alois Odesláno 14. června 2010 Nahlásit Odesláno 14. června 2010 také se mi líbí....hacking tento stroj nemá....takže seřízení na vteřinu přesně pouze " znásilněním " nebo počkat na ten správný čas....ale koho zajímají vteřiny když má mechanické hodinky? mimo jiné mám signálem řízená Casia a ta přesnost Japonská je nudná :-)moje automaty dělají tak +3 až + 20 vteřin/24hod..neřeším to....užívám si je a Tobě přeji to samé...gratuluji
kleofash Odesláno 14. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2010 také se mi líbí....hacking tento stroj nemá....takže seřízení na vteřinu přesně pouze " znásilněním " nebo počkat na ten správný čas....ale koho zajímají vteřiny když má mechanické hodinky? mimo jiné mám signálem řízená Casia a ta přesnost Japonská je nudná :-) moje automaty dělají tak +3 až + 20 vteřin/24hod..neřeším to....užívám si je a Tobě přeji to samé... gratuluji Díky... Já už jsem se na to nařizování vybodl... To bylo jen tak, že jsem byl zvědavý, jestli a jak to lze... Nechce se tomu, tak to nebudu lámat přes koleno.
spineshank Odesláno 14. června 2010 Nahlásit Odesláno 14. června 2010 hodinky pěkný a fotečky vypadaj super 1
kleofash Odesláno 14. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2010 (upraveno) hele přesnost je Ti na prd když šéf zavelí :-) Výhoda je, že můžu zavelet když mě napadne :-) hodinky pěkný a fotečky vypadaj super děkuji. Taky hezky tikají a tak... Upraveno 14. června 2010 uživatelem kleofash
alois Odesláno 14. června 2010 Nahlásit Odesláno 14. června 2010 hele přesnost je Ti na prd když šéf zavelí :-)máme poradu v půl osmé což je někdy v 7:27 nebo také v 7:34 ( čas velitelský je dán hodinami na telefonu - čas Aloisův je dán serverem presnycas.cz )takže si dej hodinky cifrem dolů a kochej se...užívej ve zdraví...
spineshank Odesláno 14. června 2010 Nahlásit Odesláno 14. června 2010 měl bych dotaz,jde se s nima koupat??těch 50m se mi zdá že budou asi jen proti stříkající vodě,že? 1
Návštěvník YPO Odesláno 14. června 2010 Nahlásit Odesláno 14. června 2010 měl bych dotaz,jde se s nima koupat??těch 50m se mi zdá že budou asi jen proti stříkající vodě,že? http://chronomag.pbworks.com/
kleofash Odesláno 14. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2010 YPO hezky odpověděl. Já bych dodal, že je nosím na kůži a hodlám v tom vytrvat, takže koupání bude jen tehdy, když vody upadnu omylem :-)
kleofash Odesláno 15. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2010 Ahoj,tak jsem se vybodl na přesné nastavení, jen jsem si poznačil o kolik se liší vteřinovka od přesného času (synchronizováno proti tak.cesnet.cz).Za 24 hodin se předcházení o 5s. Uvidíme po několika týdnech provozu, jak se to bude vyvíjet. Hej, 5s není tak děsný, ne?
Koniferka Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Odesláno 15. června 2010 Ahoj, tak jsem se vybodl na přesné nastavení, jen jsem si poznačil o kolik se liší vteřinovka od přesného času (synchronizováno proti tak.cesnet.cz). Za 24 hodin se předcházení o 5s. Uvidíme po několika týdnech provozu, jak se to bude vyvíjet. Hej, 5s není tak děsný, ne? co by někteří dali za 5 vteřin...Buď za ně rád
kleofash Odesláno 23. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2010 Ahoj, pokud někoho zajímá Unitas TOP, tak sem budu semtam zveřejňovat jak jde... za přesně 9 dní se předešly o 37s tj. 4s za den.(pokládání neřeším. Jak usnou, tak usnou) Spokojenost :-)
Keves Pavol Odesláno 28. června 2010 Nahlásit Odesláno 28. června 2010 ahoj su moc krásne, prosim kolko ta vyšli?
Návštěvník YPO Odesláno 28. června 2010 Nahlásit Odesláno 28. června 2010 ahoj su moc krásne, prosim kolko ta vyšli? cena je v tvém odkazu ahoj prosim vas narazil som sna http://www.archimede-uhren.de/US/Pilot-XL-H.htm chcem sa spytat ci ma niekto z Vas skusenost s rucnym natahovanim hodiniek, ake su vyhody alebo nevyhody. Chcel by som sa tak isto spytat ci nemate info o vymene remienka u tohto modelu za kaucukovy. dik
eskimak Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Odesláno 29. června 2010 Krasne hodinky s este krajsim strojcekom. Niekedy som nad rucnym natahom ani neuvazoval, no cim dalej sa na ten unitas pozeram tym viac mam dojem ze taky jeden potrebujem GRATULUJEM!
eskimak Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Odesláno 29. června 2010 Krasne hodinky s este krajsim strojcekom. Niekedy som nad rucnym natahom ani neuvazoval, no cim dalej sa na ten unitas pozeram tym viac mam dojem ze taky jeden potrebujem GRATULUJEM!
whoelse Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Odesláno 29. června 2010 Neuvažoval jsi o jiném řemenu? Já je na tom původním radši ani nosit nebudu, teď mám jeden objednaný a jsem zvědavý, jak moc vzhledu hodinek pomůže.
kleofash Odesláno 1. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2010 Neuvažoval jsi o jiném řemenu? Já je na tom původním radši ani nosit nebudu, teď mám jeden objednaný a jsem zvědavý, jak moc vzhledu hodinek pomůže. Ahoj. Hoďky jsem koupil s originál černým se dvěma cvočky. Hned první den na ně šel tmavě hnědý Di Jumbo, líbí se mi tak víc. A až nastane okamžik, tak si nechám udělat nějakou drobnou extravaganci u Simona. (zjistil jsem, že tmavěhnědý je příliš tmavý a zas tak moc se mi to nelíbí)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se