Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

také se mi líbí....hacking tento stroj nemá....takže seřízení na vteřinu přesně pouze " znásilněním " nebo počkat na ten správný čas....ale koho zajímají vteřiny když má mechanické hodinky?

mimo jiné mám signálem řízená Casia a ta přesnost Japonská je nudná :-)

moje automaty dělají tak +3 až + 20 vteřin/24hod..neřeším to....užívám si je a Tobě přeji to samé...

gratuluji

Odesláno

také se mi líbí....hacking tento stroj nemá....takže seřízení na vteřinu přesně pouze " znásilněním " nebo počkat na ten správný čas....ale koho zajímají vteřiny když má mechanické hodinky?

mimo jiné mám signálem řízená Casia a ta přesnost Japonská je nudná :-)

moje automaty dělají tak +3 až + 20 vteřin/24hod..neřeším to....užívám si je a Tobě přeji to samé...

gratuluji

Díky... Já už jsem se na to nařizování vybodl... To bylo jen tak, že jsem byl zvědavý, jestli a jak to lze... Nechce se tomu, tak to nebudu lámat přes koleno.

Odesláno (upraveno)

hele přesnost je Ti na prd když šéf zavelí :-)

Výhoda je, že můžu zavelet když mě napadne :-)

hodinky pěkný a fotečky vypadaj super   :thumbsup_anim:  

děkuji. Taky hezky tikají a tak...

Upraveno uživatelem kleofash
Odesláno

hele přesnost je Ti na prd když šéf zavelí :-)

máme poradu v půl osmé což je někdy v 7:27 nebo také v 7:34 ( čas velitelský je dán hodinami na telefonu - čas Aloisův je dán serverem presnycas.cz )

takže si dej hodinky cifrem dolů a kochej se...

užívej ve zdraví...

Odesláno

Ahoj,

tak jsem se vybodl na přesné nastavení, jen jsem si poznačil o kolik se liší vteřinovka od přesného času (synchronizováno proti tak.cesnet.cz).

Za 24 hodin se předcházení o 5s.

Uvidíme po několika týdnech provozu, jak se to bude vyvíjet.

Hej, 5s není tak děsný, ne?

Odesláno

Ahoj,

tak jsem se vybodl na přesné nastavení, jen jsem si poznačil o kolik se liší vteřinovka od přesného času (synchronizováno proti tak.cesnet.cz).

Za 24 hodin se předcházení o 5s.

Uvidíme po několika týdnech provozu, jak se to bude vyvíjet.

Hej, 5s není tak děsný, ne?

co by někteří dali za 5 vteřin...Buď za ně rád

Odesláno

Ahoj,

pokud někoho zajímá Unitas TOP, tak sem budu semtam zveřejňovat jak jde...

za přesně 9 dní se předešly o 37s tj. 4s za den.

(pokládání neřeším. Jak usnou, tak usnou)

Spokojenost :-)

Návštěvník YPO
Odesláno

ahoj su moc krásne, prosim kolko ta vyšli?

cena je v tvém odkazu

ahoj prosim vas narazil som sna

http://www.archimede-uhren.de/US/Pilot-XL-H.htm

chcem sa spytat ci ma niekto z Vas skusenost s rucnym natahovanim hodiniek, ake su vyhody alebo nevyhody. Chcel by som sa tak isto spytat ci nemate info o vymene remienka u tohto modelu za kaucukovy. dik

Odesláno

Krasne hodinky s este krajsim strojcekom. Niekedy som nad rucnym natahom ani neuvazoval, no cim dalej sa na ten unitas pozeram tym viac mam dojem ze taky jeden potrebujem :giljotiini:

GRATULUJEM!

Odesláno

Krasne hodinky s este krajsim strojcekom. Niekedy som nad rucnym natahom ani neuvazoval, no cim dalej sa na ten unitas pozeram tym viac mam dojem ze taky jeden potrebujem :giljotiini:

GRATULUJEM!

Odesláno

Neuvažoval jsi o jiném řemenu? Já je na tom původním radši ani nosit nebudu, teď mám jeden objednaný a jsem zvědavý, jak moc vzhledu hodinek pomůže.

Ahoj. Hoďky jsem koupil s originál černým se dvěma cvočky. Hned první den na ně šel tmavě hnědý Di Jumbo, líbí se mi tak víc. A až nastane okamžik, tak si nechám udělat nějakou drobnou extravaganci u Simona.

(zjistil jsem, že tmavěhnědý je příliš tmavý a zas tak moc se mi to nelíbí)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...