Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Stavte slavobrány a tři dny se radujte! :thumbsup_anim:

čeče na ty tvý bláboly sem si nějak zvyk. Docela mě už bavěj :thumbsup_anim: Až budeš mít po magisteriu, tak dej vědět, zapálím svíčku za zrození dalšího zmrda.

• Odpovědi 63
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Už jsem se lek, že se sbratříte, nebo co a zase to budu nucen demagogicky rozhádat, takhle se mi to líbí, že to jde samo. :D

hciq - mohl bys mi citovat nějakou tu demagogii hlavního demagoga, prosím ? Máme zjevně rozdílné názory na to, co je to demagogie, rád bych slyšel nějaký tvůj příklad.

Odesláno (upraveno)
hciq - mohl bys mi citovat nějakou tu demagogii hlavního demagoga, prosím ? Máme zjevně rozdílné názory na to, co je to demagogie, rád bych slyšel nějaký tvůj příklad.

Tak hned tvá poslední odpověď na křivý ručky, blbě nanesenou barvu a rozdílnej odstín komponentů. Korunku neřeším a už fakt končím. :thumbsup_anim:

Biges, fakt nevím, co zas máš. Ty kverulante nevděčná !! Místo, abys byl nadšenej, že za babku máš nádherný hodinky, dokonce originál z manufactury s jasným dotykem ruční práce a vkusnou korunkou, tak bulíš jak děcko, že chceš tu svoji ošklivou a robotické zpracování a hledáš chlupy a hnidy, hňupe. Že se nestydíš. Tak si běž do parexa, nebo do švajcu a nevracej se !! Primky nejsou pro každého, to je jasný, nikdo se tím netají. :lol2:

Prímky fakt nejsou pro každýho :lol2: :lol2: :lol2:

Upraveno uživatelem hciq
Odesláno
Spíďo ;) - souhlasím. Njn, je tu trochu zjitřená atmosféra a sám jsem napsal, že to vnímám (ciferník) na hraně a to v případě nemožnosti realizace dílem od výrobce s autor.právy. U dílů bez signace obecně problém vidím téměř neznatelný.

Přiznám se bez mučení, že bych to vše nechal být, nebýt toho, že některý producent je zde zbožštěn, aniž by bylo možno poukázat, že v něčem soudruzi dělají chybu při ohánění se zároveň tradicí, duchem etc. A u druhého je hned jasné, že je to padouch. Jako v Rodokapsu. Objeví-li se tam Číňan, je to padouch. Nebo v Jamesovi Bondovi. Všichni Rusové= padouch. Skoro... :) Mám Bondovky děsně rád.

Z mé strany už tohle vlákno může zapadnout prachem.

Jasny pohoda :cheers:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...