Přejít na obsah

PRIM Sport

Doporučené příspěvky

Návštěvník slava

pokračování recenze:

a tobe jsem se chystal sverit sve nejvic nejlepsi hodinky.

hele podle me tu tlakovku udelej...ted uz je to jedno.

akorat si nejsem jist jak se na ten mraz a horko zatvarilo tesneni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemohl bych spát, kdyby to tak zůstalo.....

Našel jsem hodinky zn. Shark, které mají stejnou lunetu, jen indexy jsou malinko jinak tištěné. Luneta drží na cifru čtyřmi čepy, které tam pěkně zaklapnou. Tak jsem jí tam dal. Ostatně, ta Myiota s cifrem Prim do toho pouzdra od Sharku dokonale pasuje. Ne, že by to pouzdro bylo hezčí. ale má šroubovací korunku, kterou pár lidí u Sportů postrádalo......Stroj neměl s teplem v troubě žádné problémy, ještě ho změřím. Na stroji je opravdu 21 jewels, na cifru "autenticky" 17

Takže Biges a ostatní budou mít co testovat....

Viz fota níže.

Upraveno uživatelem mischa
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

A jestli se někdo ptáte, jak jsem na to přišel a tu stejnou lunetu našel: Hodinky Shark jsem tu v jedné diskusi předvedl, protože jsou to identické hodinky s hodinkami Prim Sport z Eltonu z devadesátých let. Někdo tvrdil, že ne, ale já jsem měl jistotu, že ano. Našel jsem tady na fóru fotku těch Primek a bylo mi jasné, že ta luneta je shodná, jen ty své Sharky musím někde najít, což se také podařilo. Takže, soudruzi, kruh se uzavírá, jak Elton, tak MPM, tak další hodinky značky Shark a jistě i další, mají shodnou lunetu. Ehm, že by Elton při výrobě používal fake čínskou lunetu? A stejně, jako mají být celé MPM Primky fake, je na těch Primkách z Eltonu vše čínské, jako ten Shark, jen nápis Prim je jiný. Ty čínský Primky z Eltonu jsou opět jedny z nejhezčích Primek, je jen zajímavé, že já ty Sharky koupil v Německu u Lidla za cca 20 EUR..... Krásným paradoxem zůstává, že když budu do našich Prim Sport MPM potřebovat tu lunetu, napíšu si o ní do Eltonu, protože oni by jí jako náhradní díl do svých Prim Sport mít měli.

Dávám fotky, za tu vypůjčenou se omlouvám.

post-2133-1276024394,91.jpg

post-2133-1276024427,26.jpg

post-2133-1276024439,43.jpg

post-2133-1276024596,4.jpg

post-2133-1276024605,67.jpg

Upraveno uživatelem mischa
Odkaz ke komentáři

Ty jsi hustě aktivní člověk :)

No jestli by's kvůli tomu měl sejmout jiné hodinky, tak to není potřeba. Snad to v MPM spraví a nebudou chtít majlant. By bylo zajímavě vědět, kolik by to vlastně stálo. Už jen pro srovnání s Eltonem.

Odkaz ke komentáři

A jestli se někdo ptáte, jak jsem na to přišel a tu stejnou lunetu našel: Hodinky Shark jsem tu v jedné diskusi předvedl, protože jsou to identické hodinky s hodinkami Prim Sport z Eltonu z devadesátých let. Někdo tvrdil, že ne, ale já jsem měl jistotu, že ano. Našel jsem tady na fóru fotku těch Primek a bylo mi jasné, že ta luneta je shodná, jen ty své Sharky musím někde najít, což se také podařilo. Takže, soudruzi, kruh se uzavírá, jak Elton, tak MPM, tak další hodinky značky Shark a jistě i další, mají shodnou lunetu. Ehm, že by Elton při výrobě používal fake čínskou lunetu? A stejně, jako mají být celé MPM Primky fake, je na těch Primkách z Eltonu vše čínské, jako ten Shark, jen nápis Prim je jiný. Ty čínský Primky z Eltonu jsou opět jedny z nejhezčích Primek, je jen zajímavé, že já ty Sharky koupil v Německu u Lidla za cca 20 EUR..... Krásným paradoxem zůstává, že když budu do našich Prim Sport MPM potřebovat tu lunetu, napíšu si o ní do Eltonu, protože oni by jí jako náhradní díl do svých Prim Sport mít měli.

