Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Potřebuju koupit nové hodinky pro 80ti letého chlapa k narozeninám. Protože v současné době používá nějaké asi 100leté hodinky ruské výroby, které už dosluhují, chtěl bych najít nějáké podobné, aby si nemusel zvykat na úplně nový vzhled :sad01_anim: .

A rozpočet na to taky nic moc..... :suicide_anim: max je 3000,- korun českých. Ty v prozatímním výběru jsou za zhruba 130 dolarů. Které by jste vybrali? Nebo nějaké jiné nápady? Průměr kolem 38 cm, za tu cenu asi quartz, značka je jedno, styl je zhruba patrný z fotek. Pokud možno nápady i s odkazem, nebo fotkou. Dík za pomoc.

......zatím u mně vedou ty první seika, i když ty citizeny nepotřebují baterku.....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

z nabízených se mi nejvíce líbí prostřední Seika,jednak kvůli bicoloru a hlavně kvůli datumovce bez dne v týdnu.Bez dne vypadají elegantněji a nevím,jestli by dotyčný luštil anglické zkratky tého či onoho dne.Kdyby byl větší rozpočet,tak rozhodně bych koupil Spirit SCV001,no ale není.

EDIT:nějaké detaily

Upraveno uživatelem Koniferka
Odesláno

Z uvedené nabídky dávám hlas taky pro ta Seika s bílým cifrem - ale nebude se staršímu pánovi špatně odečítat čas, zlaté ručky x bílý cifr? Nechtělo by to něco víc kontrastního?

Odesláno

No v současné době to tak má, ale taky mně to napadlo. Proto jsem tam zařadil i ty celozlaté, které se mi sice moc nelíbí, ale mají černé indexy.

Odesláno

Nedávno jsme pro dědu řešili stejný výběr a nakonec dospěli k tomu, že z tmavého ciferníku se mu lépe odečítá čas, quartzky (i když měl přes půl života natahovací PRIMky, přeci jen s věkem už nechce natahovat) a pokud možno co nejlehčí, my to teď nevnímáme, ale ve stáří je to znát, takže jsme zvolili titan.

Brali jsme tyhle Lorusy ( odkaz )

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...