Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

OK, nechte anglictinu a na dynku francouzstinu...

Pokud vše bude tak, jak si myslím, dostaneme dvouocasého lva na základnu a budete to mít ode mne jako dárek.:)

Jako takový odpustek pro ty, kteří museli ztrávit absenci češtiny na dýnku hodinek.:)

Sakra... dokud to nebude potvrzene, odmitam o tom byt i jen uvazovat :)

Pan Prokop si je evidentne vedom, ze na nasi edici mozna nic moc financne netrhne, nicmene z marketingoveho hlediska je tento nas pocin neco uzasneho a "nezaplatitelneho". Ty hodinky budou skutecne mit svou obrovskou vnitrni hodnotu a firma Prim samotna na tom muze postavit nejeden dalsi reklamni tah. Z obou stran bude co k chlubeni!

Nadto, jsem presvedcen, ze si takto Prim zajisti(l) jiz nejednoho _dalsiho_verneho_, stejne jako _dalsiho_noveho_ zakaznika.

Odesláno

Tak pánové, je to možné!!!! :):):)

Uděláme to následovně, na největší plochu základny bude dvouocasý lev natištěn - stejnou metodou jako číselník. Rytina tohoto rozsahu je skutečně cenově mimo cenovou toleranci těchto hodinek, protože rýt na základnu je nesrovnatelně náročnější než na rotor.

Naproti tomu je tamponový tisk kontrastnější a ostřejší. Nedochází u něj k riziku mechanického poškození, a tak vznikne detailní podpis češství těchto hodinek.

Je tu někdo, kdo by to takto nechtěl?;)

Může se stát, protože někteří z Vás si objednali individualizaci základny a otázka je, jak se to tam vejde vedle sebe. To bude třeba ještě domyslet.

Odesláno
to Prim: moc se mi líbí český lev na těch solitérech, bylo by možné něco podobného na kalibr 66?

To Lukáš: Možná ano, ale obávám se, že na něj bude příliš málo místa.

Pak byla ještě vysoká cena......a teď zdá se, že nemožné se stane skutečností :)

Musím před Primem smeknout, protože on to opravdu nedělá pro peníze. Moc děkujeme

A stalo se!!!!!

Odesláno

To Lukáš: Musím zdůraznit, že nepůjde o rytinu! Bude použita jiná technologie! Výsledek bude mít také jinou podobu, ale bude myslím stejně efektní jako rytina! To jen, aby někdo nedospěl k závěru, že to co včera stálo 25.000,-Kč dnes příjde na 0,-Kč, protože náklady jdou na triko ELTONu!:)

Odesláno

To Prim: Jaká bude trvanlivost toho lva ? Ale určitě to bude nejelegantnější vyřešení problému. Na co se hádat kvůli českému řemeslu či Czech Made, dáme tam lva a bude všechno jasné :) A bude to nádherný jednotící prvek celé edice.

Odesláno

Prave nad tim premyslim a nejsem si uplne jisty. Nechci vypadat jako nevdecnik a nabizena moznost zni urcite zajimave. Ale jde mi o to, ze ja mam na svem strojku vyryto "Prim - Czechoslovakia" a nevim jestli se mi libi predstava michat to s natistnym znakem? Dve rytiny by bylo OK, ale predstava kombinace tisteneho loga a rytiny mne prilis neuchvacuje :(

Odesláno

To Odklizec: Upřímně si myslím, že Lev řekne víc než nápis. Ten znak jasně říká, že hodinky jsou české a že na ně můžeš bý náležitě hrdý. Přeci jen ten Lev vyjadřuje hrdost národa a rozhodně se nedává na kdejaký pokoutný tovar.

Odesláno

To odklizec: Také nevím, jak to bude vypadat, třeba se ten nápis s tím tiskem snese :) Mě osobně se ten lev velmi zamlouvá a pokud bude vypadat alespoň z části tak dobře jako ten vyrytý, tak to beru všemi deseti :)

Odesláno

Tak si to tak neberte :D Ja nekritizuji, ja si jen nejsem jisty, ze se mi bude libit mit na jednu stranu vyryte "PRIM Czechoslovakia" a k tomu neco tisteneho? Proste ta kombinaci obojiho mi osobne nesedi, ale nechci ovlivnovat ostatni. Nekteri treba nebudou mit stesti na strojek s rytinou "PRIM Czechoslovakia" takze budou radi za lvicka? ;)

Odesláno

Já osobně lva na své hodinky nechci. Bude-li na něm trvat pan Prokop (obdobně jako např. na nápisu "Prim" na ciferníku), snesu ho, ale je-li to moje rozhodnutí, tak zní "ne".

Vím, že jsem mizerný vlastenec, ale nějaká národní hrdost mě opravdu nebere. Stačí mi, že budu mít pěkné a kvalitní hodinky od firmy, která leccos umí a má velmi dobrý přístup k zákazníkům. To, že se ona firma nachází na území státu, ve které jsem se narodil, beru jako shodu okolností.

Návštěvník Kamil
Odesláno
No a já vůl myslel, že budete nadšení.:(

Já nadšený jsem, absolutně. Bude možné dát lva jen někomu, nemusí ho mít všichni? Když už tady ta nabídka je, nerad bych o něj přišel :)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Nač ty expresivní výrazy: fangličkování, špatný kýč, cizácké nápisy, atd. To vypadá skoro jako politika ;) Kam budeš kandidovat?

A ještě jedna drobnost. Řekl bych, že vzdělané intelektuální klientele globálního světa je hrdý Čech skoro šumafuk.

A to ještě nevíš, že jsem si změnil barvu číselníku na stříbrnou :rolleyes:

Tak do mě!!!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...