Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,chtěl jsem se optat kdo všechno vyrábí pilotky , které mají ruční nátah a středovou vteřinovku ,převážně jsem našel jen automaty s Etou 2824.(asi to jsem to nenapsal uplně správně tak mne prosím nekamenujte) Diky Martin

Odesláno

No, že B-Uhr s tvojí specifikací koupíš buď jako lowend od soudruhů z Čínské lidové republiky a nebo už v dražších variantách než jsou tebou zmíněné Archimede. A v nějaké té střední kategorii kolem cca 30 to je prostě problém sehnat... Pravděpodobně tě to dožene spíš k tomu, zda si v cenové hladině Archimede vybrat buď mimostředku s manuálem a nebo centrální s automatem :)

Odesláno (upraveno)

Laco sou cool , ale těch 55 mm si dám leda na krk , nebo doma do kuchyně pro mě je 44 akurát ,kouknu kolik chtěj za Arista.Ale němčina není mein hobby...

Upraveno uživatelem martin151
Odesláno
Laco sou cool , ale těch 55 mm si dám leda na krk , nebo doma do kuchyně pro mě je 44 akurát ,kouknu kolik chtěj za Arista.Ale němčina není mein hobby...

500 evropských grošů

Odesláno (upraveno)

Prosím tě ptáku z popela zrozený, ušetři mě. Už několik týdnů mám pocit, že jsem vyléčený a ty sem flákneš podle mě nejhezčí variaci béček ve střední třídě a ještě s povedenou centrálkou :crying_anim02:

BTW Kolik stojí ledvina?

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno (upraveno)
Prosím tě ptáku z popela zrozený, ušetři mě. Už několik týdnů mám pocit, že jsem vyléčený a ty jsem flákneš podle mě nejhezčí variaci béček ve střední třídě a ještě s povedenou centrálkou :crying_anim02:

BTW Kolik stojí ledvina?

1189 Euro ve variantě satin finish

EDIT:pardon,nevšiml jsem si swan necku,s tím vyjdou na 1489 Euro

Upraveno uživatelem Koniferka

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...