roon Odesláno 26. října 2006 Nahlásit Odesláno 26. října 2006 je moc pěknej pěknej, je to pes nebo fenka ?
HonzaX Odesláno 26. října 2006 Nahlásit Odesláno 26. října 2006 To roon pes. V " ostatní diskusi" jsou domácí mazlíčci, tam je. Jinak díky.
PlavecK Odesláno 26. října 2006 Nahlásit Odesláno 26. října 2006 to 32000 byl to Notes K Chlape :-) Ty máš paměť jako slon :-)
Pavel K Odesláno 27. října 2006 Nahlásit Odesláno 27. října 2006 To 31682: Účtenky přibližně seděly, bylo tam snad jen nějakých 90 Kč neškrtlých a servírka usoudila, že to asi špatně škrtla když někdo platil. To mě docela příjemně překvapilo. Smutný je případ Ondrajových skorodiplomatů, ale to je tak vše co k tomu můžu říct, protože ke Kamilovu stolu jsem se přesunul až na závěr a pytlíček s hodinkami jsem tam vůbec neregistroval, pokud tam ještě tou dobou byl.
31682 Odesláno 27. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2006 Účtenky přibližně seděly.... Aspoň že tak. Servírce jsem z legrace říkal ať se z dýšek neraduje a použije je k zamáznutí případného nedoplatku. Jestli to ta dobrá duše nevzala doslova
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se