Přejít na obsah

WC 2010?  

86 hlasů

1. 1. Kdo vyhraje na WC 2010?

• KLDR
      11
    • Argentina
      16
    • Anglie
      2
    • Francie
      0
    • Německo
      16
    • Španělsko
      7
    • Mexico
      1
    • Brazílie
      11
    • Itálie
      2
    • Nizozemsko
      10
    • někdo jiný
      10

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Co se týče evidentně v rozporu s pravidly uznaných/neuznaných gólů, myslím, že jediná cesta je prostě to video začít používat bez požehnání uefa a fifa v nějaké profesionální lize, nejlépe pochopitelně v premier league a basta šlus. Pak se to samo rozšíří. Už mě fotbal dlouho zejména kvůli takovým nefér způsobům, co "patří k fotbalu" ( taky filmování, kapříci ... ) nebaví, ale všechny zápasy v osmifinále zatím ukázaly, že jinak je to super hra, je trestuhodné z ní dělat pouťovou šaškárnu, kulisu pro vyřádění se masy trubačů. I když, lepší bubuzely, než bejzbolky, to taky "patří k fotbalu", ještě emoce typu jůde sláááávie :D :D.

Hele, zbývá už jen tak 4, maximálně 4 a půl hodinky ............ tulipánům.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

No myslím, že už sa to neotočí. Veľká vďaka našim hráčom za dobrý futbal, škoda toho výsledku, mohlo to byť lepšie, ale Holanďania hrali lepšie, hrali svoju hru a my sme nevedeli prejsť cez prehustenú obranu. Šance boli obrovské, šťastie nám bohužiaľ neprialo. Tri obrovské šance, nevadí, to patrí k hre.

Ináč ten rozhodca tiež na facku :D

Odesláno
  V 28. 6. 2010 v 15:50, 'Dantechno' napsal:

Dobra simulace Vittek... Skocil jak Mike Powell :goof:

ja to pak poradne nevidel, ale nechytil ho ten brankar za nohy?

ja sam nemam rad "kdyby" ale skoda toho druheho golu holandanu.

Odesláno

mno, na zápas jsem se těšil, ale po pravdě tak trochen zklamání... Penalta v 90+2 naštěstí nic nerozhodovala, byl to totiž "letecký den s Květy"... Líbil se mi Mucha, jinak škoda neproměněných šancí.

Tak aspoň jeden vtípek, který mi dneska přistál v mailu:

Italští fotbalisté navštívili po prohře se Slovenskem sirotčinec v Kapském městě. "V životě jsem neviděl tolik zoufalství, smutku a beznaděje," uvedl sedmiletý Jamal.

Odesláno

Ked uz brankar vybehne musi zasiahnut, ale nie tak aby si zarobil na cervenu. Takze si tiez myslim, ze to ide na jeho vrub. No, lahko sa mi to hodnoti z obyvacky :-))) Je aj dolezite premenit sancu, uz ked si ich tolko nevytvorime.

Dosiahli sme vsak krasny vysledok.

Odesláno (upraveno)

No jeden ho trefil :D Je to skoda, Holandani zase tak dobre nehraji, jen nedostavaji goly.

Upraveno uživatelem nAscA
Odesláno

skoda toho druheho holandskeho golu, mohlo to dopadnut inak...

kazdopadne holandania zvitazili zasluzene. mali lepsi tim, vacsinu zapasu boli v hernej prevahe. vysledok 2:1 myslim zodpoveda hre. rovnako ako pomer striel na branu 16:12 ...

o 4 roky snad zopakujeme :thumbsup_anim:

Odesláno

Chlapci podali celkom dobry vykon, skoda nepremenenych sanci... V kazdom pripade si myslim ze postup do osemfinale je uspech, a dufam ze o 4 roky sa dostaneme dalej. Urcite sa treba nasim futbalistom podakovat za ich vykon :toot:

Odesláno

Viděl jsem jen druhý poločas, Holandsko mělo víc šancí, ale furt to nic neřešilo . Posral to Wittek, šance které se říká " pocem vole kam ho chceš" on trefí brankáře . No a potom Škrtel s Muchou . A ta desítka byla už jen komedie .

• Hlasovat proti 2
Odesláno (upraveno)

Mně to přišlo, že se slováci tím pro ně asi bájným postupem přes itálii prostě uspokojili, že už vostudu neuseknou, a nepředvedli zdaleka tak oduševnělý výkon. Mám za to, že takový by býval na holanďany mohl stačit. I když těžko soudit, co jim holanďani vlastně dovolili. Škoda, bylo to sice výborný, ale mohlo to být parádní.

K těm šancím - nemám pocit, že by v JAR pobíhalo mnoho mazáků, co by to dokázali v klídku plackou uklidit do kouta. A za všema stojí opravdu silně sebevědomé týmy.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Tak dnes dalsi zapasy. Jdu driv z prace abych videl Highlight Brazilie x Holandsko.... Jak to vidite pratele? Osobne fandim Holandsku a vidim to i na jejich vyhru.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...