Slamax Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 Díky zkusím tam zajít.Ta vteřinovka je opravdu oranžová ,ale fotky mizerné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 (upraveno) Na auku teď beží tahle aukce: http://im.aukro.cz/i...prim_sport.html Jelikož jsem nic takového dřív neviděl,tak nevím jestli to dokážete někdo identifikovat. Jestli je to nějakej bastl,nebo snad nějaký výběhový model z 90.let ??? To pouzdro jsem snad dřív neviděl,ručky jsou jak z leteckých automatik a ten cifr vidím prvně. Jinak jsem si ještě všiml nápisu made in CR No PS 1. gen.to asi nebude.... pozn. Foto jsem si půjčíl z AUKRA Upraveno 26. října 2010 uživatelem hejdik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 Produkce 90. let, strojek je čínský ZJS. Bastl to není, nějaká super vzácnost také ne. Ne že bych se jich vyrobilo mnoho, ale nejsou to zrovna nejhezčí hodinky na světě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2010 Produkce 90. let, strojek je čínský ZJS. Bastl to není, nějaká super vzácnost také ne. Ne že bych se jich vyrobilo mnoho, ale nejsou to zrovna nejhezčí hodinky na světě To vážně ne, jen mě zajímalo,co to je (veděl jsem,že to budeš vědět) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2010 Mám podobné v kvarcovém provedení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 Zdravim Vas Primkari Vedel by mi niekto z Vas povedat o ake Primky sa jedna vid obrazok. DIK... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 Pánské náramkové. 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 Pánské náramkové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 Pánské náramkové. s datumem strojek 68, bez datumu strojek 66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 Jinak řečeno Primky nemají, až na několik výjimek, názvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomixx Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 Včera jsem maloval u rodičů. Našel jsem tyto Primky. Funkční. Procházel jsem Chronomag a nějak je nemohu najít. Všude samé Sporty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 (upraveno) Včera jsem maloval u rodičů. Našel jsem tyto Primky. Funkční. Procházel jsem Chronomag a nějak je nemohu najít. Všude samé Sporty. Kalibr 66.4(vidno z fotek), takže někdy po roce 1973 a dle pouzdra bych typoval na korunku s jedním O-kroužkem, takže prachotěsné. Víc k nim asi nejde říct. Edit: Jde - pánské náramkové - to ale už jen cituji. Upraveno 21. listopadu 2010 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 ...a nějak je nemohu najít. Všude samé Sporty. Musíš hledat i kombinace http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/10773-bastleni/page__view__findpost__p__422079 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Použiji tohle vlákno. Narazil jsem na tyhle primky, mají lunetu a vůbec se nepodobají jinejm primkám:-). Víte někdo co jsou zač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Použiji tohle vlákno. Narazil jsem na tyhle primky, mají lunetu a vůbec se nepodobají jinejm primkám:-). Víte někdo co jsou zač? 90. léta, nejspíš čínský strojek ZJS a ta "luneta" je součástí pouzdra - nepohyblivá. Nic moc zajímavého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 90. léta, nejspíš čínský strojek ZJS a ta "luneta" je součástí pouzdra - nepohyblivá. Nic moc zajímavého. Luneta pohyblivá je a vzhledem k nápisu ČSSR budou maximálně z konce 80. let. Do strojku se mi nejde zatim dostat, nechci použít hrubého násilí:-) až se mi to povede vyfotím ho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Použiji tohle vlákno. Narazil jsem na tyhle primky, mají lunetu a vůbec se nepodobají jinejm primkám:-). Víte někdo co jsou zač? Takže ještě foto strojku, podle mě je to kal. 68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Takže ještě foto strojku, podle mě je to kal. 68 Jojo, je to kal.68 a tudíž předrevoluční - tak to mám vážné mezery ve vzdělání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Ty indexy jsou svítící? Taky by to mohl byt nejakej bastl ta korunka se mi moc nezda. Hodinky pusobi jako WR ale podle korunky asi nebudou a nebo neni puvodni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Vypadá to jako vnitřek z postarších primek naroubovaný do jakéhosi pouzdra, možná quartz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se