Přejít na obsah

IWC Pilots

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tomsom
Odesláno

Za kolik a kde se dá sehnat model IW370613?Myslím normálně v obchodě,přes internet raději ne.Děkuji

Návštěvník Tomsom
Odesláno

Je to model Spitfire Chrono,ale v letošním katalogu již není uveden.Ani bych se o další hodinky nezajímal,protože jsem byl přešťastný se svými Tagy.Ale po čtení tohohle fora jsem začal brouzdat po hodinářstvích a dnes se pomalu za Tagy s quartzem stydím.I když na druhou stranu,kolik lidí asi pozná,že je tam quartz a jaký je rozdíl mezi mechanikou.Jo a to mám ty TAG asi jeden měsíc a myslel jsem,že budou až do smrti.Mimochodem,za kolik by se daly prodat?Aquaracer quartz,1 měsíc staré.

Odesláno

Jo jo,

tak dopadají ti, co si myslí, že nákupem quartzů ušetří a někdy ani to ne.

Pak jsou nespokojeni a taky chtějí slyšet to krásné tikání malinkého strojku s mnoha kolečky.

A kolik lidí pozná, že tam máš quartz? Řekl bych, že tady všichni :)

Není to o tom, kdo to pozná, ale o pocitu, jaký máš ty. Vzhledem k tomu, že to tady propíráš, tak je jasný, že tě to žere.

Mnoho štěstí, při rozšiřování stáje kukaček.

Odesláno

2 Tomson Kolik lidí asi pozná, že je tam quartz :lol: :lol: :lol: poznaji to ti, kteří ví co je to automat - plynulost chodu vteřinové ručky, quartz - trhavý pohyb vteřinovky, Takž jen trošku znalý to pozná na první pohled :cool:

Návštěvník Tomsom
Odesláno

Myslel jsem lidi v práci,na ulici apod.Já bych to třeba ještě před měsícem absolutně nepoznal.Je jasný,že z fora chronomag asi každý,ale 90 procent lidí asi ne.Tagy musím prodat,jinak IWC doma asi neprosadím,i když jestli žena zjistí cenu IWC,tak mi asi nepomůže nic.

Odesláno
2 Tomson  Kolik lidí asi pozná, že je tam quartz :lol: :lol:  :lol:  poznaji to ti, kteří ví co je to automat - plynulost chodu vteřinové ručky, quartz - trhavý pohyb vteřinovky,  Takž jen trošku znalý to pozná na první pohled :cool:

Pozor na to. Vioděl jsem mechanické hodinky a vteřinovka přeskakovala jako u quartzu. Ale vzhledem k tomu, že byly cca 100 let staré tak to quartz opravdu nebyl.

Koupit si drahé hodinky s quartzem je podle mě trochu škoda. Koupit si drahé hodinky a pak je "znehodnotit" nějakým quartzem je podle mě vyhazování peněz.

• po měsících...
Odesláno
2 Tomson  Kolik lidí asi pozná, že je tam quartz :lol: :lol:  :lol:  poznaji to ti, kteří ví co je to automat - plynulost chodu vteřinové ručky, quartz - trhavý pohyb vteřinovky,  Takž jen trošku znalý to pozná na první pohled :cool:

hehe, trochu sem si tady vybudoval uchylku, kdyz vidim neci hodinky, tak hned koukam, jestli jsou to aspon mechaniky...

Odesláno
hehe, trochu sem si tady vybudoval uchylku, kdyz vidim neci hodinky, tak hned koukam, jestli jsou to aspon mechaniky...

Jo, tak to mám od doby objevení tohoto fóra a zakoupení mechanik, taky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...