Lapierre Odesláno 31. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2010 Hezky jste mi mou koncepci rozvrátili .Nechal jsem to pár dní uležet, prošel pár prodejen a prohlédl pár stránek. Našel jsem dva nové kandidáty. Ovliněn Honzou71 a jeho hezkými Longines Legend Divery jsem si proštudoval sortiment této značky a našel Longines Conquest. Pak jsem tady našel vlákno o Ebelech. Pouzdro je zajímavé, mají celkem ucházející chronograf Ebel 1911 Discovery. Co myslíte. Osobně se přikláním k Longines, příjdou mi prďácké.
Peta-Biker Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Odesláno 31. května 2010 Koukám, že za každou cenu musí být chrono, proč teda ne to nejkrásnější??? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lapierre Odesláno 31. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2010 Protože jsou bohužel malé . Před chvilí jsem jsem tady viděl Louis Erarda, je to kvalitní značka ? Mám tady jednoho kandidáta.
Peta-Biker Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Odesláno 31. května 2010 Nechci Ti do toho mluvit, ale oproti Rolexu jsou výrazně větší. Každopádně Louis Erard je určitě kvalitní značka, která je tady na fóru hodně opomíjena, podobně jako Mido.
Lapierre Odesláno 31. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2010 A co ty Longines, ty se Ti nelíbí ?
Diamondking Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Odesláno 31. května 2010 Ty Londžíny nahoře jsou náááádherné...
Lapierre Odesláno 31. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2010 Jo, to jsou, taky jsem si je vybral.
Peta-Biker Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Odesláno 31. května 2010 (upraveno) Jsou, ale to i ty Ebely Ale klasika nejklasičtější jsou Moony - ke všemu, triko, oblek - to je na nich parádní. A jsou to léty prověřené hodinky. Upraveno 31. května 2010 uživatelem Peta-Biker
Lapierre Odesláno 31. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2010 Hele, že mi Ty je chceš prodat Ty kluku ?
honza71 Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Odesláno 31. května 2010 Ahoj cyklisto, už v tom pěkně lítáš, co? No neboj, nejsi sám. Jak psal Frantik - dej tomu čas. Ono když máš doma Rolex GMT, tak to bude těžká práce vybrat něco o třídu či dvě níž. Držím palce a pak se nezapomeň pochlubit !!! BTW co se modelu týká, mnou se nenech ovlivnit. Já v tom mám docela zmatek.
Lapierre Odesláno 31. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2010 Já v tom mám docela zmatek. To teda Ty červený detaile , když jsem si to tady před přihlášením předčítal, nemohl jsem si nevšimnout.
Traveller Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Odesláno 31. května 2010 Ty Londžíny nahoře jsou náááádherné... Souhlas - z těch hodinek v tomto vlákně nejhezčí kousek!
honza71 Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Odesláno 31. května 2010 (upraveno) To teda Ty červený detaile , když jsem si to tady před přihlášením předčítal, nemohl jsem si nevšimnout. No jo, jsem to trochu přehnáněl no. Ale teď si užívám tu radost. Je to pár měsíců, co mě jedny Longines krutě zklamaly při zkoušení u prodejce a trochu jsem na ně zanevřel. Ale hodní lidé zde mi vysvětlili, že blbej kus najdeš občas u každé značky a tak jsem jim pomalu zase přišel na chuť a kruh se uzavřel. A teď jsem moc rád. Fakt moc. Ty Longines co jsi postnul mě osobně nesedí na ruku, ale pěkné jsou. Upraveno 31. května 2010 uživatelem honza71
Lapierre Odesláno 31. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2010 No jo, jsem to trochu přehnáněl no. Ale teď si užívám tu radost. Ty Longines co jsi postnul mě osobně nesedí na ruku, ale pěkné jsou. Nepřeháněl, cesta je dlouhá a trnitá, chápu. Věřím, že si užíváš radost jsou to snad jediné klasické divery ať si kdo chce co chce říká. Doxa SUB jdou kolem mě širokým obloukem, právě jsem za vola . Ha, důležitá informace, jak mám rozumět tomu, že Ti neseděly ?
efreeti Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Odesláno 31. května 2010 Ty Fortis se mi líbí o moc víc - přehlednější, vyváženější, nadčasový design.
honza71 Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Odesláno 31. května 2010 Nepřeháněl, cesta je dlouhá a trnitá, chápu. Věřím, že si užíváš radost jsou to snad jediné klasické divery ať si kdo chce co chce říká. Doxa SUB jdou kolem mě širokým obloukem, právě jsem za vola . Ha, důležitá informace, jak mám rozumět tomu, že Ti neseděly ? No mě přišli dost vysoké v poměru k diametru. Možná to dělá ta luneta. Je dost výrazná a vysoká, čímž ''utápí'' ciferník. A pak ta korunka! Je hodně dlouhá (trčí z hodinek) a tak k ní napasovali tu ochranu a tím tu ''trčící'' část ještě zvýraznili. A to mě prostě na zápěstí nesedlo/vadilo/možná přímo překáželo. Tož tak, no. To si ale musí každý zkusit a vyhodnotil sám. Je to stááášně subjektivní.
Helex Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Odesláno 31. května 2010 Fortisky byly jednu dobu takovej můj kůň, Mido jsem na chuť nikdy nepřišel. Po asi třičtvrtě roce na fóru bych si už Fortisky nepořídil. Neni to tím že bych měl špatnou zkušenost (nemám s nimi žádnou), ale tak nějak se mi posunuje vkus..na tvém místě bych počkal.
Lapierre Odesláno 31. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2010 na tvém místě bych počkal. Máš pravdu, teď jsem se rochňal na stránkách SINN, zde notně opěvovaná značka a našel jsem SINN U1000, také hezké. Nemá to cenu, to bych vás otravoval donekonečna, už takhle se musím omluvit. Ještě jeden malý dotaz, fakt je SINN taková síla ?
little_w Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Odesláno 31. května 2010 hele, Lapierre, ja tady kazdymu podsunuju cas od casu Tudor... tak schvalne, co na to reknes ty GRANTOUR: HYDRONAUT:
Lapierre Odesláno 31. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2010 (upraveno) To když už tak tenhle model. edit obrázek Upraveno 31. května 2010 uživatelem Lapierre
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se