Přejít na obsah

Damasko DA47 jsou na světě !!!

Doporučené příspěvky

Návštěvník Alda
Odesláno (upraveno)

Doufám, že se někde objeví lepší fotky, ale aspoň něco. Konečně model s lunetou, pro ty kteří ji musí mít.

Foto z WUS.

edit: pardon DA46

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Alda
Odesláno (upraveno)

Naadherna citatelnost! Datumovnik nic neosekava, ziadne index, nevynechany! Akurat ten tah sa mi k nim velmi nehodi.

dost som nad nimi uvazoval na Hory doly hodinky v porovnani s Fortis offic.Cosmo day/date, GMT+date, ci Marinemaster, pretoze na webe damasko.de maju typ DA46 s lunetou s druhym casovym pasmom ale v rozsahu 12h...ale ona sa da zrejme vymenit...aj ta cena 1099?(je uvedena u DA46) je priaznivejsia ako cca1270? u Fortis Cosmonauts GMT, alebo 1290? u Kazimon Eintausend.

Prepacte, net mi dnes blbne, strasne dlho nacitava, mozte mi napisat aka je ta cakacia doba na nove DA46?

Edit: oprava typu na DA46

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno

Naadherna citatelnost! Datumovnik nic neosekava, ziadne index, nevynechany! Akurat ten tah sa mi k nim velmi nehodi.

dost som nad nimi uvazoval na Hory doly hodinky v porovnani s Fortis offic.Cosmo day/date, GMT+date, ci Marinemaster, pretoze na webe damasko.de maju typ DA46 s lunetou s druhym casovym pasmom ale v rozsahu 12h...ale ona sa da zrejme vymenit...aj ta cena 1099?(je uvedena u DA46) je priaznivejsia ako cca1270? u Fortis Cosmonauts GMT, alebo 1290? u Kazimon Eintausend.

Prepacte, net mi dnes blbne, strasne dlho nacitava, mozte mi napisat aka je ta cakacia doba na nove DA46?

Edit: oprava typu na DA46

Ten tah taky není origo. Jestli vybíráš mezi FORTIS a DAMASKO, tak je to jasný - DAMASKO.
Odesláno (upraveno)

Ten tah taky není origo. Jestli vybíráš mezi FORTIS a DAMASKO, tak je to jasný - DAMASKO.

Fortis vs Damasko - ono v podstate velkostou su si podobne, aj rozsah noziciek je 20mm, akurat podla info su Damasko puzdrom mensie = 40mm priemer, s lunetou 41.80mm - 42mm?. Spracovanie je urcite vyborne, uz podla ohlasu prispevkov od Aldy.

Edit: boze, pravopis, dnes pisem ako...

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno (upraveno)

No jasně, original tahy by měly být snad letos. Jinak jak píše PhoeniX, Damasko je jasná volba, to se ani moc s Fortiskama srovnávat nedá, teda pokud pominu design, což je čistě subjektivní.

Jinak,vsadím svoje nové boty, že ta luneta nebude mít, co se technického provedení týče konkurenci.

To je super, jak DAMASKO frčí. Konstrukce lunety by mě taky celkem zajímala. Kovotahy budou kvalitativně dozajista úměrné hodinkám samotným. Ostatně jejich výroba byla pouze otázkou času. A co ten jejich stroj? Kdy? V čem? Myslím, že nám začíná zářit nová star. Upraveno uživatelem PhoeniX
Odesláno

Osobně bych volil lunetu 1-11, která mi přijde i praktičtější pro druhé časové pásmo. A celkový look je pak čistší.

No, teď už jen ten tah a jsem znovu Váš, Konrade.

Aldo, ty mi je potom přijdeš nafotit :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...