Pilsnerfil Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Konkrétně Zodiac Sea Dragon, zdá se mi, že na té kůži vypadají nesrovnatelně lépe než na té hnědé gumě. Ale obávám se, že takový řemínek asi nepřežije více než jednu dovolenou u moře. Nebo jsou ty materiály na to dělané?
Návštěvník Radius Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Pokud je budeš nosit denně, tak se ti stejně max. za dva roky rozpadne, tak bych to neřešil a klidně je máchal. Novej řemen ti potom zase udělá radost...
skalis Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Si je kup na kuzi (vypadaji fakt hezky) a na dovolenou k mori si je prezuj na nejakej kaucuk a mas po problemu.
Karlos Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Taky jsem zkoušel plavat s hodinkama na koženým řemínku. Ten řemínek to vydrží, to je v pohodě, navíc jak píše Radius, kožený řemínek stejně nemá dlouhou životnost a počítá se s jeho častou výměnou. Ale vadilo mi, že když se namočí, tak jen tak neuschne a celý zbytek dne tak máš na ruce hodinky s nepříjemným, mokrým řemenem. Takže jsem to hned zavrhnul a střídám to podle nálady a podle toho, jestli se budu ráchat ve vodě - guma - kůže - kov.
Pilsnerfil Odesláno 9. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Díky za názory. Začátečnický dotaz č.2: výměna řemenu za gumový k moři, jak radíte, je v domácích podmínkách jednoduše možná? Díky
Karlos Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Díky za názory. Začátečnický dotaz č.2: výměna řemenu za gumový k moři, jak radíte, je v domácích podmínkách jednoduše možná? Díky Jasně že je. Jak se dívám na ty Zodiacy, tak mají nejspíš jen jednoduché stěžejky, takže výměna řemenu zabere asi minutu i s hledáním ufrnklé stěžejky na koberci
farářskej Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Mám skvělej koženej řemen od Meyhofera - shora voděodolnej, zespod hydrofobní (nebo hygrofobní? teď nevím), ze stran potaženej nějakou jakobygumou. Dvojitý prošití, 4-5 mm tlustej. Když jde do vody, dostane krásnou patinu a zatím teda drží jako helvétská víra Za 25 euráčů na WatchBandCentre? Vyložená láce!
Koniferka Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Mám skvělej koženej řemen od Meyhofera - shora voděodolnej, zespod hydrofobní (nebo hygrofobní? teď nevím), ze stran potaženej nějakou jakobygumou. Dvojitý prošití, 4-5 mm tlustej. Když jde do vody, dostane krásnou patinu a zatím teda drží jako helvétská víra Za 25 euráčů na WatchBandCentre? Vyložená láce! hygrofobní by odpuzoval rtuť po jednom Meyhoferu pokukuji,nemluvíš náhodou o tomto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
farářskej Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 hygrofobní by odpuzoval rtuť po jednom Meyhoferu pokukuji,nemluvíš náhodou o tomto: Já byl vždycky na chemii levej... Jo, tohle je přesně ten řemen - já ho kupoval v šedozelený na primky IGEN 45 a je to přesně ono; příští tejden mi má přijít černej na glyciny a nepochybuju o tom, že to bude taky přesně ono. Kup si ho, fakt stojí za to. edit: vyhození citovanýho obrázku
Návštěvník Kamil Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 edit: vyhození citovanýho obrázkuUž jsem ti chtěl nadávat. Stejně budu, zase jsi mě stál peníze. Koupil jsem tohle:
farářskej Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Stejně budu, zase jsi mě stál peníze. Jak ZASE? To bych nemohl nosit... už takhle mě jednou v práci sprdli, že podporuju Paroubka, když jsem přišel v oranžovým tričku. Ale rád se podívám naživo - moc by mě zajímalo, jestli je každej Meyhofer takhle festovní.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se