Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nemyslím si, že by tyto hodinky měly být sběratelskou raritou. Vždyť jsou to reklamní hodinky a ještě s poněkud nevkusnou barevnou kombinací! Cenu má na těchto hodinkách jen ten strojek!

• Odpovědi 1,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nebo můžeme nechat čísla volná pro ty váhající, kteří čekají až jak to dopadne. Některým z nich nelze upřít, že se na vytváření této edice výrazně podíleli.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Když necháme čísla pro váhající, viděl bych l. e. na 30 kusů.

Pokud bychom to rázně utnuli, bude l. e. 20 kusů.

Já jsem pro ponechání edice až do třiceti, aby se nerozhodní mohli rozhodnout a třeba se ještě někdo přidá. Myslím, že jsem zahlédl pár příspěvků, kde někdo další z Chronomagu uvažuje o koupi.

Odesláno

To Kamil: V současné době máme 18 objednávek a tak přemýšlím, jaký je správný postup. Možná by bylo smysluplné to utnout na 20, to byl můj původní záměr, když jsem viděl, že některé objednávky nepřišly, ale pak by se nedostalo na tu 21 a 22. Momentálně jsem nejblíže záměru nechat tu sérii na počet 22ks a opozdilci pak případně zaplnit vzniklé díry po těch, kteří se neozvou.

Reakpitulace objednávek a číselné řady:

1 odklizec

2 Dali

3 zdenda

4 ondraj

5 Mnovace ???

6 Chronomag

7 Kamil

8 Viktor

9 Lukáš

10 Magnus

11 cigi

12 cigi

13 cigi

14 JJ ???

15 Kalimero

16 Dusen

17 RadimK ???

19 Pachollini

20 Peca

21 Kamil II.

22 Honza49

MB ???

Peter ???

Pierre ???

Šarik ???

Pokud v tom mám jakoukoliv nepřesnost, tak se ozvěte. Kurzívou jsou ti, kteří se buďto neohlásili nebo jsem přehlídl jejich stanovisko.

Jsou na seznamu všichni, co mají zájem o CH.l.e.? Nebo se chce ještě někdo připojit dříve, než sérii definitivně uzavřeme na finálním čísle. Podmínkou není úhrada letos, ale zaslání závazné objednávky. Pro ty z Vás, pro které to není v době Vánoc realizovatelné, by to nemělo být podmínkou. Jde jen o to se definitivně rozhodnout, zda chcte mít přidělené svoje číslo v této sérii.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Tobě se ta 22 těžce nelíbí. Ale pokud vím, nikdo další se proti ní neohradil :)

Odesláno

Kdyby měl být počet omezen na 20, museli bychom risknout, že se dva lidé (kteří mají plné právo náležet do seznamu budoucích majitelů) neozvou. A pak je tu ještě problém s tím, že Kamil trvá na čísle 21 a Honza49 zase na 22.

A mě nepříjde 22 ošklivé číslo. Dokonce mi příjde příhodné, že jde o souměrné číslo. Kdyby to mělo být 23, asi bych se také štajfoval.

Odesláno

To je krása, když dva lidi vytvoří většinu nad jedním.:) :) A když se ještě vezme, že můj hlas by neměl mít právo hlasovat, tak už je to zase bizardní situace.:)

Odesláno

Jak to vlastně se mnou bude? Opustil jsem verzi s ciferníkem Linea, i Prim se vyjádřil, že moje hodinky pro l.e. moc nejsou, což chápu. V předložené rekapitulaci od Prima přesto stále figuruji s krásnou patnáctkou.

Odesláno

Tak ja se teda ozyvam, aby bylo videt, ze ziju... nicmene:

Muj pobyt v Praze vysel z hodinarskeho hlediska jako zcela zbytny, neb v Panske jsem zadny bazar nenasel a v Nekazance a na Sokolske zadne Primky nemeli. Asi zkusim stesti nekde tady v Brne.

Tato L.E. se pomalu ale jiste presunula smerem k ciste ceskemu vyrobku, coz je sice mile, nicmene rozpocet na takovy projekt stoupnul uz na min. 15 tisic + dalsich par tisic za povrchove upravy. Priznavam, ze tato financni zmena sice neprekracuje me moznosti, nicmene kouka shora na moji ochotu, ktera se zastavila tak nekde okolo te 12. Skoda. Nepredpokladam totiz, ze bych byl schopen skoupit alespon 5 funkcnich kalibru, abych mel tu konverzi zdarma... ovsem pokusim se o to.

PRIM: Jen tak pro zajimavost, jsou tedy ty rucicky skutecne silnejsi, a to nejen absolutne, ale i relativne vzhledem k jejich prodlouzeni?

Czech made by take mohlo byt "Ceska vyroba".

Jo a jeste Prime: ty Diplomaty a solitery, nove vystavene na vasich strankach, jsou nadherne.

Odesláno

Odpovídám na otázku těch ručiček, měl jsem v úmyslu tam použít stejné jako jsou na tom zmiňovaném solitéru. Vlastně obou solitérech na bázi Spartaku. Na stránce, která se věnuje výrobě zakázkových hodinek, jsou obě fotky a zvláště na té první je vidět nejen tvar ruček, ale i jejich lomený profil. To je odlišuje od ruček pro model Linea. Pokud na tom budete trvat, budou tam stejné jako v Linee, akorát proporčně větší.

Co se týče l.e. - překvapuje mne, že jste v Nekázance nepochodil, protože, když jsem se tam stavoval v úterý, tak tam asi ještě 10ks zbývalo.

Přiznám se ale, že mne trochu mrzí, že Vám hodinky připadají drahé. Myslím, že za tyto peníze bude těžké najít i masově vyráběný model, který by splňoval všechna kriteria. Krom toho, že Linea 40 je malosériový produkt, Limitovaná série exkluzivně osazená originálními strojky a finalizovaná na základě požadavků budoucích majitelů.... Mě to přijde vysloveně atraktivní nabídka.

Ale což, musíme ještě prodat pár desítek celozlatých Solitérů, aby i obecné povědomí dodalo našim hodinkám image, které si už dnes zaslouží. Vždyť to sám vidíte, že umíme udělat opravdu krásné hodinky.

Ale zpět na zem... mám přidělit číslo?

Odesláno

Musím uznat, že všechny české nápisy mi nezní vůbec špatně, určitě by to byla rarita.

Je to otázka pohrát si s češtinou. U mě osobně by hodinky hodně získaly . A to nejsem odpůrce angličtiny, spíše naopak.

Odesláno

Mě by se také čeština líbila, pokud dojde k dohodě, myslím, že jedinečnost celé serie by to jen podtrhlo. S angličtinou nemám problém, kámen úrazu v tomto případě je zřejmě v CZ, czechoslaovakia, česku ap, vyrobeno v Čechách nebo český výrobek:)

kdyby to nebylo tak dlouhé mohli bychom ukrást nápad nejmenovaného obchodního řetězce "vyrobeno pro chronomag";)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Připadá mi, že výraz "manufaktura" se dá běžně v češtině použít, je i ve slovnících. Potom bychom mohli mít i 17 rubínů. Otázkou zůstává dolní část, padlo tady několik návrhů, mně by se líbilo jen "Československo"

MANUFAKTURA

PRIM

1949

17 RUBÍNŮ

ČESKOSLOVENSKO

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...