Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No kdyby měly větší průměr, tak už bys mě asi dávno zviklal k jejich pořízení. :) Jinak odstraňoval si z dýnka ten nápis na sklíčku?

• Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

ahoj Tazateli

ne neodstraňoval-nechci, víš?Autentičnost-má to tam být od výroby.

Jak jsi se rozhodl teda ty?

Mám pro tebe tip-dýnko an aviator IV-nešlo by tam dát dýnko se sklem z Journey?chce to dotaz na výrobce

Odesláno

blackbiker: Asi to budou ty Aviatory, dýnko buď vyřeším po koupi nebo si prostě pořídím ještě jedny Poljoty. Taky mi napadlo dát tam dýnko z Journey, když sem viděl ty šroubky, ale zdají se mi jiné.

Odesláno

2tazatel:

měl jsem je na ruce aviator IV 42mm a na mně byly moc mohutné-na výšku i šířku-na tebe budou akorát-mi sedly přímo na ruku aviator IV 40mm:-)byl jsem v Butovicích-Sluneční dům nebo jak se to jmenuje prostě Interwatch:-)

no buď si zvykneš že neuvidíš na strojek-nebo si pořídíš zkrátka hodinářskej šroubováček:-):-)

jinak asi aviatorIV-jsem za!než journey

Tak teď jen počkat na ebay aukci ať jsou v tom trochu nervíky:-)anebo přímo www.poljot24.de,www.poljot.at ani nevím kde všude je prodávají-nebo levenberg?

Odesláno
S jistotou to říct nemůžu ale ten první obrázek vypadá jako že je to vyjiskřeno a ten druhý (s číslama) jakoby ho vytvořil diamantový hrot na gravírce.

A to kolo by se pro mě muselo ale woprawdu hodně zkrátit. :lol:

S CNC strojema jsem si chvíli hrál, diamantové nástroje jsem sice k dispozici neměl, ale pochybuji, že by jejich stopa vypadala takto "hrubě". Navíc se mi zdá, že je číslo na zaoblené ploše, a to by byl pro gravírku docela oříšek.

Zřejmě jsi byl ve styku s jinými CNC stroji než o kterých tu mluvíme. V tomhle případě se už nejedná o ubírání materiálu ale ta mašinka to vlastně vytlačuje vibrací diamantovým hrotem a umí všechny tvary povrchu. (nejspíš Gravograph Swiss nebo něco podobného)

Díky, jsem zase o chlup moudřejší :)

Odesláno

takže ke strelám:

docela mne překvapují-v dobrém

zatím na jeden plný nátah 54hodin:-)a stále idů, stále idů:-)

takže menší rekord 63,5 hod. a stále idů:-)

tak už došly:-)64,5 hod.(to ide:-))

Odesláno
takže ke strelám:

docela mne překvapují-v dobrém

zatím na jeden plný nátah 54hodin:-)a stále idů, stále idů:-)

takže menší rekord 63,5 hod. a stále idů:-)

tak už došly:-)64,5 hod.(to ide:-))

Možno tam máš baterku.=D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...