bobák Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Zdravím, tak se taky pochlubím se svým novým přírůstkem..... když jsem je viděl ve švýarsku výloze, tak mi přišly krásný, ale pak jsem vzal za kliku a zkusil je....no a byl jsem ztracenej jedná se o model "HOURS" 8700.33 s upraveným strojkem ETA-Valjoux 7750 automatik, který tady asi nemá cenu popisovat, desin je dílem Ruedi Küllinga naprosto dokonalý je přechod mezi hladkým ciferníkem a blýštivým subciferníkem (díky kruhové plastické ražbě), plasticita býlích čtverečků na pozicích hodin a ručičky s prořezem. ikdyž se jedná o totální podřízení designu ve stylu "méně je více," kdy stopky mají pouze půlhodinové ukazatele uběhlého času, nelze jim to než odpustit. je fakt že jiné modely, kterémají všechny subciferníky nejsou tak krásné a vyvážené (nakonec chronografy mám dvoje a stopky jsem nikdy nepoužil ). průměr je 40 mm, výška 13,5 mm. mají soudkovitý masivnější tvar, ale díky jednoduchosti se dají nosit i k obleku (ne však do opery). přikládám fotky z mobilu, ale bohužel nemám ani vybavení ani dostatek zkušeností dosáhnout kýženého efektu. proto je poslední obrázek z netu kde je vidět lépe přechod hladký/plastický ciferník.
little_w Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 (upraveno) to, jak jsou vyresene ukazatele chronografu v jednom subcifernicku, to je vazne super! xemex me stridave oslovuje a odpuzuje, tohle ale u me boduje, a to dost! takze uprimne gratuluji. edit: oprava preklepu Upraveno 9. května 2010 uživatelem little_w
sureshot Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 xemexy gratulujem robia obcas velmi pekne kusky, jednoznacne maju osobitny dizajn ktory je nezamenitelny
bobák Odesláno 9. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2010 (upraveno) no mě ostatní xemexy taky moc neberou (vyjma těch jednoduchejch), ale tyhle jsou vážně povedený... každej kdo má rád hodinky, si nad nima zatim uslint P.S: škoda že jsou téměř nevyfotitelný..... Upraveno 9. května 2010 uživatelem bobák
H-B Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 no mě ostatní xemexy taky moc neberou (vyjma těch jednoduchejch), ale tyhle jsou vážně povedený... každej kdo má rád hodinky, si nad nima zatim uslint P.S: škoda že jsou téměř nevyfotitelný..... Moc pekny, zajimavy, neobvykly. Nemam o Xemexu moc povedomi, v jakych se pohybuje cenach? Jinak ad fotky - zrovna u techhle hodinek by se fakt hodil nekdo, kdo to umi, zkus se domluvit s kibim nebo clenem niko (fotil uzasne monstra).
railmaster Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 Naozaj svieži vietor na fóre . Gratulujem.
petr0793 Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 Připojuji se ke gratulaci!!! Takové kousky se zde často nevidí! Konečně hodinky, kde jde o DESIGN, zde dokonce ve spojení s kvalitní machanikou. Určitě by si takové krásné hodinky lepší fotky zasloužily.
cortes1990 Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 Nádherné púzdro a nádherný design .... a chrono ščitač ala PP annual chronograph sa mi tiez moooc moooc paci gratulujem ....jo jo daj ich nafotit kibimu
Bison Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 (upraveno) Připojuji se s gratulací a prosím o pár "lepších" fotek a pokud to není tajné - jaký byl cenový rozdíl oproti ČR? Doplnění: Koscom má doporučenou cenu 84 000 Kč a v akci je teď prodává za 42 000. Upraveno 11. května 2010 uživatelem Bison
farářskej Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Já mám obyčejný Piccadilly 803.01, ale jsou to strašně přítulný, hezoučký a designově čistý hodinky. Vypadají větší, než jsou, a nosí se náramně fajn. To, že mi k jejich pořízení osobně blahopřál a třásl rukou pan Külling, je nezaslouženej bonus (kibi: ano, vezmu ti je ukázat )
bobák Odesláno 11. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2010 tak jsme domluvený s Kibim na focení...jak budou fotky k dispozici, tak je sem s jeho svolením dám. koupil jsem je ve slevě za necelých 2 000,- švýcarských franků, což mi přišlo za takovéhle hodinky super cena.
