Přejít na obsah

WC 2010?  

86 hlasů

1. 1. Kdo vyhraje na WC 2010?

• KLDR
      11
    • Argentina
      16
    • Anglie
      2
    • Francie
      0
    • Německo
      16
    • Španělsko
      7
    • Mexico
      1
    • Brazílie
      11
    • Itálie
      2
    • Nizozemsko
      10
    • někdo jiný
      10

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 24. 6. 2010 v 16:03, 'Peta-Biker' napsal:

Parádní fotbal - srdečná gratulace našim sousedům. Doufám, že HonzuX trefí šlak :D

Těším se dobrému zdraví , fandím dobrému fotbalu . Ten jsem dodnes ze strany Slovenska neviděl . Dnes byli většinu hry Slováci skutečně lepší , to je fakt . Konec byl hektický, ale důležité je co rozhodčí hvízdne, žádné kdyby neplatí . Taliáni budou asi jiného názoru . A nevidím důvod proč bych měl jásat,že vyhráli , to je povinnost ?" Kdo nejásá s námi jásá proti nám ." Mám jiné koně .
  • Dát hlas 3
  • Hlasovat proti 8
Odesláno (upraveno)
  V 24. 6. 2010 v 18:08, 'HonzaX' napsal:

Těším se dobrému zdraví , fandím dobrému fotbalu . Ten jsem dodnes ze strany Slovenska neviděl . Dnes byli většinu hry Slováci skutečně lepší , to je fakt . Konec byl hektický, ale důležité je co rozhodčí hvízdne, žádné kdyby neplatí . Taliáni budou asi jiného názoru . A nevidím důvod proč bych měl jásat,že vyhráli , to je povinnost ?" Kdo nejásá s námi jásá proti nám ." Mám jiné koně .

Dnes jsi neviděl od Slovenska dobrý fotbal? Já Ti nevím - koukal jsi na správný kanál? Ono je to zbytečné, Tvá zaujatost a nenávist k sousedům je pověstná :-)

OT: Ještě bych Ti chtěl říci, že dobře, že sis zamkl včerejší dotaz - páč bych Ti na toho cyklistu (mou osobu) v tý helmě asi řekl tolik - otvírej si na něj hubu, až tady pro tohle fórum někdy něco uděláš... Nevšiml jsem si za těch 5 let, kdy tady jsi, že bys něco udělal - napsal nějakou recenzi a nebo případně vyfotil hodinky... Až tak učiníš - pokloním se Ti a budu si říkat - " Jóooo HonzaX, to je ten frajer, co dělá krásný fotky, případně píše skvělé články" Zatím si ty narážky nechej - já na ně zvědavej nejsem.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
  • Dát hlas 5
  • Hlasovat proti 3
Odesláno

Normálně bych si to asi odpustil, ale vzhledem k tomu, že přítelkyně je Slovenka, tak musím napsat pouze to, že doufám, že dnešní vítězství zavře ústa všem, kteří zde měli xenofobní a jiné přiblblé příspěvky proti Slovákům. Fandit jim nemusíte, ale urážet také ne, navíc se domnívám, že to sem nepatří.

Všem slovenským chronomaniakům gratulace :D

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno (upraveno)
  V 24. 6. 2010 v 18:48, 'Chorche' napsal:

Normálně bych si to asi odpustil, ale vzhledem k tomu, že přítelkyně je Slovenka, tak musím napsat pouze to, že doufám, že dnešní vítězství zavře ústa všem, kteří zde měli xenofobní a jiné přiblblé příspěvky proti Slovákům. Fandit jim nemusíte, ale urážet také ne, navíc se domnívám, že to sem nepatří.

