Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím,

kámoš se vrací cca za měsíc z USA do ČR, tak přemýšlím že využiji jeho návratu :-)

Rozhodl jsem se pro svoje první automaty, jen si nevím rady s výběrem.

Požadavky mám následující:

cena 15 tisíc max.

pilotky - kůže, kaučuk

automaty

datum

safír

velikost 49mm a výše (obvod zápěstí 21cm)

například tyto Steinhartky, ale chybí mi tam datumovka

Posted Image

Tak zkuste něco navrhnout??

Ď

Upraveno uživatelem Hayamen
Odesláno

Zdravím,

kámoš se vrací cca za měsíc z USA do ČR, tak přemýšlím že využiji jeho návratu :-)

Rozhodl jsem se pro svoje první automaty, jen si nevím rady s výběrem.

Požadavky mám následující:

cena 15 tisíc max.

pilotky - kůže, kaučuk

automaty

datum

safír

velikost 49mm a výše (obvod zápěstí 21cm)

například tyto Steinhartky, ale chybí mi tam datumovka

Posted Image

Tak zkuste něco navrhnout??

Ď

Tenhle průměr s datumovkou se bude těžko shánět... a když tak ne v této cenové hladině a pokud ano, tak budeš mít absolutně disproporční cifr protože datumovka bude nalepená na střed, resp. bude daleko od okraje ciferníku :)

Odesláno (upraveno)

Ok, díky za info

sice je to mimo mé požadavky, ale co říkáte na Zodiac ZMX 02?

Posted Image

Upraveno uživatelem Hayamen
Odesláno

další adept

Lum-Tec LUMZILLA

Make, Model: LUM-TEC LZ1 LUMZILLA

Movement: Automatic

Case: 50mm Stainless Steel Case

Dial: Black

Crystal: Sapphire

Strap: Black Rubber

Posted Image

Odesláno

Hayamene, tip nemám, protože do pilotek nedělám, ale to co si sem postnul má podle mě od pilotek hodně daleko. Pilotky by měly vypadat asi takhle. No, vlastně proč ne Laco, na Laco nepotřebuješ ani kamaráda z USA.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

source http://blog.breitlingsource.com/2009/02/25/laco-pilot-watch-from-germany/

Odesláno

Jasně, ty mé další příspěvky už nemají s pilotem nic společného.To byla snaha trochu si rozšířit obzor :-)

Hodinky Laco jsou úžasné, díky za typ. :guitar:

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj, mi se hrozně líbí tyhle Revue Thommen Pilote Pro, ale bohužel mají jen 44mm bez korunky. Což na mojí ruku 17cm je akorát, na tvojí jak pro panenky  :suicide_anim:

Ale zase na druhou stranu stojí na ebay 6500,-

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

Ahojte, som tu nový a potreboval by som si vybrať hodinky pilotky do 15-tis :) ... hamiltony a laco ktoré tu vidím sú nádherné, viete niekto poradiť kde by som našiel nejakú guide ohľadom strojčekov a rôznych features, ktoré by ma mali zaujímať? Niečo na jednom mieste by bolo ideál. Taktiež by som prosil ešte o nejaké typy, mal som vybraté citizenky ale keď som videl tieto dvoje, tak už citizenky nechcem :) Ďakujem.

Peter

Odesláno

Ahojte, som tu nový a potreboval by som si vybrať hodinky pilotky do 15-tis :) ... hamiltony a laco ktoré tu vidím sú nádherné, viete niekto poradiť kde by som našiel nejakú guide ohľadom strojčekov a rôznych features, ktoré by ma mali zaujímať? Niečo na jednom mieste by bolo ideál. Taktiež by som prosil ešte o nejaké typy, mal som vybraté citizenky ale keď som videl tieto dvoje, tak už citizenky nechcem :) Ďakujem.

Peter

Koukni třeba sem :smile_anim:

Odesláno

Peter

Já bych vzal hamilton... Jsou neokoukaný...
Odesláno

Já bych vzal hamilton... Jsou neokoukaný...

Ty Hamiltony jako pilotky jsou divný,to bych nebral.Nic proti Hamiltonům,ale tohle se jim opravdu nepovedlo.Každý máme jiný vkus já jsem vzal LACO
Odesláno

Správná volba...

jestli chces soutezit s tadou, tak jsi naslapl spravnym smerem :)

jinak k tematu. byt tebou, tak malicko pritlacim na rozpocet a za necelych 25kkc jsou k dispozici paradni arcadia chrono . skoda ze tam kubson nema vic zivych fotek, protoze sam na ne koukam tak 2x do tydne a porad se nemuzu rozhoupat. takze mozna dobre, ze tam vice zivych fotek nema, protoze uz by me to mozna zarizlo do rozpoctu. takze asi bych mel byt rad :D

Posted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...