Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
370957929_tp.jpgKonkrétně Zodiac Sea Dragon, zdá se mi, že na té kůži vypadají nesrovnatelně lépe než na té hnědé gumě. Ale obávám se, že takový řemínek asi nepřežije více než jednu dovolenou u moře. Nebo jsou ty materiály na to dělané?
Návštěvník Radius
Odesláno

Pokud je budeš nosit denně, tak se ti stejně max. za dva roky rozpadne, tak bych to neřešil a klidně je máchal. Novej řemen ti potom zase udělá radost...

Odesláno

Taky jsem zkoušel plavat s hodinkama na koženým řemínku. Ten řemínek to vydrží, to je v pohodě, navíc jak píše Radius, kožený řemínek stejně nemá dlouhou životnost a počítá se s jeho častou výměnou. Ale vadilo mi, že když se namočí, tak jen tak neuschne a celý zbytek dne tak máš na ruce hodinky s nepříjemným, mokrým řemenem. Takže jsem to hned zavrhnul a střídám to podle nálady a podle toho, jestli se budu ráchat ve vodě - guma - kůže - kov.

Odesláno
Díky za názory. Začátečnický dotaz č.2: výměna řemenu za gumový k moři, jak radíte, je v domácích podmínkách jednoduše možná? Díky

Jasně že je. Jak se dívám na ty Zodiacy, tak mají nejspíš jen jednoduché stěžejky, takže výměna řemenu zabere asi minutu i s hledáním ufrnklé stěžejky na koberci :)

Odesláno

Mám skvělej koženej řemen od Meyhofera - shora voděodolnej, zespod hydrofobní (nebo hygrofobní? teď nevím), ze stran potaženej nějakou jakobygumou. Dvojitý prošití, 4-5 mm tlustej. Když jde do vody, dostane krásnou patinu a zatím teda drží jako helvétská víra :)

Za 25 euráčů na WatchBandCentre? Vyložená láce!

Odesláno
Mám skvělej koženej řemen od Meyhofera - shora voděodolnej, zespod hydrofobní (nebo hygrofobní? teď nevím), ze stran potaženej nějakou jakobygumou. Dvojitý prošití, 4-5 mm tlustej. Když jde do vody, dostane krásnou patinu a zatím teda drží jako helvétská víra :)

Za 25 euráčů na WatchBandCentre? Vyložená láce!

hygrofobní by odpuzoval rtuť :D po jednom Meyhoferu pokukuji,nemluvíš náhodou o tomto:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
hygrofobní by odpuzoval rtuť :D po jednom Meyhoferu pokukuji,nemluvíš náhodou o tomto:

Já byl vždycky na chemii levej... :D

Jo, tohle je přesně ten řemen - já ho kupoval v šedozelený na primky IGEN 45 a je to přesně ono; příští tejden mi má přijít černej na glyciny a nepochybuju o tom, že to bude taky přesně ono. Kup si ho, fakt stojí za to.

edit: vyhození citovanýho obrázku

Návštěvník Kamil
Odesláno
edit: vyhození citovanýho obrázku
Už jsem ti chtěl nadávat.:)

Stejně budu, zase jsi mě stál peníze. Koupil jsem tohle:

LB18BJenaschw-orange.jpg

Odesláno
Stejně budu, zase jsi mě stál peníze.

Jak ZASE? :D

To bych nemohl nosit... už takhle mě jednou v práci sprdli, že podporuju Paroubka, když jsem přišel v oranžovým tričku. Ale rád se podívám naživo - moc by mě zajímalo, jestli je každej Meyhofer takhle festovní.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...