Přejít na obsah

WC 2010?  

86 hlasů

1. 1. Kdo vyhraje na WC 2010?

• KLDR
      11
    • Argentina
      16
    • Anglie
      2
    • Francie
      0
    • Německo
      16
    • Španělsko
      7
    • Mexico
      1
    • Brazílie
      11
    • Itálie
      2
    • Nizozemsko
      10
    • někdo jiný
      10

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

hahaha,zase ta tvoja vysadenost na slovakov :) Nemyslim,ze s vyhovaraju, to ze krical, ze ma za sebou hraca a on ho nepocul moze byt,dalej vsak sam Hamsik hovori,ze prehral suboj a to bola chyba... Nemali loptu odkopavat, ale drzat, hrat a ne uz si mysliet,ze je vsetko ok :/ Tieto majstrovstva su ovsem dost zvlastne, vid napr Spanielsko vs Svajciarsko :)

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 2
Odesláno

A smutně navazuji na svůj příspěvěk o sázení. Prašivé mistrovství světa, můj favorit Německo prohrál se Srbskem, navrch je Klose vyloučen, další prašule v čudu. Budu muset nejspíš prodat další hodinky  :crying_anim:.

Odesláno

no myslím že by tento výsledek ještě mohl mrzet.......to chtělo vyhrát :crying_anim02: :tongue_ss:

Ja myslim, ze nebude. Novy Zeland uz neuhra ziadny bod. A ak rozhoduje vzajomny zapas, tak nam teoreticky staci porazit jedneho. Sice je to malo pravdepodobne, ale keby bolo to povestne stesticko :smile_anim:

Jedneho silneho zo skupiny musis zdolat, ak chces postupit.

sak to poznate z poslednych MS. Porazili ste USA a balili ste aj tak domov...

Ale postupovy kluc som nestudoval, takze sa mozem mylit.

Odesláno

Ja myslim, ze nebude. Novy Zeland uz neuhra ziadny bod. A ak rozhoduje vzajomny zapas, tak nam teoreticky staci porazit jedneho.

Ale postupovy kluc som nestudoval, takze sa mozem mylit.

Myslím že rozhodujú v prvom rade body, potom počet gólov a až nakoniec vzájomné zápasy.Takže :thumbsdown_anim: .
Odesláno

hahaha,zase ta tvoja vysadenost na slovakov :) Nemyslim,ze s vyhovaraju, to ze krical, ze ma za sebou hraca a on ho nepocul moze byt,dalej vsak sam Hamsik hovori,ze prehral suboj a to bola chyba... Nemali loptu odkopavat, ale drzat, hrat a ne uz si mysliet,ze je vsetko ok :/ Tieto majstrovstva su ovsem dost zvlastne, vid napr Spanielsko vs Svajciarsko :)

Když najdu něco žertovného ( jak říkáte kokotinu ) tak se musím o ní podělit . Vlastně to byla odpoledne hlavní zpráva na Seznamu . Proč asi ?
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 4
Odesláno

Ach jo, ta Anglie... :sad01_anim:

Jinak je pro mne letos celkem zklamání výběr a výkon komentátorů, ač jsou z týmu ČT. Jasné je postavení Bosáka, i Čapek podává solidní výkony. Ale ostatní (nechci záměrně některé přímo jmenovat), to je často hodně špatné. Určitě je to i komentování z pražského studia, ale i tak je to hodně smutné poslouchání, navíc s tím zvukem vuzuzel. Přitom Bernatský + Svěcený by ostudu určitě neudělali.

Odesláno

Bernatsky? LOL, to nikdy nebyl dobry komentator. Ale mas pravdu ostatni predvadeji taky mizerne vykony. Zrovna vcera jsem si o tom psal s kamaradem, ktery pracuje pro CTK. Oni si snad i ty statistiky vymysleji. Nehlede na jejich cestinu.... Bosak je z nich sice porad nejlepsi, ale je to porad to same...

BTW vuvuzely se CT podarilo potlacit, za coz jim patri velke +

Jinak jsem se divil, proc byly Nemecko tak prevkapeno vyloucenim Kloseho. V 8. minute faul, mozna i na zlutou, rozhodci to nechal byt. Pak nasledoval faul, za ktery si zlutou zaslouzil. V dalsim prubehu kopnul mic do brany, i kdyz bylo zapiskano (ostatni hraci vedle nej to slyseli, on tam ten mic musel kopnout) - bez potrestani. No a pak dalsi faul, dalsi jasna zluta, takze cervena... Ze hriste mohl jit uz drive.

Odesláno

Ve stredu me komentator dost vytocil (bohuzel uz nevim co to bylo za zapas a komentatora). Zacal zapas a on se jal dobrych pet minut predcitat pripravene pribehy k ruznym hracum. Kdyby to rozlozil do prvniho polocasu.... ale takhle se na hrisi odehravaly zajimave akce a on nas misto komentovani krmil temito "zajimavostmi". Kdyz mel splneno tak se teprve vratil k smysluplne praci... :suicide_anim:

Odesláno

Tak co bylo dnes? Hranatý míč? Málo sněhu? Bohužel(nebo bohudík) jsem to neviděl . Nějak se nedaří hvězdám, Rooney, ETO , Podolski ,Frantíci. Čím to je?

• Hlasovat proti 2
Odesláno

Tušíte, jestli mají rozhodčí nějaké oficiální hodinky, kterými si měří čas? (Hubloty to rozhodně podle postřehu nejsou. Co jsem viděl, byly to digitálky.)

Odesláno (upraveno)

hlavním časomřičem je Hublot..co to znamená? Na tabulkách o nastaveném času a střídání se objevuje nápis Hublot a Hublot vytvořil novou kolekci z WC :rolleyes: ale myslim, ze na euru je rozhodci mely...asi se neosvedcily - digi je digi

zdroj:

http://www.fifa.com/worldcup/organisation/media/newsid=1194247/index.html?cid=rssfeed&att=?cid=rssfeed&att=

oficiální hodinky z Německa 06

Posted Image

tyhle jsou z eura

Posted Image

edit: pridany fotky

Upraveno uživatelem vanderB.
Odesláno

ja si pockam, az na postupy ze skupin. pak to mozna bude lepsi.

Taky jsem do včerejška čekal,nedalo mi to a šel vsadit.Jenže jak už to na tomto MS bývá vyžral jsem si překvápko Špagety-Zéland :suicide_anim: Jinak Paraguay a Brazil v pohodě.
Odesláno

tak aby se tu nehanili kluci slovensky, tak je potreba priznat, ze na tenhle team se kouka dobre.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník Snow
Odesláno

to 911 - pff, kam se hrabou na můj záložní tým Argentiny. Podle toho také vypadají ty výsledky  :D.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...