sect Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Pokud máte o některé se znakem zájem, tak MOŽNÁ budou na prodej. Více zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Meli bychom se jim nejak "kolektivne" ozvat. Hodinky s logem ministerstva - to uz bude slusna raritka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Kdyby se jim někdo ozýval, tak se rád přidám do kolektivu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twinsfather Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Jirka Pospíšilů umí zatočit s Kindlem a dát inzerát na Chronomag nezvládne? Nikde jinde je líp neprodá, no ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza K. Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Když už jsem jim napsal jednou napíšu znovu. Asi něco v tom smyslu, že pokud se bojí, že by to neprodal, že tu je pár fanoušků, kteří by zájem měli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Jo, jo, napiš, jsem zvědavý jak to dopadne...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza K. Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Jo, jo, napiš, jsem zvědavý jak to dopadne...... Už se stalo. Byl jsi v obecné rovině zahrnut do mailu v tom smyslu, že existují lidé, kteří by o odkup hodinek měli zájem. V sekretariátu ministra to už četli, ale na odpověď si asi budeme muset chvíli počkat. Však ono ho to dostihne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2010 Nemáš už nějakou odpověď? Nebo se na to vykašlali úplně a rozdali si je mezi sebou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza K. Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2010 Zatím nic. Asi jim to vrtá hlavou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2010 Zatím nic. Asi jim to vrtá hlavou. Přemýšlejí, jak k logu ministerstva napasovat ještě nápis Chronomag? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza K. Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2010 To zatím ještě netuší, jaký problém na ně čeká, protože zájmovou skupinu jsem jim nepojmenoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se