Přejít na obsah

WC 2010?  

86 hlasů

1. 1. Kdo vyhraje na WC 2010?

• KLDR
      11
    • Argentina
      16
    • Anglie
      2
    • Francie
      0
    • Německo
      16
    • Španělsko
      7
    • Mexico
      1
    • Brazílie
      11
    • Itálie
      2
    • Nizozemsko
      10
    • někdo jiný
      10

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

uz vidim, jak probihal prenos v KLDR...jen co zacaly padat goly do site KLDR zacal dulezity dokument o tezbe magnezitu v provincii Hamgyng a jedinej, kdo to moh dokoukat byl Kim

Odesláno

no to vidis spatne... prvni zapas odvysilali az 17 hodin po skonceni samotneho utkani... Tento pro jistotu asi nebudou ani vysilat :D

Odesláno

aha, to ja nevedel :D ale mohlo me to napadnout...vzdyt museli vyretusovat veskery zavadny obsah

Odesláno (upraveno)

Inak Slovaci postupili na MS aj v hadzanej! Na Ukrajine vyhrali o 9 golov a tak vratili domacu prehru. Stoji to o povsimnutie viac ako zatial nase vystupenie na MS vo fotbale.

Proti Paraguaju to bolo desne trapenie...aj by som sa hanbil takto hrat, za tie idealne podmienky, vystroj ake maju, za tie platy a pozicie v kluboch. Ja uz som skor pisal, ze cele vystupenie sa zhrnie do jedneho slova - skusenost. Nie ze by som im neprial, to nie, ale vzdy mame plno reci v porovnani s realnym odhadom. Uz ze sme postupili na MS bola dlho ocakavana bomba. Nevadi prehrat, ale nie takto odovzdane.

Mucha - brankar - si zahral nohou ako uz dlho nie :-))) bol maximalne plnym 11 hracom...nasi obrancovia mu nahravali a nahravali...

edit: chyba

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno (upraveno)

Včera prohlásil někdo ze slovenských hráčů, že měli do druhého poločasu taktiku držet loptu co nejvíce na nohách a rozehrávat od brankáře . Když prohrávám tak sázet na obranu je blbost .Nakonec můžeme být rádi ,že to za nás vyžerou oni . A ještě perlička, dost často kecám s příbuznými " z tej malej zemi pod Tatrami". Máme domluvené časy na Skype kdy se tam přihlašujeme . No a od remízy z NZ se mi nějak vyhýbají . Chodí zřejmě v jiný čas a když je náhodou natrefím tak se hned odhlásí . Včera jsem si šel dolít skleničku vína a už nesvítíli . To samé bylo při hokejovém MS. Nakonec to vidíte tady, nikdo z toho jejich SS spolku se tu neobjevuje . Než by před cizincem řekli, že jejich hráči jsou kokoti a hrají blbě , tak drží bobříka mlčení. Edit , než jsem to napsal tak se tu 2 objevili .

Upraveno uživatelem HonzaX
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 6
Odesláno

no ja sa tvojim pribuznym ani necudujem, lebo ty nediskutujes, ty provokujes...

Když jste neumětelové, tak to nedá moc práce Vás nastartovat . O čem chceš diskutovat? O výborné hře Slovenska ? Pravdu slyšet nechcete . Vylez až se nebudeš muset za výkony Vašich takyhvězd stydět .
  • Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 5
Odesláno

no to vidis spatne... prvni zapas odvysilali az 17 hodin po skonceni samotneho utkani... Tento pro jistotu asi nebudou ani vysilat :D

ha, ted na nove rikali, ze to v KLDR bezelo live!

Odesláno

Když jste neumětelové, tak to nedá moc práce Vás nastartovat . O čem chceš diskutovat? O výborné hře Slovenska ? Pravdu slyšet nechcete . Vylez až se nebudeš muset za výkony Vašich takyhvězd stydět .

Na moj start by si musel pouzit vacsi kaliber :-). Mame tu podobnych typov, ako si ty tiez dost, ale nastastie ani na jednej ani druhej strane vas nik rozumny neberie vazne. Cize sa spravas asi rovnako ako nas trener a to nie je pre teba bohvieaka vizitka :whistle:
  • Dát hlas 2
Odesláno

Honzo, myslim, ze to zbytecne hrotis. Ty nasi leplove by tam neuhrali taky nic. Tak zbytecne nevyvolavej flame diskuzi. Dik

Proč si posranej , když budeš číst výše tak se dočteš,že píšu , že můžeme být rádi ,že to vyžerou za nás. Jdi s tou korektností do hajzlu . Hráli prd tak to řeknu . Jsme na českém webu . A vlákno je o MS .
  • Hlasovat proti 4
Odesláno

Nemam problem povedat, ze vzdy mame plno reci v protiklade s realnym odhadom. V hokeji to uz opadlo, ale nejaky ten rok trval, ze po generacii Bondru a spol nic ine nemame a tak skoro nebude. Taky je vyvoj, Svajciari sa tiez placali na dne a pozri kde su...to plati aj vo futbale. Ocakavania su vzdy vacsie ako real, ale to je normalne. Hovorit inak moze zavanat malou sebadoverou ci nevlastenectvom a to sa dnes predsa nenosi.

Ved akoby to vyznelo, keby trener Weiss povedal: Ideme tam v podstate na vylet, zamakame, ale velku sancu nemame, a co, aspon popozerame ako to tam chodi v tom velkom futbale....By ho rozniesli. Vela robia aj media nafukuju balon ocakavani do "obludnych" rozmerov, az nakoniec vznikol nasilny dojem takmer povinnosti postupu SVK muzstva zo skupiny!....len prosim, nebavme sa tu opat o SVK vs. CZ a zovseobecnovat na zaklade par prikladov. Radsej sa skor bavme o tom, preco na MS nie je aj Ceske muzstvo, bolo by pekne aby sme tam boli spolu.

Odesláno

Proč si posranej , když budeš číst výše tak se dočteš,že píšu , že můžeme být rádi ,že to vyžerou za nás. Jdi s tou korektností do hajzlu . Hráli prd tak to řeknu . Jsme na českém webu . A vlákno je o MS .

Vsak to nikdo nevyvraci ze hrali hovno... A nechapu proc bych mel bejt posranej bydlim na druhy strane republiky - ja tu mam jiny starosti :santa:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...