Dávám fotky, za tu vypůjčenou se omlouvám.

No klobouk dolů, tomu říkám zátěžový test.

Udělat někdo něco podobného se mnou, tak v lepším případě dopadnu takhle: :wheelchair:

A ta podoba těch třech modelů hpdinek je dost zarážející.

Odkaz ke komentáři

No, dvoje jsou kromě nápisu úplně stejný.

Když už jsem do nich vlezl, tak jsem je přeměřil, šly po tom všem cca 25 vteřin do mínusu, tak jsem je trochu pošteloval. Hodnoty jsou následující:

Cifr nahoru: +5 vteřin

Cifr dolu: 0 vteřin

Korunka dolu +3 vteřiny

Korunka nahoru: +1 vteřina

Dvanáctka dole +5 vteřin

Šestka dole: -10

Falíruje tam jen ta poloha šestka dole, ta se ale objevuje, jen když někdo zjišťuje, kolik hodin je v leže na zádech... Stejně si to bude sedat, tak za nějakou dobu to zase přeměříme.

ty původní výsledky chodu mohou být také způsobené nošením na pravé ruce.

Odkaz ke komentáři

to misha: SUPER :) Záruční opravu v tomto případě "asi" uplatnit nemůžeme :) Takže klidně zvol postup který je pro daný účel asi nejlepší, a mě se zdá že hodinky potřebují otevřít, zkroucení luneta vyhodit.. klidně to udělej, už teď je jasné, že tvůj test byl jedním slovem skvělý!!! :) Určitě bych to s veškerou snahou nedokázal stejně, natož lépe!!! :)

Odkaz ke komentáři

to misha: SUPER :) Záruční opravu v tomto případě "asi" uplatnit nemůžeme :) Takže klidně zvol postup který je pro daný účel asi nejlepší, a mě se zdá že hodinky potřebují otevřít, zkroucení luneta vyhodit.. klidně to udělej, už teď je jasné, že tvůj test byl jedním slovem skvělý!!! :) Určitě bych to s veškerou snahou nedokázal stejně, natož lépe!!! :)

Odkaz ke komentáři

No,ja jsem to nenapsal dost jasne.ta posledni fotka Prim Sport MPM je vyfocena uz s tou novou lunetou.hodinky mam ted na ruce a kocham se tim,jak jsou hezke.dnes vecer je dostane do uzivani Biges. Behem meho uzivani se me na hodinky ptalo dost lidi,jak tech,co me znaji a uz cekaji,co budu mit na ruce,tak tech,kteri k hodinkam vztah nemaji a presto si jich vsimli.reakce byly velmi pozitivni,casto doprovazene udivem,ze Prim dela takove pekne hodinky a casto prekvapenim,ze Prim vubec jeste existuje.

Odkaz ke komentáři

Behem meho uzivani se me na hodinky ptalo dost lidi,jak tech,co me znaji a uz cekaji,co budu mit na ruce,tak tech,kteri k hodinkam vztah nemaji a presto si jich vsimli.reakce byly velmi pozitivni,casto doprovazene udivem,ze Prim dela takove pekne hodinky a casto prekvapenim,ze Prim vubec jeste existuje.

Nějakou podobnou hlášku jsem tady už četl, něco ve stylu "Konečně začal Prim vyrábět hezké hodinky!" :)

Ale nemůžu najít, kde to bylo...

