Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Už mnohokrát jsem tady i jinde četl, že levné hodinky se nevyplatí padělat. Že existující model CITIZEN za 100USD-200USD bude vždy pravý. Pořád mi to ale nedá. Proč tedy na ebay tak často pochází z Hong Kongu? V Hong Kongu se padělají i ty nejlevnější věci v ceně jednoho dolaru.

A co ta spousta eshopů nabízejících zrovna třeba CITIZEN fake, tedy jako repliky bez skrývání? Stačí dát do googlu replica citizen a vyjede toho mraky.

Odesláno

Ono se pravděpodobně vyplatí dělat fake na všechno, ale poptávka je samozřejmě na drahé hodinky, protože kupovat si fake o 2000 levněji než originál nebude tak atraktivni jako kupovat fake za cenu 50x nižší

Odesláno

Taky zalezi co ti prijde po objednavce tech fejk Citizenu domu, mozna to nebude replika nejakeho existujiciho modelu, ale nejaky absolutni ausus a nebo taky cihla v bublinkove folii.. Pokud existuji fejky Citizenu (coz mi asi realne prijde), tak to budou takovy ty 5-10ti-eurovy plazovky, u kterych je jasne o co se jedna.. nemyslim si, ze by existovaly lepe udelane fejky Citizenu, ale mozny to je :)

Návštěvník Kamil
Odesláno

To Pilsnerfil:

Smazal jsem odkaz na stránky s faky. Podruhé to sem nedávej nebo dostaneš ban.

EDIT: Už se tady probíralo, že se dělají repliky Seika v ceně do 50 dolarů a prodávají se za dvacet. Takže pokud je kupec, asi se vyplatí dělat faky všeho.:)

Odesláno

To Pilsnerfil:

Smazal jsem odkaz na stránky s faky. Podruhé to sem nedávej nebo dostaneš ban.

EDIT: Už se tady probíralo, že se dělají repliky Seika v ceně do 50 dolarů a prodávají se za dvacet. Takže pokud je kupec, asi se vyplatí dělat faky všeho.:)

Sorry :)

Návštěvník slava
Odesláno

fejkujou se třeba i Casia G-shock  :thumbsdown_anim:

a jak je poznat?

napriklad u modelu gw-5525a.

Odesláno

a jak je poznat?

napriklad u modelu gw-5525a.

Muzes zacit tady. Jinak tebou jmenovane jsem jeste napodobene nevidel. Vetsinou to jsou nejake hybridy treba Frogmanu nebo Mudmanu....

• Dát hlas 1
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Ver tomu ze se to vyplati. Jsou mysta kde maj lidi holou rit a jsou radi ze maj na fake. Potom nasleduji lemry, ktere se neserou ti ty fake prodat jako prave. Nastesti jsou mista, kde ti aspon vrati prachy, kdyz te nekdo podvede nebo ti nic neposle (nedelaj to z dobrocinnosti, ale aby jim ebay jela a lidi nemeli strach, je to solidni tovarna na penize). Zajimave na ebay je ze obchodnici se solidnim hodnocenim je neprodavaj a to ani cinani, protoze prodavat na ebay fake znamena si podriznout vlastni vetev.

Nakonec je to o zdravem rozumu, proste nekoupim od nekoho s hodnocenim treba 100 z ciny, protoze bud vi ze prodava fake nebo ho podrazi jeho dodavatel (rika se tomu dropshipping, proste mu posles cast penez cos dostal s adresou a on to posle). Od prodejce s hodnicenim treba 10000 a vice bych nemel strach ani pri cene 10% maloobchodni, z vise citovanych duvodu.

Pokud te podrazi nekdo se solodnim hodnocenim, tak si proste rekni o 100pro zpet a zahaj spor, ebay se po tydnu pta zda jste se dohodly, pokud ne tak v pripade neposlani (nedoruceni) a podvodu vraci prachy ten same den nebo dalsi.

• Hlasovat proti 1
Odesláno

že se vyplatí dělat repliky levných hodinek? Nechápu...

Casio Frogman už tak levný zase nejsou ( na poměry digitálek ).

• po měsících...
Odesláno

Někde se tu dokonce řešilo, že se na Aukru prodávají fake ruských Slava. Jednoduše při tak levný pracovní síle jako je v Hongu se asi vážně vyplatí

padělat všechno. Ještě že to zatím jde ve většině případů rozeznat poměrně rychle.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...