Marty35 Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 Ahoj, jak je to s ručním nátahem u Seiko SBDC003, mají nějaký doraz? Možná se ptám hloupě ale jsou to první automaty co mám, a natahoval jsem je fakt dlouho a nic... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 delsim natahovanim je nerozbijes, jen trochu vic namahas jednu soucastku... Vodlučovač?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 16. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 Rozumím, dikes za rozřešení záhady. Denně je natahovat určitě nebudu , jen jsem zkoumal jak to všechno funguje a překvapilo mě to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norbu Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 Ahoj, diky moc za otazku... Zrovna dneska rano jsem resil to same. Od ctvrtka jsem je nenosil takze rezerva nevydrzela :-( Tak jsem se jal natahovat a konec nikde :-) Docela jsem se bal abych to neprehnal Jinak potvrzuji ze tech cca 50h opravdu vydrzi...neuveritelne. Mam je par dni a jsem cim dal nadsenejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 k sumum gratuluju... pro me to jsou asi "definitivni potapky"... Nápodobně.. za slušný peníz, parádní provedení, parádní design. Jen uvažuju o safíru s AR. pak už skoro dokonalé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norbu Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Do toho safir+antireflex bych sel, dej vedet pokud neco najdes...udelam to same pokud uspeji Nekde na foru jsem kdysi zahledl tema kde se to resilo, pokusim se dohledat :-) Jinak celkem vazne uvazuji nad "gumovym" tahem na leto, jen jsem zatim nenasel takovy aby pasoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norbu Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 ja nosil tenhle a bylo to super... No to vypada nadejne...pokud by ho meli v cerne Poradis kde ho sezenu? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norbu Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 treba tady a vzhledem k navlekani stezejek... mozna spis 22 mm? pri 20 mm jsem tam mel tak 1 mm skviru... Super diky moc za link, rozhodne pujdu do 22 :-) Urcite postnu photo, jak to dopadlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 18. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 ... a já si s prominutím na téže linku vyberu nějaký tmavě modrý, a taky 22mm. Připojuji se k díkům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iha Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Jestli si to spravne pamatuji, tak v navodu pisi, ze natahovat se ma pouze do rozbehnuti hodinek a pak zacit normalne nosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norbu Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 Jestli si to spravne pamatuji, tak v navodu pisi, ze natahovat se ma pouze do rozbehnuti hodinek a pak zacit normalne nosti No subjektivne mi tohle prijde jako nejspravnejsi reseni... Minimalne namahas ty soucastky .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 No subjektivne mi tohle prijde jako nejspravnejsi reseni... Minimalne namahas ty soucastky .... Měl jsem Suma skoro rok a v životě jsem je nenatahoval - zatřepal, seřídil a nosil, víc netřeba dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 (upraveno) znamená to, že budete někdo dělat objednávku na watch-band-center?? Upraveno 19. května 2010 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 19. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 znamená to, že budete někdo dělat objednávku na watch-band-center?? Rád bych, ale nemám s tím žádné zkušenosti. Musím se tím nějak prokousat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 .. bych se svez.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 19. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 .. bych se svez.. OK, jestli teda nespěcháš, snad to nějak dáme do kupy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 19. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 ok Aktuálně se ozvu, jestli bude pořád zájem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norbu Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Aktuálně se ozvu, jestli bude pořád zájem... No pokud to dotahnes k nakupu, dej urcite vedet poslu Ti prachy na ten cernej...mam ted docela pakec a do konce mesice to nebude jine, takze pokud se nekdo dokopete drive tak se pridam :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 20. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 No pokud to dotahnes k nakupu, dej urcite vedet poslu Ti prachy na ten cernej...mam ted docela pakec a do konce mesice to nebude jine, takze pokud se nekdo dokopete drive tak se pridam :-) Jasně, píšu si tě Dám to nějak s translatorem do kupy a pak tu dám vědět. Ale taky na to až tak nespěchám, zatím si užívám tah.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se