Adam99 Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Vostok Europe Anchar NH25A/5105143 * NH25 automatic movement * 48 mm stainless steel case * 30 atm water resistant * Anti-reflective crystal * 16 trigalight tube lumination * Leather and silicon integrated straps * Screw driver * All packed in dry box Cena cca: $ 519.00 zdroj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
arnie2000 Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Vsetky su velmi pekne a zaujimave,ja by som si vybral tie so zltou kombinaciou,tie su paradne...
VilemBednar Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Vostoky je fakt pěknej kousek za solidní cenu, ale... jaká je vlastně kvalita?
frista Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 (upraveno) No nevím. Dost podražily. 500 Bucků, to už není daleko od švýcarských kousků Vostoky je fakt pěknej kousek za solidní cenu, ale... jaká je vlastně kvalita? Upraveno 10. května 2010 uživatelem frista
PhoeniX Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 Já bych si naopak nevybral žádné, 48 MM je nenositelné pro každého.
224477 Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 tie su kraaasne.. vdaka za post, teraz viem o ich existencii
VilemBednar Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Na kterém místě jsou nejlíp k nakouknutí? Myslím tim co nejvíce pohledů.
DITech Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 Vie mi niekto poradit ohladom strojcek ktory je v nich (SEIKO NH25) ??? Spolahlivost a pod. lebo su to nadherne hodinky, len strojcek ma nejak odradza. Dakujem
pato31681 Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2010 Vie mi niekto poradit ohladom strojcek ktory je v nich (SEIKO NH25) ??? Spolahlivost a pod. lebo su to nadherne hodinky, len strojcek ma nejak odradza. Dakujem Strojceka by som sa urcite nebal, je to Seiko - takze kvalita - vela clenov ma hodinky Seiko, kazia sa minimalne, a ak aj tak ich opravis za drobne peniaze. Ja mam Seiko kal. 7002 z februara 1992 a bezchybne bezia dodnes.
Gryll16 Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2010 Mal som možnosť držať ich minulý týždeň v rukách. Prvý dojem - perfektné, obrovské, poctivá ruská práca. Krásna ponorka na zadnom viečku.Mojou jedinou výhradou je popis na lunete - je to zrejme akési plechové medzikružie streknuté príslušnou farbou a vložené do lunety.Práve táto časť sa zdala byť trochu odfláknutá - teda ten nástrek farby. Toto sa samozrejme vzťahuje len kus, ktorý som mal v rukách.Verím, že iné kusy budú OK.Videné v Banskej Bystrici, obchodné centrum Europa, hodinárstvo na poschodí.Dostali aj várku iných najrôznejších Vostokov, tak som sa tam chvíľu zdržal a pokecal.Príjemne strávená polhodina.
DITech Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2010 (upraveno) pato31681: Dakujem, tak ja do nic asi skocim... Gryll16: No ja sa ich aj chystam kupit z BB, aj Aviatory mam odtial. Myslim, ze s tou lunetou to nebude problem len daneho kusu, ktory si mal v rukach. Ja som si to vsimol aj na fotkach, taka nejaka metaľiiiza tam je Upraveno 1. prosince 2010 uživatelem DITech
juraj85 Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2010 Mne na nich akosi vadi vedomie pritomnosti kalibra Seiko.Chcelo by to kaliber z Cistopolu predsa len je to VOSTOK.
DITech Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2010 Mne na nich akosi vadi vedomie pritomnosti kalibra Seiko.Chcelo by to kaliber z Cistopolu predsa len je to VOSTOK. Tak isto aj ja uvazujem, alebo aspon ETA keby tam bola, ale co uz.
pato31681 Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 Mne na nich akosi vadi vedomie pritomnosti kalibra Seiko.Chcelo by to kaliber z Cistopolu predsa len je to VOSTOK. V podstate ano, aby na tom bolo aj nieco ruske. Mam rad ruske hodinky a strojceky, ale cistopolsky strojcek bol asi najslabsou castou tejto znacky - upadavali rotory a to celkom pravidelne. U Seika sa toto nestane, co je podla mna krok vpred v kvalite. Samozrejme ako si vravel na ukor ,,ruskosti´´
juraj85 Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 V podstate ano, aby na tom bolo aj nieco ruske. Mam rad ruske hodinky a strojceky, ale cistopolsky strojcek bol asi najslabsou castou tejto znacky - upadavali rotory a to celkom pravidelne. U Seika sa toto nestane, co je podla mna krok vpred v kvalite. Samozrejme ako si vravel na ukor ,,ruskosti´´ Plne suhlasim,treba brat ohlad na to ze europsky zakaznik je na taketo "detaily" predsa len haklivejsi nez bezny rusky spotrebitel.A na druhej strane VE sa snazi profilovat ako europska znacka s odkazom na ruske realie.
robo Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2010 Tiež znesiem aj viac48 mm je pro mě nositelné
robo Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2010 Absolútne súhlasím s Paťom sú to už rokmi preverené strojčeky, takže žiaden strach Strojceka by som sa urcite nebal, je to Seiko - takze kvalita - vela clenov ma hodinky Seiko, kazia sa minimalne, a ak aj tak ich opravis za drobne peniaze. Ja mam Seiko kal. 7002 z februara 1992 a bezchybne bezia dodnes.
cedric Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Odesláno 27. března 2011 mě se teda moc líbí, ty černo červené jsou fakt super.... Co říkáte na firmu vostok europe??? Chtělo by to nějaké fotky na ruce,, moc dobře si to nedokážu představit... viděl jsem video, kde je měli na ruce archeologové řeckého institutu, ale radějí bych viděl foto. Nemá někdo odkaz, na nějaké fotky na ruce???
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se