Pilsnerfil Posted May 10, 2010 Report Posted May 10, 2010 Ahoj, celý víkend sedím na zadku u počítače a vybírám hodinky pro slečnu, už mi z toho asi je*ne. Má to být úplné překvapení, takže ona do výběru nevidí (ale její vkus mám celkem nastudovaný). Líbí se jí pánské klasické diversky. Co říkáte na kombinaci Citizen NY2300 a pravý žraločí řemínek Meyhofer (ten originální rubber s kterým se dodává opravdu na holku není, bych řekl...)? Našel jsem i hezčí řemeny, ale ona je blázen do čehokoli, co má něco společného se žraloky(nemyslím, že jí nebude vadit ta neekologičnost řemínku) Myslíte, že to ve skutečnosti bude vypadat slušně? Ta spona se mi zdá dost subtilní a 3mm silný pásek taky nevím jestli není málo. Přikládám obrázek řemínku a velmi rychle spíchnutou fotomontáž pro základní představu. A která verze se vám líbí nejvíce (viz obrázek v příloze). Budu moc rád za vaše názory. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Pilsnerfil Posted May 10, 2010 Author Report Posted May 10, 2010 A "subdotaz". Proč se tyto a podobné hodinky většinou na ebay či jinde na webu prodávají z Hongkongu a Singapuru? Proč jsou často bez krabice, bez papírů apod.? Shánějí ti lidé snad někde levně díly a pak z toho montují v Hongkongu celé hodinky bez papírů? Je k něčemu ta mezinárodní záruka na 1 rok, nebo to v ČR neuplatním (ne všichni prodejci ji totiž přikládají)? Kupoval jsem zatím takhle jen Seiko Monster z 21jewels.com, které se bohužel předcházejí skoro o 2 minuty denně, tak to budu asi muset nechat někde seřídit, jestli je to vůbec možné(omlouvám se, jsem laik). Znovu díky
cali Posted May 10, 2010 Report Posted May 10, 2010 podla mna su to proste uniky z fabrik... nie ze by to pokemon montoval doma sam..... proste tak ako u nas zozenies pod pultom CZtu ak sa budes hodne snazit, tak tam zozenies citizen. Zaruka je na prd, jednak tie hodinky vydrzia fakcit daleko viac nez rok bez problemu a jednak by na nu IMO cesky servis kaslal.
Recommended Posts