RadimR Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 Chtěl jsem upozornit všechny fandy hodinek Stowa,že od včerejška zlevnily všechny modely této značky.Samozřejně k mé smůle,jelikož jsem si objednal Antey v pátek za původní cenu.Koukněte se na jejich stránky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 Stowa pravda slevnila, ale poté, co na počátku roku celkem dost podražila. Příklad: v listopadu jsem salamíně objednal Antea KS + Milanaise celkem za ?540. Pak to myslím zdražili na ?620, teď stojí ?600. Nevím, proč těma cenama tak hýbají nahoru dolů. Spíš by měli ještě o trochu zdražit, vyhledem k dodacím lhůtám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimR Odesláno 11. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 Dodací lhůty mají fakt vražedný,ale byli docela vstřícní s platbou,kterou vyžadují až 14 dní před dodáním.Jelikož předpokládám vzrůst Eura přes prázdniny,tak jsem je požádal o dřívější platbu a bez problému mi udělili vyjímku.Takže jsem yvědav,kdy mi hodinky dorazí domů.Předpoklad je půlka července. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 Nevíte, kdy bude možné objednat si něco z nových modelů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimR Odesláno 12. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2010 Nevíte, kdy bude možné objednat si něco z nových modelů? info@stowa.de Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimR Odesláno 12. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2010 info@stowa.de Trošku upřesním.Od září Antea a Marine.Víc jsem nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2010 Dodací lhůty mají fakt vražedný,ale byli docela vstřícní s platbou,kterou vyžadují až 14 dní před dodáním.Jelikož předpokládám vzrůst Eura přes prázdniny,tak jsem je požádal o dřívější platbu a bez problému mi udělili vyjímku.Povolili ti dřívější platbu, to se mi líbí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimR Odesláno 13. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 Povolili ti dřívější platbu, to se mi líbí ... Každá kačka dobrá,šetřím na Nomosy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggles Odesláno 24. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2010 Copak povolit platbu...........já za hoďky pro tátu platil už v únoru.......dodací doba konec května...........a kdepak jsou hodinky?!? Po mnoha urgencích a odkladech dodání je zatím poslední slib, že snad příští týden konečně vyříděj objednávku. Takže upřímně, sice pěkný hoďky, ale s jejich přístupem je už pro příště ze seznamu vynechám............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimR Odesláno 24. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2010 Copak povolit platbu...........já za hoďky pro tátu platil už v únoru.......dodací doba konec května...........a kdepak jsou hodinky?!? Po mnoha urgencích a odkladech dodání je zatím poslední slib, že snad příští týden konečně vyříděj objednávku. Takže upřímně, sice pěkný hoďky, ale s jejich přístupem je už pro příště ze seznamu vynechám............... Taky trnu hrůzou,kdy mi je pošlou.Termín mám půlku července,ale moc tomu nevěřím.A to mají v srpnu dovolenou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimR Odesláno 30. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2010 A už je to tady,na můj dotaz mi odpověděli,že kvůli velkému zájmu o jejich výrobky se může termín posunout o 2 týdny.Tak čert ví kdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggles Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2010 jj, po několika dalších e-mailech snad odeslání zvládnou do pondělka............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimR Odesláno 3. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2010 jj, po několika dalších e-mailech snad odeslání zvládnou do pondělka............ Pak dej vědět,jak ti to dopadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggles Odesláno 4. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2010 Tak dneska přišel potvrzovací mail od Fedexu........škoda, že ofiko akce k tátovejm narozeninám byla minulej tejden............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimR Odesláno 4. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2010 Tak je snad už budeš mít,já čekám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggles Odesláno 8. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2010 Tak neuvěřitelné se stalo skutkem. Dnes hodinky dorazily. Původní dodací termín byl konec května. Pravdou ovšem je, že za posledních pár dní může Fedex (zmatky v Kolíně n. Rýnem).Uffffffffff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimR Odesláno 8. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2010 Tak gratuluji.Já pořád čekám,snad někdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggles Odesláno 8. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2010 Někdy se zadaří........nicméně jak jsem psal, byť jsou hodinky opravdu nádherný, tak pro příště holt nakoupím jinde. Prostě pokud něco zaplatím, tak to chci v pořádku (to je) a v dohodnutý termín, zvlášť když nemám možnost nákupu v "kamenném obchodě", podobné dodržování termínů bych možná toleroval u soudruhů ze širé země, ale ne v civilizovaném světě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2010 Nedodrzovani terminu dodavky je snad jedina vec, ktera lze kastomr servisu Stowy vytknout. Jinak jsou maximalne vstricni a spolehlivi. Navic kazdy brla, ja taky brblal, ale nakonec kazdy rad pocka. Ty hodinky za to stoji. Mariny mam na ruce minimalne polovinu casu. Manzelka uz zadne jine hodinky nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimR Odesláno 13. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 Tak už mám měsíc po termínu a pořád nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se