Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Velke ani ne, jenom hnusne. Posted Image

Mě to příjde, že v tomtio případě jsou i hodně velké.

Že jsou hnusné, je věcí každého soudruha a jeho vkusu.

Nicméně, z obou důvodů bych zahrabal v jiných vodách.

Odesláno (upraveno)

Jo, sorry ale jsou hrozny....  Zkus se radsi podivat jinde. Za tyhle penize sezenes treba i hezke mechaniky. Jestliti jde ale o stopky tak co napriklad tohle - sice o neco drazsi:

http://cgi.ebay.com/Seiko-SPIRIT-SBPP001-Power-Design-Chronograph-/200475862832?cmd=ViewItem&pt=Wristwatches&hash=item2ead4ae730

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno

Mno a proč ne Seiko? Nevim proč se držíš těch Candino, proč ne třeba Hamilton, za tyhle prachy seženeš i chrona když ti nevadí quartz.. třeba tady http://www.thewatchery.com/Hamilton/Collections/

Musim se přiznat že o značce Candino vim dost málo, ale moc se mi nelíběj a za tyhle prachy už se daj sehnat poměrně slušný hodinky.

Mezi náma nejlíp bys udělal mrknout se tady do inzerce, když chvilku vydržíš něco zajímavýho za pět tisíc určitě objevíš. Ikdyž to budou nejspíš Seika, ale zase mechanický a s in-housem:)

Odesláno

Člověče, jak se tak furt ptáš na názor jiných, tak to působí, jako bys vůbec neměl ko.le! Spolehni se na svůj vlastní úsudek, dej si na to čas, ale hlavně měj svůj vlastní názor.

Ty,jej vlastně máš, jen to ještě nevíš :-)

Kdybys cítil, že ty hodinky jsou v pořádku, tak se neptáš a už se jen chlubíš....

Good luck!

Odesláno (upraveno)

Že su podľa vás hnusné mi nevadí, seiko nechcem určite. Ja len chcem vedieť či to na tej ruke MOC kričí.

takze miesto toho aby si si kupil kvalitne japonske hodinky si kupis nejaky zvlastny svajciarsky(???) polofejk... cudne....

Upraveno uživatelem Pixelator

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...