Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mít po cca 100 dnech +51 sec by mi nevadilo na žádných mechanických hodinkách...nenene... :notworthy:  je otázkou, jestli je to stabilně tak málo / den nebo lítají desítky sekund týdně oběma směry a holt to teď tak dobře vyšlo?

Odesláno

Chlapi, nezlobte se, ale tento strojek je normální SPOTŘEBÁK, jehož ne/přesnost je věcí náhody. Samozřejmě že vyladit lze, nicméně za nějakou dobu si zase začne běžet podle svého vlastního vnitřního "neklidu". Řešil bych odchylku v řádu minut, nikoli ale pár vteřin denně, zejména když odchylka je v tolerančním limitu výrobce. A to, že hodinky běží v podobné toleranci, bych u modelů s tímto strojkem bral jako luxusní bonus. Ten kdo očekává přesný čas a chce brečet na správném hrobě, nechť si pořídí baterky (např. Seiko Sawtooth mi dělaly +1sec za 3 měsíce) nebo z mechanik nějaký chronometr s COSC certifikátem.

Odesláno

Pánové ještě je mám doma ,tak je zkusím nafotit, ale vypadají i po těch pár letech práce v dole pořád docela dobře!

Odesláno

Pár fotek Monster z dolu a nové pětky mají za sebou první šichtu! :cheers:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Mít po cca 100 dnech +51 sec by mi nevadilo na žádných mechanických hodinkách...nenene... :notworthy:  je otázkou, jestli je to stabilně tak málo / den nebo lítají desítky sekund týdně oběma směry a holt to teď tak dobře vyšlo?

Nene, desítky sekund to nebudou. Spíš takové nenápadné pohyby, kterých si ani nevšímám. Ale teď jsem se podíval, a vidím, že oproti včerejším +51 jsou teď +49 :-)

EDIT: Pro upřesnění, je to -2s za 28h od poslední kontroly.

Upraveno uživatelem reborn
Odesláno (upraveno)

Přece nebudeš brat do roboty nějake obyčejne hodinky,ktere ti ani nezasviti kdy bude fajront.

A zrovna včil,kdy budu mět svatek všeci haviři se budu na ruce vyjimat o to věc.

Upraveno uživatelem prim-ky
Odesláno

Přece nebudeš brat do roboty nějake obyčejne hodinky,ktere ti ani nezasviti kdy bude fajront.

A zrovna včil,kdy budu mět svatek všeci haviři se budu na ruce vyjimat o to věc.

Odesláno

Sklo je hardlex a je původní, na dvojce je jeden mikroškrábaneček jinak nic. Ale pouzdro a luneta už mají více šrámů. No nevím pětky jsou o chlup větší ,můj soukromý pocit je ,že toho nevydrží tolik co Monstra, ale to se uvidí až za čas.

Odesláno

Pánové ještě je mám doma ,tak je zkusím nafotit, ale vypadají i po těch pár letech práce v dole pořád docela dobře!

Zkrátka slušný oddíl :D Měl si to nafotit, včetně dolu a poslat do Seika kolik toho vydržely, třeba by si měl doživotní servis zdarma :)

Odesláno

Sklo je hardlex a je původní, na dvojce je jeden mikroškrábaneček jinak nic. Ale pouzdro a luneta už mají více šrámů. No nevím pětky jsou o chlup větší ,můj soukromý pocit je ,že toho nevydrží tolik co Monstra, ale to se uvidí až za čas.

Zdar prosim te co dole v dole delas :-) vsude a kazdej rika jak mechaniky nemaji rady narazy a najednou tydy da fotky hornik co je pouziva kazdej den k te nejtvdsi praci a strojek funguje a pak at mi jeste nekdo rekne atomaty se nesmi vozit na kole :-) 

Odesláno

Taky jsem pro vem monstra jest jednou pod zem a nafot par fotek jestli tam muzes fotit :-)

Odesláno (upraveno)

Já jsem naopak vždycky myslel, že baterkové hodinky do dolů nesmí. Takže mechaniky mi přijdou jako normální volba.

EDIT: Stejně tak digitální foťáky... I když si teda nemumím představit, jak by dnešní baterkové hodinky mohly hodit nějakou jiskru...

Upraveno uživatelem reborn
Odesláno

Jj baterky do dolu nesmí a ani foťák takže sorry ale foto z dolu néééééééééé  hrozí výbuch a taky § 53 a vyhazov a já už to mám za pár roků do  no do důchodu a po 30 ti letech fárání si to sakra zasloužím.

Odesláno

Jj baterky do dolu nesmí a ani foťák takže sorry ale foto z dolu néééééééééé  hrozí výbuch a taky § 53 a vyhazov a já už to mám za pár roků do  no do důchodu a po 30 ti letech fárání si to sakra zasloužím.

Smekam jak vypadaji kdyz vyjedes nahoru nez zdes do sprchy to by me opravdu zajimalo museji byt cerne jako boty tak jednou je neosprchuj a venku vyfot :-)

Odesláno

Zacina to tu byt trochu nebezpecne.. Clovek se jednou prijde zeptat na presnost sveho strojku a skonci to pozadavky na jeho fotky nez jde do sprchy :-))

jestli budes mit chut, udelej v chlubirne nove vlákno venovane jenom tem tvym monstrum... Tady to zapadne a je to škoda.. Tyhle bytelne hodinky v opravdove praci si to zaslouzi :-)

Odesláno

Zacina to tu byt trochu nebezpecne.. Clovek se jednou prijde zeptat na presnost sveho strojku a skonci to pozadavky na jeho fotky nez jde do sprchy :-))

jestli budes mit chut, udelej v chlubirne nove vlákno venovane jenom tem tvym monstrum... Tady to zapadne a je to škoda.. Tyhle bytelne hodinky v opravdove praci si to zaslouzi :-)

Myslel jsem fotky hodinek pred sprchou ne fotku majitele ve sprse :-) :-) ale urcite zalozenim vlakna CO VSE VYDZI MONSTRA by se tady uchytilo :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...