kraxxus Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Nedávno jsem narazil na tuhle pro mě neznámou značku někde na netu. A zalíbil se mi jeden model, nicméně teď marně pátrám po onom modelu a nedaří se. Mě se ani nedaří zjistit něco konkrétního o téhle firmě. Věděl by někdo ofíko stránky firmy nebo stránky s jejich modely? Přítel Google bohužel nepomohl Předem Díky. Za případný OT se omlouvám.
Frantik Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 (upraveno) To bude nejakej nesmysl. Asi sis spatne zapamatoval nazev. Upraveno 7. května 2010 uživatelem Frantik
maty Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Nebylo tam nahodou I. Watch Co.? Nebo Int. Watch Co.? Pak by to asi bylo IWC
kraxxus Odesláno 7. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2010 maty napsal: Nebylo tam nahodou I. Watch Co.? Nebo Int. Watch Co.? Pak by to asi bylo IWC Tak IWC to opravdu nebylo Nasel jsem nejaky na ebay. Mám pocit, že jsem na tenhle brand narazil už kdysi dávno když jsem zběsile vybíral co si pořídit. Co na to říkate? Nevím co si o tom myslet...Swiss made a za ty prachy??A vůbec žádný info na netu jak o značce tak o konkrétním modelu. Je to stejný brak jako parnis nebo MM? Nebo se jedná o profi značku??Opravdu netuším. Sorry za OT
chacharoid Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 je to Panerai? je to Sinn? je to B-Uhr? ne, je to 1945!
Návštěvník SukHoi Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 ty vole kraxxus už si tu půl roku - tohle přeci nemyslíš vážně ? :D
kraxxus Odesláno 7. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2010 SukHoi napsal: ty vole kraxxus už si tu půl roku - tohle přeci nemyslíš vážně ? :D Tak sem se zas nic nedozvěděl Můžeš mě prosím uvést na pravou míru??? Byl bych moc vděčnej!!!
Návštěvník SukHoi Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 kraxxus napsal: Tak sem se zas nic nedozvěděl Můžeš mě prosím uvést na pravou míru??? Byl bych moc vděčnej!!! co ti na to mám napsat - opravdu si myslíš, že to jsou hodinky z WWII jak je to v popisu aukce ---- strojek: Swiss Made 1 Jewel 3 Hand Movement - to je tak úsměvná aukce, že to předčí i aukro plky
kraxxus Odesláno 7. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2010 SukHoi napsal: co ti na to mám napsat - opravdu si myslíš, že to jsou hodinky z WWII jak je to v popisu aukce ---- strojek: Swiss Made 1 Jewel 3 Hand Movement - to je tak úsměvná aukce, že to předčí i aukro plky To si nemyslím a ani to z tý aukce nevyplývá. Mě se to prostě nezdálo a proto sem se zeptal, Vás hlav pomazaných a zkušených, abych dostal jasnou odpověd!! Proto Ti Díky za uvedení na pravou míru
Helex Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Hele ty vypadaj jako když pejsek s kočičkou vařily
little_w Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 (upraveno) SukHoi napsal: co ti na to mám napsat - opravdu si myslíš, že to jsou hodinky z WWII jak je to v popisu aukce ---- strojek: Swiss Made 1 Jewel 3 Hand Movement - to je tak úsměvná aukce, že to předčí i aukro plky no tak jak jsem byl kdysi poucen v jinem vlakne, mechanicke svycarske strojky s jednim kamenem existovaly a dosud existuji. cimz nerikam, ze to je histoicka znacka nebo kus z nepouzitych zasob nebo co. to jen k tomu strojku, ze jako kecat nemusi. a taky to samozrejme nic neznamena, tyhle strojky jsou ta nejmasovejsi vyroba nekde pod hranici masovejsch poljotu. toz asi tak. (viz treba jednosutrove hodinky zde - prvni nahore, jednou jsem o nich vazne uvazoval... za ty prachy.) Upraveno 7. května 2010 uživatelem little_w
Návštěvník SukHoi Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 no tak vidíš kraxxusi - oni nakonec budou dobrý - kámen sem, kámen tam, jde přeci o pocit
little_w Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 SukHoi napsal: no tak vidíš kraxxusi - oni nakonec budou dobrý - kámen sem, kámen tam, jde přeci o pocit tak jeste jednou pro pomalejsi: mluvil jsem o teoreticke moznosti, ze jednosutrovej strojek opravdu muze byt ze svajcu. nic vic, nic min. ach jo.
Foundryman Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 little_w napsal: tak jeste jednou pro pomalejsi: mluvil jsem o teoreticke moznosti, ze jednosutrovej strojek opravdu muze byt ze svajcu. nic vic, nic min. ach jo. Máš recht, nenech se znechutit. Dělala to, tuším, Ronda a strojky byly (jsou) údajně překvapivě odolné.
Návštěvník SukHoi Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Odesláno 8. května 2010 soudruzi, nikdo nezpochybňuje 1 šutr v hodinkách - mám jeden šutr v traserech a taky to funguje - zpochybňuji to jako celek - je to nepovedený kýč, kterým se smějete v aukro vlákně a tady je to najednou krásný - ach bóže
little_w Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Odesláno 8. května 2010 sukhoi: kde kdo rekl, ze to je krasny? jen jsem chtel napsat trosku kontruktivnejsi komentar, nez ze je to usmevna aukce a predci i aukro plky. zbytecne hledas za vsim problem, lidskou blbost nebo krivarnu.
Návštěvník SukHoi Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Odesláno 8. května 2010 little_w napsal: sukhoi: kde kdo rekl, ze to je krasny? jen jsem chtel napsat trosku kontruktivnejsi komentar, nez ze je to usmevna aukce a predci i aukro plky. zbytecne hledas za vsim problem, lidskou blbost nebo krivarnu. ano - člověk člověku vlkem aneb hodnoť své blízké a na mně se zvysoka vyser - díky
little_w Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Odesláno 8. května 2010 (upraveno) SukHoi napsal: ano - člověk člověku vlkem aneb hodnoť své blízké a na mně se zvysoka vyser - díky rad provedu. edit: a prosim o podobnou laskavost z tve strany, jsi-li toho pri sve bohorovnosti schopen. Upraveno 8. května 2010 uživatelem little_w
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se