Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Krásných hodinek je hodně, ale já mám v hlavě jednu představu a tuto moji vizi jsem zatím nikde v hmotný výrobek neobjevil.......

Neviděl je náhodu někdo z vás ?

- bílý číselník

- "bílé" pouzdro, nerez ocel, ale rád kouknu do budoucna i na bílé zlato či platinu

- mechanické

- chronograf

- kožený pásek

- spíše elegantní styl (možná zde někdy nazýváno oblekovky)

- cena nerozhoduje, průměr nerozhoduje

Níže 3 obrázky, které něco z mé představy prozrazují, ty Zena (nejmenší) jsou téměř ideál, ale jen to jen upravený obrázek, dělají se jen ve žlutém zlatě...:-(

Děkuji vám........ pokud se sen stane skutečností, nálezce rád odměním novým cestovním pouzdrem na hodinky (viz. obrázek)

post-402-127612716908.jpg

post-402-127612741235.jpeg

Odesláno

Děkuji za prvotní reakce.

IWC - o těch vím, nejsou také daleko mé představě, ale vadí mi ta modrá, být tam černé indexy i ručičky a ty indexy nebýt čísla, ale jen čárky tam je to i s ohledem na rozumnou cenu a solidní značku jeden z horkých favoritů.

doplněk

- měsíční fázi jsem nedávno vyloučil i když dříve jsem po ní toužil

- z nabídek podotýkám, že musí jí o CHRONOGRAFY

- pouzdro hodinek čisté linie i číselník, mátná nerez ocel (tedy ne pouzdra typu PRIM DIPLOMAT...)

- na číselníku bych uvídal spíše indexy v podobě čárek, maximálně 3, 6, 9, 12 ale to zatím není nutná podmínka

- na číselníku pouze kombinace bílé a černé

Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)

IWC Portuguese Chronograph jsou nádherné a podle mého názoru nepřekonatelné elegantní chronografy.

Té modré bych se nebál, je decentní, spíš taková nesmělá ;) Případně existují ve variantě s růžovým zlatem, taky parádička :)

Upraveno uživatelem Ondra
Odesláno
  V 10. 6. 2010 v 7:02, 'Tonitro' napsal:

Junghans chronoscope (diplomat, max bill)

Ano, styl zn. Junghans se mi líbí moc, ale ty Max bBil mají plastové sklíčko tuším a jsou až moc retro a ty Diplomat nejsou vůbec špattné, měl jsem je v ruce, ale je to quartz...

Odesláno

Tiež som šiel s MeisterSinger, ale emte ma predbehol ... MS má však jeden, možno trochu extravagantný model Singular (myslím, že je v súlade s požiadavkami ... )

post-5599-1276163769,18.gif

Odesláno
  V 10. 6. 2010 v 8:49, 'Ondra' napsal:

IWC Portuguese Chronograph jsou nádherné a podle mého názoru nepřekonatelné elegantní chronografy.

Té modré bych se nebál, je decentní, spíš taková nesmělá ;) Případně existují ve variantě s růžovým zlatem, taky parádička :)

Souhlasím, ty IWC jsou téměř dokonalé a to co hledám, ty ve zlatě ne, to nemusím a na ty s modrými indexy koukám skoro denně, být tam místo modré černá je asi rozhodnuto, ale nevím ta modrá co je to napadlo...

Odesláno
  V 10. 6. 2010 v 10:40, 'Diamondking' napsal:

Baume & Mercier

No ty nevypadají vůbec špatně....

Odebírám časopis FORMEN, dnes byl ve schránce, je to nějaké speciální číslo, skoro 1/3 časopisu je o hodinkách, ale bude to asi jen nějaké takové povídání o stavu na trhu a o tom, co nabízí.

Viděl jsem tam však obrázek EDOX CHRONOGRAPH RETROGRADE. Jsou tam sice s černým číselníke, ale jdu se rozhlédnout, zda jsou i s bílým. Ty vypadají také moc dobře...

Mimo jiné, MPM PRIM tam mají celostránkovou A4 reklamu na ten svůj TOURBILLON.... to jen pro zajímavost.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...