Přejít na obsah

Nová verze fóra od 21.5. - vítejte a problémy hlašte

Chronomag

Doporučené příspěvky

Odesláno

snažil jsem se nějak zjistit, jak fungujou tituly "tovaryš", "učedník", "pokročilý začátečník", ale nikde jsme to nenašel. Poradíte někdo?

• Odpovědi 519
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
  V 23. 9. 2010 v 6:45, 'lefty' napsal:

snažil jsem se nějak zjistit, jak fungujou tituly "tovaryš", "učedník", "pokročilý začátečník", ale nikde jsme to nenašel. Poradíte někdo?

Když budeš mít nad 500 příspěvků, tak si to můžeš změnit a to tady:

post-5298-054595400 1285225194.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno

dneska už 2x...:(

Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 15. 9. 2010 v 11:14, 'kubson' napsal:

tak jsem se chtěl k někomu podívat na blog a hele:

[#1062] You have no permission to view the Blogs

V 26. 9. 2010 v 10:02, 'polda.p' napsal:

Jsem na tom stejně, máme zákaz??

Už jsem to opravil, zkuste to.

EDIT: Jestli už to funguje tak sorry, nevšiml jsem si vašich dotazů dřív.:)

• po 2 týdnech...
Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 19. 10. 2010 v 15:46, 'Jay Doll' napsal:

Dotaz na Administrátory: Proč nelze jako přílohu připojit soubor formátu .DOCX, ale obyčejný .DOC lze? Můžete to změnit?

Díky

..zkus to.
Odesláno

Asi jsem to jen neobjevil, ale je možné přejít na konkrétní stránku určitého vlákna? Abych se třeba humorem nemusel proklikat na stranu 190, kde jsem přestal číst... Díkes!

Návštěvník pitrs182
Odesláno

Před slovem první je černý trojúhelníček, na něj klikneš a vyjede Ti obdélníček do kterého napíšeš číslo požadované stránky.

Odesláno
  V 21. 10. 2010 v 22:00, 'pitrs182' napsal:

Před slovem první je černý trojúhelníček, na něj klikneš a vyjede Ti obdélníček do kterého napíšeš číslo požadované stránky.

Jednoduché a geniální. To mě nenapadlo. Díky!

Návštěvník Snow
Odesláno

V předcházející verzi šel editovat i název vlákna. Zde se mi to nedaří, nelze editaci znovu umožnit ?

Odesláno

Nedaří se mi, abych měl pod avatarem ikonu na SZ, zkoušel jsem v NASTAVENÍ všechno možný, ale pořád se mi nedaří... poraďte, jak to mám udělat? Předem díky.

Odesláno
  V 6. 11. 2010 v 22:30, 'hirsch' napsal:

Nedaří se mi, abych měl pod avatarem ikonu na SZ, zkoušel jsem v NASTAVENÍ všechno možný, ale pořád se mi nedaří... poraďte, jak to mám udělat? Předem díky.

ved to tam mas len to asi pod svojim avatarom nevidis bo sam sebe SZ poslat nemozes

Odesláno
  V 6. 11. 2010 v 22:36, 'jankoxxx' napsal:

ved to tam mas len to asi pod svojim avatarom nevidis bo sam sebe SZ poslat nemozes

díky, Posted Image chápu, ... taky mě to mohlo napadnout.....

• po měsíci...
Odesláno

Chtěl jsem se podívat ve svém profilu na seznam mých příspěvků a ejhle:

Příspěvky ze včerejší noci tam nejsou a hlásí mi to tuto chybu:

post-10679-043827500 1292315050.jpg

Odesláno

Stále stejný problém.

Sice je připojení serveru už OK, ale stejně při "Find My Content" mi to neukáže všechny, kde přispívám.

Něco je špatně.

Odesláno
  V 16. 12. 2010 v 15:38, 'kibi' napsal:

a mne to stale v IE pri zadavani nebo editaci prispevku nebo soukrome zpravy rozhazuje grafiku - editacni okno je pulene listou s ikonkami pro editaci textu, obrazku... :)

Proto (a také z jiných důvodů) já nepoužívám IE, ale Google Chrome, a vše v pohodě. Posted Image

• po 3 týdnech...
Odesláno
  V 5. 1. 2011 v 15:33, 'jogurt' napsal:

me vadi ze numzu si dat inzerat nez paisu 50 prispevku :((((((

řekl bych, že to je opatření, který má rozhodně něco do sebe, protože inzeráty tu nejsou to úplně hlavní...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...