Bison Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 tak jsme domluvený s Kibim na focení...jak budou fotky k dispozici, tak je sem s jeho svolením dám. koupil jsem je ve slevě za necelých 2 000,- švýcarských franků, což mi přišlo za takovéhle hodinky super cena. Koupil jsi fakt skvěle, tak ať ti dělají hodně radosti
H-B Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 (upraveno) takze v patek vyfoceno, pres vikend jsem upravoval fotky... byly to na foceni extremne tezke hodinky... par fotek je tady a dekuju za zazitek... Fakt pekny a neobvykly hodinky. Libi se mi nozicky.. Ad fotky, super. Ta obtiznost byla asi dana tim subdialem, co? Jinak, trocha konstruktivni kritiky (a uz ti to myslim nekde psal Sukhoi) - casto by myslim fotky zvedlo srizeni na klasickej "foto cas", 10:10. Tady by to i uvolnilo ten spodni subdial. Je to drobnost, ale podle me by to nekdy tu fotku jakoby "ucesalo", alepson na ten prvni pohled. Upraveno 16. května 2010 uživatelem JanBeles
skalis Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 Dost dobry hodinky (= skvelej design )!
H-B Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 diky subdial byl v pohode, ale reflexy na sklicku, desne spatne se hledal uhel, ve kterem byl cifr jeste prokresleny a uz jsem v nem nebyl videt... 10:10 - no jo, ja nerad vergluju s rucickama... a nesnasim povytazene korunky... ale ve druhe serii majitel cas nastavil... posledni fotka je asi 10:45... udelam a pridhodim (ti) jeste jednu fotku a tady je... je to tak prehlednejsi, mas pravdu... Pekny, diky . Pletu se, nebo je v subdialu jen jedna rucicka? Pokud jo a centralni vterinovka bezi normalne, pak smysl tohoto chronografu nechapu . To jako meri jen minuty? Do 12?
Dantechno Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 (upraveno) Pekny, diky . Pletu se, nebo je v subdialu jen jedna rucicka? Pokud jo a centralni vterinovka bezi normalne, pak smysl tohoto chronografu nechapu . To jako meri jen minuty? Do 12? Co treba druha casova zona? Upraveno 17. května 2010 uživatelem Dantechno
bobák Odesláno 17. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2010 čauves.... ještě jednou děkuju kibimu za fotky...myslím, že se báječně povedly. ve druhý půlce jsem kibimu přeřídil ručičky na 10:10, ale souhlasím s mím, že vytáhlá korunka je ošklivá, takže samo sebou šli dál.... zase na fotkách kde je kolem čtvrt na sedm je v ručičkách viditelnej ten prořez.... co se týče subciferníku, tak je 12-ti hodinovej, takže chronograf ukazuje přesně jen uběhlé půlhodiny. To je v reálu na nic, ale jelikož jsou ty hodinky fakt krásný, tak jsem jim to odpustil (nehledě na to že jak jsem psal, tak stejně chronograf na hodinkách nevyužiju)
H-B Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 co se týče subciferníku, tak je 12-ti hodinovej, takže chronograf ukazuje přesně jen uběhlé půlhodiny. To je v reálu na nic, ale jelikož jsou ty hodinky fakt krásný, tak jsem jim to odpustil (nehledě na to že jak jsem psal, tak stejně chronograf na hodinkách nevyužiju) Diky za info. Souhlasim, ze to je z praktickeho hlediska de facto k nicemu. Ale hezky jsou, to se musi nechat
petr0793 Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 Hodinky uz jsem pochvalil a nejen moje prosba za lepsi fotky byla vyslysena. Fotky jsou nadherny (mas muj obdiv Kibi!!!), stejne jako hodinky na nich. A tesi me, ze se mistnimu publiku take libi. Jsou to hodinky pro "individualisty". Pro nekoho, kdo nechce neco lacine demonstrovat. A to je mi velmi sympaticke. Na hodinkach je tolik uzasnych detailu, tolik designu...staci se podrobneji zadivat a je porad co objevovat a obdivovat. A vse ve velice kvalitnim provedeni. A pritom je vse naprosto originalni a puvodni. Tak preji nam vsem vice odvahy a mene konformity pri volbe hodinek. Jak je na tomto prikladu videt, vyplati se to. Zdravi Petr
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se