Všem slovenským chronomaniakům gratulace Posted Image

copy that Posted Image - snad si to vezmou někteří aktéři k srdci. Fanděte si jiným - ale neurážet Slováky. To si dělejte na seznamu - ne na tomhle fóru.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

diky moc chlapci, som rad, ze je tu aj par slusnych jedincov, ktori nemaju len blbe reci a xenofobne narazky a dopraju aj nam,tak ako aj my vam. Nepotrebujem vyhladavat hanlive prispevky cechov na roznych forach a komentaroch, ako to robili jedinci odtialto, verim tomu, ze vacsina nam tento uspech dopraje. Pekny vecer :)

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno
  V 24. 6. 2010 v 19:13, 'Benne' napsal:

diky moc chlapci, som rad, ze je tu aj par slusnych jedincov, ktori nemaju len blbe reci a xenofobne narazky a dopraju aj nam,tak ako aj my vam. Nepotrebujem vyhladavat hanlive prispevky cechov na roznych forach a komentaroch, ako to robili jedinci odtialto, verim tomu, ze vacsina nam tento uspech dopraje. Pekny vecer :)

Ja o tom, ze nam to vacsina dopraje nepochybujem a toto vlakno je toho jasnym dokazom. Plati to samozrejme aj opacne. Vynimku tvoria vypatlane hlavy sustredujuce sa na forach typu profutbal a podobne.
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno (upraveno)

Ja jsem Cechoslovak - otec Slovak, matka Ceska, takze jim fandim. I kdyz Argentine a Uruguay uz od detstvi. (vubec cele Jizni a Stredni Americe)

Upraveno uživatelem nAscA
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Nasi dnes predviedli pekny futbal hlavne v prvom polcase, v tom druhom az tak nevynikali a koniec si sami zbabrali, vysledok 3:1 by vyzeral krajsie. Cudoval som sa co tam taliani spolu s rozhodcom vystrajali, ten nazvime to utok na nasho brankara som doteraz nepochopil... :thumbsdown_anim: Drzim nasim palce proti Holandsku, bol by to ozaj velky uspech :toot:

Odesláno (upraveno)
  V 24. 6. 2010 v 21:40, 'pato31681' napsal:

Cudoval som sa co tam taliani spolu s rozhodcom vystrajali, ten nazvime to utok na nasho brankara som doteraz nepochopil...

aaa tak vies, Talianom horel cas, zrazu kazda sekunda bola draha, tak chceli loptu hned a necakat, kym ju Mucha z brany vyberie. Potom tam mali konkurz na hru: Sialena bolest. Bola tu trefna poznamka Futbal vs. Rugby...rugbisti nemaju velky zaujem o tu hru.

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno

Já jsem dobrý fotbal včera ze strany Slovenska viděl. Hráli fakt dobře, to že se ke konci dostali pod tlak, tak to se ve fotbale stává a že ten tlak ustáli, tak to je i otázka štěstí, ale to k tomu taky patří. Rozhodčí nepodlehl běžnému tlaku, že se připískává silnějšímu.

U gólů jsem si zařval z plných plic, jako by hráli naši, ale co - však hráli NAŠI. Pro mě určitě...

Jen mě mrzí reakce hráčů po zápase, že se vyhli píšícím novinářům, takové uražené gesta, to je zbytečné. Však jdou proti fanouškům a ne žurnalistům, kteří podle mě jejich předchozí hru sjeli správně, s Paraganáma se na to nedalo koukat.

P.S. Všichni hráli dobře, ale vyzdvihl bych Juraje Kucku, ten se mi líbil. Velkou premiéru zvládl s přehledem. A ve Spartě si už můžou hledat náhradu, je to dobrý player, pomohl nám k titulu.

Odesláno
  V 24. 6. 2010 v 18:22, 'Peta-Biker' napsal:

Dnes jsi neviděl od Slovenska dobrý fotbal? Já Ti nevím - koukal jsi na správný kanál? Ono je to zbytečné, Tvá zaujatost a nenávist k sousedům je pověstná :-)

OT: Ještě bych Ti chtěl říci, že dobře, že sis zamkl včerejší dotaz - páč bych Ti na toho cyklistu (mou osobu) v tý helmě asi řekl tolik - otvírej si na něj hubu, až tady pro tohle fórum někdy něco uděláš... Nevšiml jsem si za těch 5 let, kdy tady jsi, že bys něco udělal - napsal nějakou recenzi a nebo případně vyfotil hodinky... Až tak učiníš - pokloním se Ti a budu si říkat - " Jóooo HonzaX, to je ten frajer, co dělá krásný fotky, případně píše skvělé články" Zatím si ty narážky nechej - já na ně zvědavej nejsem.

