Lord Odesláno 8. října 2006 Nahlásit Odesláno 8. října 2006 prosim o pomoc pri identifikaci presneho modelu - Bretlingu. Diky
odklizec Odesláno 8. října 2006 Nahlásit Odesláno 8. října 2006 No nejsem znalec, ale rekl bych model "made in china" fuj... a nebo je to tou fotkou?
Jeremy Odesláno 8. října 2006 Nahlásit Odesláno 8. října 2006 fake Chronomatů - ten název je tam ale napsanej, takže to Lord posílá zřejmě spíš jako test.. :-)
Lord Odesláno 8. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2006 fotka ze zadu, no moje nejsou znamej me poslal foto, v ruce sem je nemel,ale zajimal by me vas nazor
Dali Odesláno 8. října 2006 Nahlásit Odesláno 8. října 2006 Fuj Čína - řekl bych dost přesná identifikace jako od kolegů. Zahoď to do nejbližší popelnice, nebo se tomu podívej na střeva a vzdělej se v China hodinařině.
cigi Odesláno 9. října 2006 Nahlásit Odesláno 9. října 2006 No, neřekl bych, že se od pravejch brejlí nějak významně odlišují, ale je mi z nich fakt šoufl. I když - víte, co jim chybí k dokonalosti? - zlaté hvězdičky mezi římskými číslicemi, jako na svatovítské věží - pak by to byl regulérní muzeální exemplář.
MartinP Odesláno 9. října 2006 Nahlásit Odesláno 9. října 2006 FAKE a ještě nepovedený. Podle mě to měl být Chrono cockpit
Jeremy Odesláno 9. října 2006 Nahlásit Odesláno 9. října 2006 Navíc je vidět, že nemají chronograf - ta centrální vteřinovka je evidentně vteřinovka :-) Tzn ovládací knoflíky jsou jen pro parádu. Ale překvapuje mě "férovost" čínského výrobce - že napsal, že z nerezu je jen zadek (tj. kdyby je nedejbože někdo nosil delší dobu, tak se mu ošoupou na mosaz) a že tam udal pseudovodotěsnost (3ATM, což u Breitling nepřipadá v úvahu).. Teď si myslím, že nejsnažší, jak poznat fake hodinky, je podívat se na číslo modelu, které je vyražené vzadu. Sériové číslo se vypaluje laserem někam poblíž čísla modelu a je tudíž "udělané" viditelně jinou technologií. Tj. pokud chybí, nebo vypadá stejně jako ostatní písmena na dýnku, máte jasno..
Lord Odesláno 9. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2006 tam jsem mel pravdu, jsem rad ze jste me utvrdili v mych odhadech
vor Odesláno 14. října 2006 Nahlásit Odesláno 14. října 2006 Nějaká nová značka asi.Znáte je?? http://ostatni.bazos.cz/inzerat/400397/PRODAM.php
Stoner Odesláno 15. října 2006 Nahlásit Odesláno 15. října 2006 Mě to připadá jako Breitling Crosswind a se stopkama. Ten spodní ciferníček jsou desetiny sec. Ale je to fake jak prase
vor Odesláno 15. října 2006 Nahlásit Odesláno 15. října 2006 No ale to se pleteš,to je značka BRAITLING. To bude asi kooperace firem BRAIL a BREITLING.Nějaký nový model.:-)))))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se