Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Delší dobu jsem pokukoval po nějakých nositelných Ulysácích. Nejprve jsem měl spadeno na MARINE, ale jelikož

mi za dobrou cenu utekly, tak jse to dal na čas k ledu. A ejhle, podařilo se mi na eBay natrefit na docela elegantní chronometr s motorem NB11QU, což je ETA 2826 s 36000 kmitů/hod. Hodinky jsou pozlacené s řemínkem od Hirsche a mají rozměry 35x35 mm, což ještě celkem slušná velikost. Pokud jde o přesnost, tak si nemohu stěžovat, vejdou se do 10s za den. Docela se mi zalíbil styl 70tých let a neokázalá elegance, která na rozdíl od dnešního technicistního stylu nedává tak naodiv, co se to skrývá za neuvěřitelný stroj uvnitř. A to se týká dnešních Ulysáků zejména.

Š.

post-8259-127495837349.jpg

Odesláno

Delší dobu jsem pokukoval po nějakých nositelných Ulysácích. Nejprve jsem měl spadeno na MARINE, ale jelikož

mi za dobrou cenu utekly, tak jse to dal na čas k ledu. A ejhle, podařilo se mi na eBay natrefit na docela elegantní chronometr s motorem NB11QU, což je ETA 2826 s 36000 kmitů/hod. Hodinky jsou pozlacené s řemínkem od Hirsche a mají rozměry 35x35 mm, což ještě celkem slušná velikost. Pokud jde o přesnost, tak si nemohu stěžovat, vejdou se do 10s za den. Docela se mi zalíbil styl 70tých let a neokázalá elegance, která na rozdíl od dnešního technicistního stylu nedává tak naodiv, co se to skrývá za neuvěřitelný stroj uvnitř. A to se týká dnešních Ulysáků zejména.

Š.

Musim povedat ze aj ked uprednostnujem okruhle puzdra, tieto su mi sympaticke. Mozes sa podelit o info kolko Ta stali?
Odesláno

Musim povedat ze aj ked uprednostnujem okruhle puzdra, tieto su mi sympaticke. Mozes sa podelit o info kolko Ta stali?

Bohumile, to se přece neříká. (upraveno podle Kurvahošigutentag...). Děkuji za pochvalu.

Jinak ještě dodám, že ať se snažím svým nahluchlým uchem sebevíc, tak nic neslyším a vteřinovka pluje skoro plynule kolem dokola. Pro milovníky uklidňujícího tikání to tedy opravdu není.

Š.

Odesláno (upraveno)

Tak mne to pride az prilis fadne...Ulysse je moja dream znacka...ich hodinky maju absolutne originalny a s nicim nezamenitelny dizajn...ale zase kazdy sme na nieco :whistling:

Toto su napriklad moje lasky najvacsie

Posted Image

Upraveno uživatelem yegor
Odesláno (upraveno)

Tak mne to pride az prilis fadne...Ulysse je moja dream znacka...ich hodinky maju absolutne originalny a s nicim nezamenitelny dizajn...ale zase kazdy sme na nieco :whistling:

Toto su napriklad moje lasky najvacsie

No, já bych řekl, že jde o věc vkusu a ten je relativní, jak známo. Já, vzhledem k věku, začínám inklinovat k takzvanému kompaktnímu dizajnu, kde se oko nerozkmitá snahou absorbovat všechny okrasné detaily, ale na první pohled pozná, kolik je hodin a pokud se k tomu druží trochu elegance , tím lépe. To však je námět na nekonečnou diskuzi.

Š.

Upraveno uživatelem stucel
  • Po roku...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...