Přejít na obsah

WC 2010?  

86 hlasů

1. 1. Kdo vyhraje na WC 2010?

• KLDR
      11
    • Argentina
      16
    • Anglie
      2
    • Francie
      0
    • Německo
      16
    • Španělsko
      7
    • Mexico
      1
    • Brazílie
      11
    • Itálie
      2
    • Nizozemsko
      10
    • někdo jiný
      10

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno
  V 25. 6. 2010 v 7:55, 'cigi' napsal:

Holanďani taky nejsou zrovinky zosobněná psychická odolnost, jsou sice v daleko lepší formě, než špagetti, mají lepšího gólmana a vůbec, jsou v JAR velice silní,  ale namachrovaný bývají stejně, takže špatný den, podcenění soupeře zpod kapesních velehor, to ..... štěstíčko, jít mu naproti, mohlo by to vyjít !! Jedeme, chalani !!!

Hmmmm, nějak si otočil  :sad01_anim:  :D.

Odesláno (upraveno)

To teda né - jako první profét jsem tu jasnozřivě prorokoval slovenský postup - a slováky jsem tím pěkně vytočil, protože si asi mysleli, že si dělám prču :D :D :D

Pro snow - wimbledon je zajímavější, co? Navíc naše něžné spoluobčanky včír rázně zúčtovali s konkurencí ( i sesterskou ) :D :D Musíme získat zpět ztracenou převahu......... :D :D

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno
  V 25. 6. 2010 v 8:02, 'HonzaX' napsal:

Pískat to ten Frantík co Brazilii ( 2 ruce )tak vyhráli taliani .

HAHAHAHAHA, tak predsa si nasiel pricinu nasej vyhry v niecom inom,ako v kvalitnej hre. Ocakaval som nieco podobne :D uz to vidim, ako ked nahodou prehrame sem budes zas vypisovat romany o tom,preco tam nepiseme teraz. Lebo to sa tak robi, ze ked sa nieco posere, nieco nevyjde, tak ten clovek ma o tom chut sa dalej bavit, ze ? Aj ty ked mas problemy, tak sa o nich dokola bavis vsade medzi ludmi co najviac, ze ? :D asi nie, skoda, ze si nam aspon nezagratuloval, tym by si mozno vystupil z pomyselnej zumpy, kam sa svojimi prispevkami ponaras coraz hlbsie a hlbsie.

Pre mna a urcite pre mnohych slovakov a cechov je uz nemalo to, ze sme vyradili uradujuceho majstra sveta, je to nieco neuveritelne :) A hned tri goly, ktore naposledy dostali Taliani pred cca 35 rokmi na MS ! Som zvedavy na Holandanov, nemyslim si, ze nas podcenia potom, co sme vyradili talianov, skor opacne :( ale ked nasi zahraju ako s Talianmi, je tam velka sanca na postup.

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 3
Odesláno (upraveno)
  V 25. 6. 2010 v 19:22, 'Benne' napsal:

HAHAHAHAHA, tak predsa si nasiel pricinu nasej vyhry v niecom inom,ako v kvalitnej hre. Ocakaval som nieco podobne :D uz to vidim, ako ked nahodou prehrame sem budes zas vypisovat romany o tom,preco tam nepiseme teraz. Lebo to sa tak robi, ze ked sa nieco posere, nieco nevyjde, tak ten clovek ma o tom chut sa dalej bavit, ze ? Aj ty ked mas problemy, tak sa o nich dokola bavis vsade medzi ludmi co najviac, ze ? :D asi nie, skoda, ze si nam aspon nezagratuloval, tym by si mozno vystupil z pomyselnej zumpy, kam sa svojimi prispevkami ponaras coraz hlbsie a hlbsie.

Pre mna a urcite pre mnohych slovakov a cechov je uz nemalo to, ze sme vyradili uradujuceho majstra sveta, je to nieco neuveritelne :) A hned tri goly, ktore naposledy dostali Taliani pred cca 35 rokmi na MS ! Som zvedavy na Holandanov, nemyslim si, ze nas podcenia potom, co sme vyradili talianov, skor opacne :( ale ked nasi zahraju ako s Talianmi, je tam velka sanca na postup.

To snad není pravda. Umíš číst ? Skutečně jsi jiný . Včera když jsem hodnotil zápas jsem psal " "Dnes byli většinu hry Slováci skutečně lepší , to je fakt . Konec byl hektický, ale důležité je co rozhodčí hvízdne, žádné kdyby neplatí . " Stačí vyhledat výše . Podívej se v jaké souvislosti se můj dnešní příspěvek objevil . Jako reakce na cigiho . Upraveno uživatelem HonzaX
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

hlavne klud pani... HonzaX ma pravdu v tom ze nad nasimi vacsina ludi uz lamala palicu... ale rovnako na tom boli aj ceski hokejisti pocas MS ked skoro vypadli v zakladnej skupine... takze je to 1:1 ..

troska nadhladu a dospelosti ludia... klud :)

Odesláno

Zaujima ma, ako vlastne rozhodca odmiera presne vzdialenost mura od lopty. Odkrokuje to, alebo ma nejaky presnejsi GPS sposob? :-)) Uz minule som si vsimol, ked napr. TV dava graficku kruznicu a rozhodca este len odmieraval - vyslo to celkom presne - ci to aj tak v Tv skresluje?

Odesláno
  V 25. 6. 2010 v 21:26, 'StanoBare' napsal:

jasnee, krokomer, skalibruju si krok...na behanie uz pouzivam sport tester s gps, takze ma to akosi nenapadlo.

robim si srandu, jasne, ze to krokuju od oka :-)
Odesláno

ja vieeem, ze si si robil prdel, hlavne to preplacanie UEFA, strava a ubytovanie a masaz po krokovani :-)) ale aj tak, preco by nemohli pouzivat krokomer? Cip ma v snurovani na nohe...skalibrovany krok a uz to jede. Cele to smerujem k tomu, ze casto rozhoduju mm - vid Skrtelov zasah na ciare, a napr. mur sa postavi by ocko?

• Hlasovat proti 1
Odesláno

Neuveriteľné, po tomto musia Angličania zalobovať za videorozhodcov. To už neni normálne, aby takto rozhodca neuznal regulerny gól a uznal jeden v čistom metrovom ofsajde.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...