jankoxxx Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 Mam taky maly problem.... Podarilo sa mi odsuchnut kus matneho povlaku ktory je na hodinkach Archimede Pilot H. Dost ma to stve kedze je to na mieste ktore mam na ociach. Opravit to zrejme nebude vobec lahke a tak ma napadlo, ci by sa dal bez problemov odstranit tento povlak z celych hodiniek a puzdro prelestit. Ma niekto z vas skusenosti s takymto niecim? Popripade vedeli by ste mi poradit kde by sa to dalo urobit?
Kaja Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 Zkus treba tohle, nekde jsem to tu vystoural, osobne to nemam ale uvazuju nad tim.. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...e=STRK:MEWAX:IT
jankoxxx Odesláno 6. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2010 Zkus treba tohle, nekde jsem to tu vystoural, osobne to nemam ale uvazuju nad tim.. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...e=STRK:MEWAX:IT niesom si isty ci je toto presne to co hladam. nenasiel si niekde ukazky pred a po? celkovo ma ale laka predstava dat to matne z tych hodiniek dolu dat ich prelestit.
Kaja Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 Ja myslim ze by to mohlo byt ono a kdyz tak nad tim premyslim tak to kupuju no fotky jsem sice nenasel, ale ta cena neni nijak zavratna tak se asi obetuju.. kdyz z nich udelas leskle tak pocitej s tim ze na nich bude videt kazdy skrabanecek jako napr. na mojich steinhart chronomag LE
jankoxxx Odesláno 6. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2010 Ja myslim ze by to mohlo byt ono a kdyz tak nad tim premyslim tak to kupuju no fotky jsem sice nenasel, ale ta cena neni nijak zavratna tak se asi obetuju.. kdyz z nich udelas leskle tak pocitej s tim ze na nich bude videt kazdy skrabanecek jako napr. na mojich steinhart chronomag LE tak ak to kupis tak daj prosim fotorecenziu pred a po. zaujimal by ma vysledok. viem ze vlasove skriabance by po prelesteni boli casty jav ale to co mam teraz je tiez vidiet a moc sa mi to teda nepaci
ANT Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 najlepsie co mozes s tym urobit je nechytat sa toho a dat to do ruk sikovnemu hodinarovi, ktory ma patricne vybavenie hodinky ti rozoberie a cele prelesi resp prematuje (ani s titanom neni problem len to musi potom chvilku stat kym to zoxiduje). najlepsie je puzdro prelesiti cele lebo ked to spravis lokalne bude to vidiet
jankoxxx Odesláno 6. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2010 najlepsie co mozes s tym urobit je nechytat sa toho a dat to do ruk sikovnemu hodinarovi, ktory ma patricne vybavenie hodinky ti rozoberie a cele prelesi resp prematuje (ani s titanom neni problem len to musi potom chvilku stat kym to zoxiduje). najlepsie je puzdro prelesiti cele lebo ked to spravis lokalne bude to vidiet no to prave zvazujem. celkove prelestenie. rozmyslam ci to nebude lepsie rozhodnutie z dlhodobeho hladiska. urcite by ma nebavilo davat hodinky na opravu po kazdom takomto suchnuti. a to sa cudujem ze sa mi to stalo az teraz. ja neviem ci tieto archimede hodinky maju titanovy povlak. urcite sa toho nebudem chytat sam
ANT Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 no to prave zvazujem. celkove prelestenie. rozmyslam ci to nebude lepsie rozhodnutie z dlhodobeho hladiska. urcite by ma nebavilo davat hodinky na opravu po kazdom takomto suchnuti. a to sa cudujem ze sa mi to stalo az teraz. ja neviem ci tieto archimede hodinky maju titanovy povlak. urcite sa toho nebudem chytat sam titanovy povrch nemaju podla mna, asi to je len taky pieskovany povrch ako som spominal v inom vlakne. Potom to vyzera ako titan.
Návštěvník SukHoi Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 Ja myslim ze by to mohlo byt ono a kdyz tak nad tim premyslim tak to kupuju no fotky jsem sice nenasel, ale ta cena neni nijak zavratna tak se asi obetuju.. kdyz z nich udelas leskle tak pocitej s tim ze na nich bude videt kazdy skrabanecek jako napr. na mojich steinhart chronomag LE mám to doma a nefunguje to ani na titan - je to kus šutru v tužce a dělá to rýhy jako kráva = pro mně to jsou vyhozené peníze a nebo to s tím neumím
bohush Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 mám to doma a nefunguje to ani na titan - je to kus šutru v tužce a dělá to rýhy jako kráva = pro mně to jsou vyhozené peníze a nebo to s tím neumím Tady je k tomu něco jako reklama, ale docela bych věřil SukHoiovi, že to žádný zázrak není.
jankoxxx Odesláno 6. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2010 a na to prelestenie nepoznate niekoho?
Karlos Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 Mam taky maly problem.... Podarilo sa mi odsuchnut kus matneho povlaku ktory je na hodinkach Archimede Pilot H. Dost ma to stve kedze je to na mieste ktore mam na ociach. Opravit to zrejme nebude vobec lahke a tak ma napadlo, ci by sa dal bez problemov odstranit tento povlak z celych hodiniek a puzdro prelestit. Ma niekto z vas skusenosti s takymto niecim? Popripade vedeli by ste mi poradit kde by sa to dalo urobit? Jak jsem se teď díval, tak tyhle hodinky mají pouzdro ocelové a v matné povrchové úpravě. Není to žádný povlak. Jakým postupem tenhle mat vzniká nevím, ale tipnul bych si na nějaké velejemné pískování. Čili opravit nějaký škrábanec bude asi velký problém. Musely by se celé hodinky rozebrat až na holé pouzdro bez skla a pak teprve něco dělat s povrchem. Třeba znovu zmatovat, nebo třeba celé pouzdro přebrousit a změnit povrch na broušený, případně úplně vyleštit...
ANT Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 kompletne royobratie je samoyrejme pri lesteni/matovani
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se