lefty Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2010 snažil jsem se nějak zjistit, jak fungujou tituly "tovaryš", "učedník", "pokročilý začátečník", ale nikde jsme to nenašel. Poradíte někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2010 snažil jsem se nějak zjistit, jak fungujou tituly "tovaryš", "učedník", "pokročilý začátečník", ale nikde jsme to nenašel. Poradíte někdo? Když budeš mít nad 500 příspěvků, tak si to můžeš změnit a to tady: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polda.p Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2010 tak jsem se chtěl k někomu podívat na blog a hele: [#1062] You have no permission to view the Blogs Jsem na tom stejně, máme zákaz?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 dneska už 2x... Service Temporarily UnavailableThe server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 tak jsem se chtěl k někomu podívat na blog a hele: [#1062] You have no permission to view the BlogsJsem na tom stejně, máme zákaz??Už jsem to opravil, zkuste to. EDIT: Jestli už to funguje tak sorry, nevšiml jsem si vašich dotazů dřív. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 Poraďte jakým způsobem vypnout zobrazování podpisu pod příspěvky. Nějak to tu nemůžu najít...Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 Dotaz na Administrátory: Proč nelze jako přílohu připojit soubor formátu .DOCX, ale obyčejný .DOC lze? Můžete to změnit?Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 Dotaz na Administrátory: Proč nelze jako přílohu připojit soubor formátu .DOCX, ale obyčejný .DOC lze? Můžete to změnit? Díky ..zkus to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Asi jsem to jen neobjevil, ale je možné přejít na konkrétní stránku určitého vlákna? Abych se třeba humorem nemusel proklikat na stranu 190, kde jsem přestal číst... Díkes! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Před slovem první je černý trojúhelníček, na něj klikneš a vyjede Ti obdélníček do kterého napíšeš číslo požadované stránky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2010 Před slovem první je černý trojúhelníček, na něj klikneš a vyjede Ti obdélníček do kterého napíšeš číslo požadované stránky. Jednoduché a geniální. To mě nenapadlo. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 V předcházející verzi šel editovat i název vlákna. Zde se mi to nedaří, nelze editaci znovu umožnit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2010 Nedaří se mi, abych měl pod avatarem ikonu na SZ, zkoušel jsem v NASTAVENÍ všechno možný, ale pořád se mi nedaří... poraďte, jak to mám udělat? Předem díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2010 Nedaří se mi, abych měl pod avatarem ikonu na SZ, zkoušel jsem v NASTAVENÍ všechno možný, ale pořád se mi nedaří... poraďte, jak to mám udělat? Předem díky. ved to tam mas len to asi pod svojim avatarom nevidis bo sam sebe SZ poslat nemozes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2010 ved to tam mas len to asi pod svojim avatarom nevidis bo sam sebe SZ poslat nemozes díky, chápu, ... taky mě to mohlo napadnout..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libunda Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 Chtěl jsem se podívat ve svém profilu na seznam mých příspěvků a ejhle:Příspěvky ze včerejší noci tam nejsou a hlásí mi to tuto chybu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libunda Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 Stále stejný problém. Sice je připojení serveru už OK, ale stejně při "Find My Content" mi to neukáže všechny, kde přispívám. Něco je špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 a mne to stale v IE pri zadavani nebo editaci prispevku nebo soukrome zpravy rozhazuje grafiku - editacni okno je pulene listou s ikonkami pro editaci textu, obrazku... Proto (a také z jiných důvodů) já nepoužívám IE, ale Google Chrome, a vše v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogurt Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 me vadi ze numzu si dat inzerat nez paisu 50 prispevku ((((( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 me vadi ze numzu si dat inzerat nez paisu 50 prispevku ((((( řekl bych, že to je opatření, který má rozhodně něco do sebe, protože inzeráty tu nejsou to úplně hlavní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.