Přejít na obsah

Prim sport I - Igen - chlubící vlákno

Doporučené příspěvky

Na kompletni renovaci ti staci strojek, vrak nepotrebujes. Vsechno ostatni dostanes novy. Peknych kousku je na noseni skoda, chromovani leze docela dolu.

Posledni dobou premyslim nad minimalistickou renovaci, vymenit jen pouzdro a lunetu, vsechno ostatni nechat. Cifr, rucky, dynko puvodni. Renovacni pouzdro stoji kolem peti tisic, puvodni dynko to jeste o neco srazi dolu a pouzitelny Igeny se daji koupit okolo litru 15 stovek max.

Jo a ty moje staly 7 stovek, uz si nepamatuju co platim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na kompletni renovaci ti staci strojek, vrak nepotrebujes. Vsechno ostatni dostanes novy. Peknych kousku je na noseni skoda, chromovani leze docela dolu.

Posledni dobou premyslim nad minimalistickou renovaci, vymenit jen pouzdro a lunetu, vsechno ostatni nechat. Cifr, rucky, dynko puvodni. Renovacni pouzdro stoji kolem peti tisic, puvodni dynko to jeste o neco srazi dolu a pouzitelny Igeny se daji koupit okolo litru 15 stovek max.

Jo a ty moje staly 7 stovek, uz si nepamatuju co platim

Zkusil jsem to- a vypadá to divně..

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Chybama se člověk učí, ale tohle byla, obávám se, dost drahá lekce. Fuj na to. Jestli to máš z aukra a inzeroval to jako originál, tak bych mu to zkusil vrátit a nebo si na něj stěžovat na aukru. Nic tím nejspíš nedokážeš, ale minimálně mu dost znepříjemníš život.

Odkaz ke komentáři

Z aukra to nebylo, bylo to přes jednoho (myslel jsem, že důvěryhodného) pána. Mám na něj kontakt, takže se to pokusím nějakým způsobem vyřešit, popřípadě sem hodím konkrétní varování, aby se již nikdo jiný nespáli :o jinak se nejednalo o zas tak horentní částku, spíš to člověka mrzí a říka si co je za blbce, když si to při té "euforii" ani pořádně neprohlídne :D prostě jak jsem mladej tak jsem blbej :D

Odkaz ke komentáři

Z aukra to nebylo, bylo to přes jednoho (myslel jsem, že důvěryhodného) pána. Mám na něj kontakt, takže se to pokusím nějakým způsobem vyřešit, popřípadě sem hodím konkrétní varování, aby se již nikdo jiný nespáli :o jinak se nejednalo o zas tak horentní částku, spíš to člověka mrzí a říka si co je za blbce, když si to při té "euforii" ani pořádně neprohlídne :D prostě jak jsem mladej tak jsem blbej :D

Nebuď na sebe tak tvrdej s tou sebekritikou,ono se to nejspíš stalo, nebo aspoň něco podobného každému z nás, a jak se říká když nejde o život jde o h...., počkej až tam šoupnu jak jsem si naběh u poláka, to se posměješ, a napíšu k tomu "jak jsem starej, tak jsem důvěřivej". Tak držím palečky ať seženeš origo

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...