Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

zdravim panove (a mozna i nejaka ta slecna:),

mam na vas jednu prosbu - chtel bych si udelat porovnani kvality reminku hodinek jednotlivych znacek a proto bych byl rad, kdyby jste stare reminky, ktere normalne vyhazujete, nevyhodili, ale odlozili pro me. predani by jsme pak nejak individualne poresili pres srazy a pod, zn pivo platim;)

oc presne jde - nedavno jsme resili jak ktery vyrobca na cem setri a proto bych rad udelal porovnani nejakej tej kvality mezi znackami. upozornuji predem, ze reminky budou znicene (resp rozobrane), tudiz nema smysl na to davat neco pouzitelne! kupovat neco na tento pokus nema smysl, takze verim, ze sila chronomagu se predvede a sejde se slusna sbirka :-)

zajem mam hlavne o reminky od sima, omega, breitling, iwc, pp, vacheron... proste stredni trida a vys

predpokladam, ze kdyz vyhazujete stary, tak zaroven kupujete i novy, tzn bylo by dobre pak jeste evidovat i cenu noveho - nech mame i nejake financni porovnani ke kvalite

hruba predstava - remen bude prerezan, foto prurezu, pak rozdelene jednotlive vrstvy, foto vrstev a popis co kde a jak, pak namocen ve vode a zkouska co znese - nejake napady kdyz tak?

Odesláno

ja ti napriklad mozem uz teraz povedat o remienkoch archimede. moj bol tak hrozny ze som ho rozrezal aby som videl co tam je. neviem co to bolo (vyzeralo to ako hustejsi karton) ale koze na nom vela nebolo...

Odesláno
ja ti napriklad mozem uz teraz povedat o remienkoch archimede. moj bol tak hrozny ze som ho rozrezal aby som videl co tam je. neviem co to bolo (vyzeralo to ako hustejsi karton) ale koze na nom vela nebolo...

ano, to je presne duvod proc jsem tenhle projekt vymyslel. nicmene aby to k necemu bylo, je nutne to udelat nejak systematicky s komplet fotodokumentaci... a k tomu treba aby se reminky sesli na jedne hromade.

nahodou si ten archimede nevyhodil?

Odesláno
ano, to je presne duvod proc jsem tenhle projekt vymyslel. nicmene aby to k necemu bylo, je nutne to udelat nejak systematicky s komplet fotodokumentaci... a k tomu treba aby se reminky sesli na jedne hromade.

nahodou si ten archimede nevyhodil?

mozno z neho doma cast este najdem. ale postovne sa mi platit z irska velmo nechce na tento ucel :) ak ten remen doma najdem tak ti to komplet vyfotim a poslem. moze byt?

Odesláno
...že vycpání bylo provedeno z jakési gumy či kaučuku...

Přesně tohle je IMHO největším původcem smradu - celokožený řemeny (např. made by simon) nikdy nesmrdí tolik, jako řemeny s jakoukoliv umělou vložkou (osobní zkušenost).

Odesláno

No já většinou origo řemeny vůbec nenosím. Z jednoho prostého důvodu. Při pozdějším prodeji hodinek ten netknutý nebo velmi zachovalý řemínek mi ták ňák kompletuje svatou čtveřici hodinky+řemen+pixla+papíry.

No a Simonovy řemeny jsem nestačil ještě dodrbat. Von je zmetek dělá nějak moc kvalitní nebo co :D

Odesláno
Von je zmetek dělá nějak moc kvalitní nebo co :D

to neřikej nahlas nebo Simon přijde na to, jak si rychloobrátkovým zbožím znásobit kšefty a začne do nich všívat kurvítko, že řemen prdne den po záruce

Odesláno
to neřikej nahlas nebo Simon přijde na to, jak si rychloobrátkovým zbožím znásobit kšefty a začne do nich všívat kurvítko, že řemen prdne den po záruce

Podívej se Simonovi někdy dlooouze do očí. Po chvilce v nich uvidíš siluety Rychlých šípů a zakrátko všechny ctnosti světa. Kurvítko by tam nedal. To by se mu naráz hanbou ztupila všechna šídla i ta pižlátka na kůži, nebo co to má

Odesláno

Já jsem snad řemen ještě neměnil. Ještě jsem žádnej neonosil.

Důvodem je to, že se téměř nepotím ani při vysokých teplotách (akorát u Fazera se mi orosilo čelo ze Stroha) a hlavně hodinek mám několik, takže na řemen dojde tak jednou za 14 dní. Více určitě ne.

Ale nápad je to super, akorát tam přidej i řemeny od Di-Modellu a Hirsche.

To jsou značky, co jsou na fóru určitě nejvíce rozšířené, tedy je jejich kvalita více zajímavá, než u řemenu VC či PP.

Odesláno
Klidně věnuji řemen od hodinek Laco - skoro se bojím, co z něj vyleze.

Dobrej nápad, budeme Ti je sbírat co nám v aťasu klucí nechaj :) občas je to mazec..

diky kluci:) odkladejte, pak nejak vymyslime predani:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...