes, bude to vypadat zlaty.Napis nebo nejaka signatura by vypadala pekne, ale zatim nebudu delat do strojku nevratne zasahy. Modreni sroubku bude zatim stacit :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Zdravim mistni Primagory a dekuji za super vlakno plne krasnych fotek. Po ctyrech letech jsem se konecne rozhoupal a objednal jsem si z Eltonu dily pro renovaci mych Igenu. Nez ke me dorazi, chtel bych trochu poladit vzhled strojku. Libi se mi modrene sroubky a mozna bych nekterou cast nechal i pozlatit. Mohli byste mi doporucit nekoho, kdo by to zvladnul? Nejlepe z okoli Brna, ale neni podminkou. Jo a kdyz tady pro inspiraci vlozite fotky vasich strojku tak se taky zlobit nebudu.Zlacení strojků zařizoval člen valjoux, pár zlacených dílů mi zbylo. Jinak mi přijde nehezké kombinovat zlato s modřenými šroubky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Na kolik vyjde taková renovace, když si koupím třeba nějakej funkční vrak z aukra, ze kterého se nejspíš použije jen strojek, kterej by se nechal případně vyčistit a seřídit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 nejlepsi budes mit napsat pani Krskove do Eltonu, ona ti posle cenik vsech moznych praci, ktere v ramci renovace delaji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Vrak nepotrebujes, staci ti jen strojek kal 68. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Jen rychlý dotaz, elton pustil díly na renovaci do volného prodeje? Pokud ano, tak mi tahle informace opravdu unikla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetti84 Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Pánové, poraďte pěkný ocelový tah, který by sportům slušel a přihoďte nějaké foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Jen rychlý dotaz, elton pustil díly na renovaci do volného prodeje? Pokud ano, tak mi tahle informace opravdu unikla Uz je to tak:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Pánové, poraďte pěkný ocelový tah, který by sportům slušel a přihoďte nějaké foto.Podle mně Sportům ocel zas tak moc nesluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Taky si myslim.Nylon,canvas,guma,kuze-mraky moznosti a barev,vetsinu kovovejch naramku,co jsem videl,nebo sam vyzkousel,nevypadala uplne idealne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Pánové, poraďte pěkný ocelový tah, který by sportům slušel a přihoďte nějaké foto.Tohle by se ti přece nemohlo líbit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetti84 Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Tohle by se ti přece nemohlo líbit...Nic moc no, ale třeba nějaký jiný ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Nic moc no, ale třeba nějaký jiný ...A víc už nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetti84 Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 lepší, ale úzký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 lepší, ale úzký Mně osobně k Sportům sedí buď kůže prošitá do barvy ciferníku, nebo silikon v barvě civerníku. Když si projedeš chlubící vlákno k Igenům tak tam motivačních fotek najdeš hafo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 (upraveno) Díky villain83, tak to je bomba Upraveno 16. srpna 2014 uživatelem Flavamatic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Černým jsem pořídil sestřičky. Budou ještě muset jet do Eltonu na ozdravnou kůru, ale stejně z nich mám velikou radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Černým jsem pořídil sestřičky. Budou ještě muset jet do Eltonu na ozdravnou kůru, ale stejně z nich mám velikou radost I před ozdravovnou vypadají moc hezky, gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Hlásím další přírůstek, vypadaly divně, tak jsem je vzal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Gratuluju!! Žeby? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se