utrejch Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Tak tatik dostane zitra tyto paradni breitle. Prestoze se mi vetsinou becka moc nelibi, tydle me chytly na prvni pohled. Idealni velikost, zajimava luneta, font na ciferniku hezky a i indexy jsou hezky udelany a tak ... Jsou na kaucuku, tah mi prisel takovej nemastnej neslanej, navic strasne lesklej a mel dost hnusny prichyceni k pouzdru a horsi sponu. Na kaucuku se mi ta spona vylozene libi ... tak snad jeste par neporadarenych fotek ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hajek Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Dobrý, už jsou v Česku někde k vidění ?
utrejch Odesláno 7. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Dobrý, už jsou v Česku někde k vidění ? Ja myslim ze uz skoro vsude ...
abbot Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 a já myslim, že má tvuj táta super syna ....
Diamondking Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Odesláno 8. května 2010 Já mám taky supr syna, ale počítám, že brajtle nikdy nedostanu...... ...tak to pořádně a otci zapějte hezky nahlas
utrejch Odesláno 8. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. května 2010 Ja jen, ze jsme je koupili spolecne s bratrem (abych ho nevynechal
petr0793 Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Odesláno 8. května 2010 Pokud nejsi schopen udělat lepší fotky...upřimně řečeno, snad ani raději neobtěžuj... Bohužel to neplatí jen pro tento příspěvek...To je tak složité udělat aspoň trošku slušné fotky! 1
spiderer Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Odesláno 8. května 2010 utrejch - jo, je fakt, ze jsou docela zajimavy (nazivo), podle fotek mi to prislo celkem hrozny, ale kdyz jsem je videl v obchode, tak to zadna tragedie nebyla.. Pokud nejsi schopen udělat lepší fotky...upřimně řečeno, snad ani raději neobtěžuj... Bohužel to neplatí jen pro tento příspěvek...To je tak složité udělat aspoň trošku slušné fotky! Pokud nejsi schopen diskutovat normalne, tak se radeji ani neobtezuj! Pokud v podobnem duchu budes pokracovat dal, dostanes darek = ban
ron Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Odesláno 8. května 2010 Hmm, zajímavý kousek. Musím přiznat, že ze začátku se mi tento model nelíbil, a pořád ho nějak nemusím, ale kdyby mi ho někdo dal, tak to bych si rozhodně líbit nechal
sect Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Odesláno 8. května 2010 (upraveno) Pokud nejsi schopen udělat lepší fotky...upřimně řečeno, snad ani raději neobtěžuj... Bohužel to neplatí jen pro tento příspěvek...To je tak složité udělat aspoň trošku slušné fotky! Víc obtěžuje tento tvůj příšpěvek než nekvalitní fotky, tady jde o radost a o pocit, který kazíš ty............. Edit: A hodinky jsou krásné, věřím že tatík bude mít radost. Upraveno 8. května 2010 uživatelem sect
maranatha Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Odesláno 8. května 2010 To je pekné takto si uctiť otca. Všetko dobré. -)
PhoeniX Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Odesláno 8. května 2010 Myslím, že z kolekce "Béček" v současné době jedny z nejhezčích hodinek. Taky se připojím s dotazem na cenu. Díky a GRATULUJI!
jankoxxx Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Odesláno 8. května 2010 breitling zacina robit hodinky ktore sa pacia aj mne. odomna gratulacia k fakt podarenym hodinkam
utrejch Odesláno 8. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. května 2010 (upraveno) Cenikovka je 63k u dusaka jsem dostal nejakou slevu za platbu hotove. Zajimave je, ze v parizske nevim u koho, mi takovej starej deda s tim, ze to je novej model, zadnou slevu nedal Upraveno 8. května 2010 uživatelem utrejch
ron Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Odesláno 8. května 2010 Cenikovka je 63k u dusaka jsem dostal nejakou slevu za platbu hotove. Zajimave je, ze v parizske nevim u koho, mi takovej starej deda s tim, ze to je novej model, zadnou slevu nedal Já se díval v Pařížské ulici v Carollinu na Breitling Navitemery, zkoušel jsem je, atd., když jsme se dostali k ceně a ptal se na slevu, tak se mi vysmála, prý je špatná doba, tak jsem poděkoval a odešel, jejich chyba, zřejmě mají dost zákazníků co kupují.
brett Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Odesláno 8. května 2010 Na takové hodinky vůbec nejsem, ale věřím, že kdybych je dostal jako dárek, natožpak od syna/ů, tak si je zamiluju :-)
Messiah Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Odesláno 8. května 2010 Cenikovka je 63k u dusaka jsem dostal nejakou slevu za platbu hotove. Zajimave je, ze v parizske nevim u koho, mi takovej starej deda s tim, ze to je novej model, zadnou slevu nedal To je slušná cena! Teď jen počkat až se začnou objevovat na aukcích :-)
pykof Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Odesláno 8. května 2010 Na takové hodinky vůbec nejsem, ale věřím, že kdybych je dostal jako dárek, natožpak od syna/ů, tak si je zamiluju :-) ..a ja som tiež taťko, mám aj syna, ale nemám také hodinky
bandicoot Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Odesláno 8. května 2010 Pokud nejsi schopen udělat lepší fotky...upřimně řečeno, snad ani raději neobtěžuj...To jsi zase ty? Hochu, stačí mrknout na tvoje posty a je vidět, co jsi za otravu. Jebeš za digitálky, jebeš za fotky... V Kolíně na nádraží ti ještě hoří vajgl, jak jsi tu krátce, ale hubu máš pořádně rozmáchlou. Béčka jsou to pěkný, jen trochu nemůžu rozchodit ten utíkající font. Ale v reálu je to v daleko víc OK (koukal jsem na ně před pár týdny ve Vídni).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se