Skutečně jsi divný , psal jsem dodnes, čímž jsem myslel dovčerejška(2 předcházející, když špatně chápeš), za včerejší jsem je pochválil . A když se vyhraje jak je tu najednou čilo , oproti předcházejícím zápasům. I příbuzní se včera sami ozvali .
  • Hlasovat proti 4
Odesláno

To se nedivím, že se po takový hostorický petardě příbuzní ozvali, spíš , že ses jim neozval ty :D :D Já myslím, že na Slovensku to hučelo, spíš ještě hučí. A daj nám to sežrat, pánové, od rána tady s chlapama vymejšlíme drtivá fakta, abychom bratry vrátili na zem :D : takže pro všechny:

gól italů nebyl z ofsajdu ani náhodou, kdo to neví, nezná pravidla,

škrtel vykopával míč 5mm celým objemem za brankovou čárou, kdo to neviděl, je slepej jak patrona,

mucha měl za brutální mučení italského hráče v bráně dostat jasnou červenou,

těch červených za zdržování a filmování muselo být nutně víc,

takže , kdyby rozhodčí byl nestranný (a náš), utkání by spravedlivě skončilo minimálně 4:3 pro Itálii a Slováci dohráli tak v osmi, devíti, takhle neměli NIC VÍC, než to naše štěstíčko, a vono to zase stačilo :D :D

• Dát hlas 3
  • Hlasovat proti 1
Návštěvník Kamil
Odesláno

Hele cigi vy asi "s chlapama" fotbalu moc nerozumíte?

V 25. 6. 2010 v 7:02, 'cigi' napsal:

gól italů nebyl z ofsajdu ani náhodou, kdo to neví, nezná pravidla,

škrtel vykopával míč 5mm celým objemem za brankovou čárou, kdo to neviděl, je slepej jak patrona,

mucha měl za brutální mučení italského hráče v bráně dostat jasnou červenou,

těch červených za zdržování a filmování muselo být nutně víc

asi jsi se díval na jinou televizi nebo jiný zápas, ofsajd byl úplně jasný, bylo to vidět ze všech opakovaček

ze všech záběrů (a že těch kamer mají požehnaně) nebylo přesně vidět odkud vyrážel kolenem (a ne vykopával) - jen připomínám míč musí být celým objemem za čarou a ta má tak 5 cm na šířku plus skoro 30 cm průměr míče - jseš si naprosto jistý, že míč byl téměř 40 cm za hranou brankové čáry?

on ten Ital nejdřív brankáře naremploval do sítě, že se nemohl zvednout, takže červenou měl dostat on a ne slovenský brankář

zdržování a přifilmovávání je zcela běžné, dělají to všichni, Italové jsou v tom jedni z nejlepších a na kartu to dle mého nebylo, nepřekročilo to běžný rámec

Odesláno

Jakékoliv debaty o tom, jak to mělo a nemělo dopadnout jsou podle mého bezpředmětné - skončilo to 3:2 pro Slovensko na základě výsledku během hry a pravidel, jejichž dodržování posuzovali rozhodčí. Konec, nic už nikdo nikdy řešit nebude.

Bylo to spíše naším "národním sportem" si stěžovat na všechny možné okolnosti kolem a hledat výmluvy, proč něco nevyšlo. Myslel jsem si, že nás to po MS v hokeji přejde...

Odesláno (upraveno)

Klid, Kamile, díval ses na stejnou televizi a stejnej zápas, jako já :D :D Píšu, že drtivá fakta je nutno napřed pečlivě vymyslet :D A dojebané je to naše štěstíčko, to slovenské je ..... anketa :D

Holanďani taky nejsou zrovinky zosobněná psychická odolnost, jsou sice v daleko lepší formě, než špagetti, mají lepšího gólmana a vůbec, jsou v JAR velice silní, ale namachrovaný bývají stejně, takže špatný den, podcenění soupeře zpod kapesních velehor, to ..... štěstíčko, jít mu naproti, mohlo by to vyjít !! Jedeme, chalani !!!

Upraveno uživatelem cigi
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Návštěvník Snow
Odesláno
  V 25. 6. 2010 v 7:55, 'cigi' napsal:

............ A dojebané je to naše štěstíčko, to slovenské je .....  anketa :D

Pššt, ne aby jsi to někdy v zápalu napsal, nemusel by jsi to včas zeditovat a neštěstí je tady. BAN  :D :D :D

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...