Odkaz ke komentáři

No,ja jsem to nenapsal dost jasne.ta posledni fotka Prim Sport MPM je vyfocena uz s tou novou lunetou.hodinky mam ted na ruce a kocham se tim,jak jsou hezke.dnes vecer je dostane do uzivani Biges. Behem meho uzivani se me na hodinky ptalo dost lidi,jak tech,co me znaji a uz cekaji,co budu mit na ruce,tak tech,kteri k hodinkam vztah nemaji a presto si jich vsimli.reakce byly velmi pozitivni,casto doprovazene udivem,ze Prim dela takove pekne hodinky a casto prekvapenim,ze Prim vubec jeste existuje.

Tak jsem je dnes měl v ruce a nic z popisovaných praktik "práva útrpného" neboli Mischových testů na nich nebylo znát. Pouzdro, luneta ani řemínek nenesou známky nějakého opotřebení nebo poškození(vnitřní luneta byla vyměněna). Klobouk dolů. Né že bych se do nich zamiloval nebo změnil názor na MPM, ale tenhle kousek je skutečně povedený. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Zdárec!

Jo, jo, dojmy mám.

První dojem je, že na mojí pracku jsou to hodinky příliš velké, vypadám s ním jako s orlojem. Já vím, dneska je to v módě, ale já jí na chuť nepřišel.

Dále:

- Ačkoli to tak z fotek na webu nevypadá, ručky jsou fluorescenční.

- Samotná fluorescence ruček a ciferníku je nic moc, chtěl jsem to vyfotit pro srovnání s jinými Primkami, ale bez zrcadlovky mi to nejde, snad o víkendu.

- Na první pohled je barva nanesena rovnoměrně, ale fluorescence není rovnoměrná, indexy 8, 9 a 10 vypadají 'zašpiněně', prostě tam kusy barvy chybí. Přikládám foto z mobilu při nasvícení UV svítilnou.

- Souhlasím s Mischou, že řemínek je poněkud podivný a ono vlnění na něm není moc pohodlné.

- Strojek je velmi přesný a tichý, při natahování je tedy slyšet samotný samonátah.

- Dále souhlasím, že nápis PRIM je možná zbytečně velký.

- Datumovka by proti tomu mohla být větší.

- Vnější kovová luneta je trochu posunutá proti směru hodinových ručiček, je to v zásadě na reklamaci.

- Seshora matné nožičky jsou hezké, z boku je ale pouzdro leštěné, což nevypadá hezky, taky je to magnet na otisky.

- Lesklé víčko, to je to samé, ta leštěná úprava nic moc, stále mám tendenci to čistit.

Modré Prim Sport jsou moje, modré Prim Sport 2 jsou Honzy.manty.

post-6998-127687246534.jpg

post-6998-127687248657.jpg

post-6998-127687249572.jpg

post-6998-127687250788.jpg

Upraveno uživatelem Biges
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Na té fotce vypadá MPM ve srovnání se Sporty Igen přece jen jinak, neříkám rovnou, že hůře, ale přece jenom mám z Igenů lepší vizuální dojem. Jsem zvědavý na Tvé další dojmy a těším se, že si MPM taky budu moci již brzy prohlédnout a vyzkoušet :-) Tak si je Bigesi užij a testuj, testuj :)

Odkaz ke komentáři

Prim sport vynikající hodinky-srdcovky, bohužel se mi je kdysi podařilo ztratit. Do teď mě to mrzí, lze koupit výše uvedené a říkat si, koupil jsem minimálně stejnou kvalitu původních?? Jaké máte zkušenosti, díky moc za rady či připomínky!

Upraveno uživatelem mocl
Odkaz ke komentáři

Prim sport vynikající hodinky-srdcovky, bohužel se mi je kdysi podařilo ztratit. Do teď mě to mrzí, lze koupit výše uvedené a říkat si, koupil jsem minimálně stejnou kvalitu původních?? Jaké máte zkušenosti, díky moc za rady či připomínky!

Podle úhlu pohledu.

Pro mne to nejsou Primky a Prim Sport už vůbec ne. To si můžeš koupit pěkné a nejspíš i stejné jako jsi měl na aukru a za stejné peníze nebo levněji. :smile_anim:

Na druhou stranu dle tohohle probíhajícího testu tak špatné nejsou. Ale stejně není to Prim Sport. Takže pocit žádný. :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...