cedric Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Tak přidám ty svoje krásky, nutno podotknout, že jim ten řemen od Zekona moc sluší. Tímto mu ještě jednou moc děkuji, jsem jeho dlužníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Hezka fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Tak ještě s modráskem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 (upraveno) Doplnění sbírky o červený ciferník! ! Upraveno 2. ledna 2015 uživatelem vašek12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Doplnění sbírky o červený ciferník! ! Hezké, jen pokračuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Taky potřebuji červené a okrové :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yao_ming Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Pekne modrasky. O par prispevku/stranek vyse jsou ty moje. Nyni cekaji na renovacni dily z Eltonu. Jelikoz jsem chtel hodinky nosit co nejdrive, tak jsem si dily pouze objednal, ze servis a vymenu provede hodinar u nas. Ale dodaci doba je stejne priblizne mesic . To cekani je . Nechapu jak limitkari muzou vydrzet i pul roku. Ale az prijdou dily a hodinky budou poprve na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Ahoj, přidávám sem svoje Igeny koupené zde na foru, akorát jsem nechal vyměnit korunku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Pěkné, jen ty ručky taky nejsou původní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Vložka je taky renovační, ale to vůbec nevadí. Na nošení jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Ale já tam dával tu novou korunku, tamta se špatně natahovala a vzhledem k tomu, že ručky jsou nové, vložka lunety nová a hodinky jsou vyčištěné a jdou docela přesně, tak jsou vhodný na nošení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Ale já tam dával tu novou korunku, tamta se špatně natahovala a vzhledem k tomu, že ručky jsou nové, vložka lunety nová a hodinky jsou vyčištěné a jdou docela přesně, tak jsou vhodný na nošení...Nenech se rozhodit, hodinky jsou parádní,na nošení No.1, těch připomínek si nevšímej, oni jsou ovládáni chronobundusem a to je někde úplně jinde............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 (upraveno) Teď jsou dokonalý Upraveno 6. února 2015 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 A hele? Původní řemínek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 A hele? Původní řemínek!Všechno je původní :-) Plechová luneta, pětkošestka na dýnku a teď konečně i původní řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 Teď jsou dokonalý IMG_20150206_101522.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 Všechno je původní :-) Plechová luneta, pětkošestka na dýnku a teď konečně i původní řemen.Tak se to má dělat, super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 Mám něco hodně podobného ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 Tobe uz ale tleskat nebudeme Ne, kecam. Je super ze jste dokazali v dnesni dobe sehnat puvodni reminky na PS1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 Mám něco hodně podobného ... ES1.jpgSmekám chlapi. kam na tohle chodíte, to mi rozum nebere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se