Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dobrý den přeji všem, tak jsem od místního člena ( jemuž tímto opět děkuji ) koupil moje oblíbené FORTIS Pilot, kdysi jsem je už měl, ale byly značně omšelé a vadilo mi minerální sklíčko. Nyní je mám vylaďené ( safír a AR ) a jsem naprosto spokojen. Jedná se o velké a snadno čitelné hodinky s mně známým a dostatečně prověřeným strojkem ETA 2836. Denní odchylka ( 24 hod. ) je asi +3 vteřiny. Jsem nadšen.

Hezký den přeji.

A.

post-2463-1276336787,25.jpg

post-2463-1276336873,97.jpg

Upraveno uživatelem alois
Odesláno

to all: DĚKUJI VÁŽENÍ PÁNOVÉ.....prostě některé věci k sobě prostě patří.....ještě mám služební čézetu, ale nevím jaké hodinky by se k ní hodily...

GLOCK + FORTIS = svůj k svému....

k velikosti: průměr 40mm je akurátní....FORTIS COSMO Chrono vypadají opticky menší díky otočné lunetě a menšímu průměru ciferníku...ale PILOTy jsou ouplně přesně na mou ruku skoro dětskou....

post-2463-1276355743,84.jpg

Odesláno

gratuluji, jsou prostě dokonalé! 40mm průměr je akorát (alespoň na moji ruku a na tvoji padnou taky úžasně). Taky jsem na ně koukal v inzerci, takže jsem rád, žes je koupil a ušetřil mi tak další muka :D

Odesláno

jj..muka to byla i pro mne...ale váhal jsem jen asi 37 vteřin :-)

kdysi jsem je už měl, ale řádně ojeté...a tyto jsou téměř nového kusu....a s tím AR safírem je to fakt pecka...kolega se mne ptal, proc nemam na hodinkach sklo :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...