Hayamen Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 (upraveno) Zdravím, kámoš se vrací cca za měsíc z USA do ČR, tak přemýšlím že využiji jeho návratu :-) Rozhodl jsem se pro svoje první automaty, jen si nevím rady s výběrem. Požadavky mám následující: cena 15 tisíc max. pilotky - kůže, kaučuk automaty datum safír velikost 49mm a výše (obvod zápěstí 21cm) například tyto Steinhartky, ale chybí mi tam datumovka Tak zkuste něco navrhnout?? Ď Upraveno 18. června 2010 uživatelem Hayamen
Onisau Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 Zdravím, kámoš se vrací cca za měsíc z USA do ČR, tak přemýšlím že využiji jeho návratu :-) Rozhodl jsem se pro svoje první automaty, jen si nevím rady s výběrem. Požadavky mám následující: cena 15 tisíc max. pilotky - kůže, kaučuk automaty datum safír velikost 49mm a výše (obvod zápěstí 21cm) například tyto Steinhartky, ale chybí mi tam datumovka Tak zkuste něco navrhnout?? Ď Tenhle průměr s datumovkou se bude těžko shánět... a když tak ne v této cenové hladině a pokud ano, tak budeš mít absolutně disproporční cifr protože datumovka bude nalepená na střed, resp. bude daleko od okraje ciferníku
Hayamen Odesláno 18. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2010 (upraveno) Ok, díky za info sice je to mimo mé požadavky, ale co říkáte na Zodiac ZMX 02? Upraveno 18. června 2010 uživatelem Hayamen
Hayamen Odesláno 18. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2010 další adept Lum-Tec LUMZILLA Make, Model: LUM-TEC LZ1 LUMZILLA Movement: Automatic Case: 50mm Stainless Steel Case Dial: Black Crystal: Sapphire Strap: Black Rubber
Columbus Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 Hayamene, tip nemám, protože do pilotek nedělám, ale to co si sem postnul má podle mě od pilotek hodně daleko. Pilotky by měly vypadat asi takhle. No, vlastně proč ne Laco, na Laco nepotřebuješ ani kamaráda z USA. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. source http://blog.breitlingsource.com/2009/02/25/laco-pilot-watch-from-germany/
Hayamen Odesláno 18. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2010 Jasně, ty mé další příspěvky už nemají s pilotem nic společného.To byla snaha trochu si rozšířit obzor :-)Hodinky Laco jsou úžasné, díky za typ.
miracolo.cz Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 Do 15 tis ? bych ti určitě doporučil IWC BIG PILOT.Ale jinak zkus klidně Epos 3397 Big Pilot, mají sice "jen" 43 mm bez korunky, ale opticky jsou imho docela velké. popis: http://watchluxus.com/brands/epos/big-pilot/automatic/3397foto: http://www5b.biglobe.ne.jp/~brow/takeya/3397ABK_G.jpg U CZ dodavatele by se měly dát sehnat okolo 15.000 Kč.
grakij Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 K těm Eposkám - můžeš se mrknout na českém webu je tam i cena. Nakolik souhlasí nevím.
miracolo.cz Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 K těm Eposkám - můžeš se mrknout na českém webu je tam i cena. Nakolik souhlasí nevím. No když jsem nedávnou s nejmenovanou paní distributorkou mluvil, tak jsme se dostali cenu mezi 15-16 tis.
MarcelG Odesláno 28. června 2010 Nahlásit Odesláno 28. června 2010 A co takhle Hamilton Khaki Pilot 46mm ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
huskye Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Odesláno 29. června 2010 Ahoj, mi se hrozně líbí tyhle Revue Thommen Pilote Pro, ale bohužel mají jen 44mm bez korunky. Což na mojí ruku 17cm je akorát, na tvojí jak pro panenky Ale zase na druhou stranu stojí na ebay 6500,- Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hayamen Odesláno 4. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 Tak vše je nakonec jinak. Od místního člena jsem zakoupil LUM TEC LUMzilla Z4, nějak jsem nemohl odolat
ALLROAD Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2010 Tak vše je nakonec jinak. Od místního člena jsem zakoupil LUM TEC LUMzilla Z4, nějak jsem nemohl odolat Správná volba... 15
sagitarus Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 Ahojte, som tu nový a potreboval by som si vybrať hodinky pilotky do 15-tis ... hamiltony a laco ktoré tu vidím sú nádherné, viete niekto poradiť kde by som našiel nejakú guide ohľadom strojčekov a rôznych features, ktoré by ma mali zaujímať? Niečo na jednom mieste by bolo ideál. Taktiež by som prosil ešte o nejaké typy, mal som vybraté citizenky ale keď som videl tieto dvoje, tak už citizenky nechcem Ďakujem. Peter
MarcelG Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 Ahojte, som tu nový a potreboval by som si vybrať hodinky pilotky do 15-tis ... hamiltony a laco ktoré tu vidím sú nádherné, viete niekto poradiť kde by som našiel nejakú guide ohľadom strojčekov a rôznych features, ktoré by ma mali zaujímať? Niečo na jednom mieste by bolo ideál. Taktiež by som prosil ešte o nejaké typy, mal som vybraté citizenky ale keď som videl tieto dvoje, tak už citizenky nechcem Ďakujem. Peter Koukni třeba sem
Návštěvník admira Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 A co treba... (VIDEO)
pete Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 Ahojte, som tu nový a potreboval by som si vybrať hodinky pilotky do 15-tis ... hamiltony a laco ktoré tu vidím sú nádherné, viete niekto poradiť kde by som našiel nejakú guide ohľadom strojčekov a rôznych features, ktoré by ma mali zaujímať? Niečo na jednom mieste by bolo ideál. Taktiež by som prosil ešte o nejaké typy, mal som vybraté citizenky ale keď som videl tieto dvoje, tak už citizenky nechcem Ďakujem. Peter Já bych vzal hamilton... Jsou neokoukaný...
vraby Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2010 Já bych vzal hamilton... Jsou neokoukaný... Ty Hamiltony jako pilotky jsou divný,to bych nebral.Nic proti Hamiltonům,ale tohle se jim opravdu nepovedlo.Každý máme jiný vkus já jsem vzal LACO
tmoris Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2010 Správná volba... jestli chces soutezit s tadou, tak jsi naslapl spravnym smerem jinak k tematu. byt tebou, tak malicko pritlacim na rozpocet a za necelych 25kkc jsou k dispozici paradni arcadia chrono . skoda ze tam kubson nema vic zivych fotek, protoze sam na ne koukam tak 2x do tydne a porad se nemuzu rozhoupat. takze mozna dobre, ze tam vice zivych fotek nema, protoze uz by me to mozna zarizlo do rozpoctu. takze asi bych mel byt rad
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se