Hoonza Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Tohle jsou brutalni hodiny. Tohle jsou regulerni tool potapky. Husta je ta spona, to je kus zeleza, zadny kudrlinky. Gratuluju k nakupu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 V 27. 2. 2011 v 19:29, 'Jarett' napsal: Od Cybera ? Jo, jo - je to zločinec, šel jsem mu prodat hodinky a odnášel jsem si jeho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 V 28. 2. 2011 v 9:44, 'romulada' napsal: Jo, jo - je to zločinec, šel jsem mu prodat hodinky a odnášel jsem si jeho. :D ...člověk nikdy neví co mu život do cesty přinese... apropo, já taky z ruky nesundal ty Tvoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 V 28. 2. 2011 v 9:59, 'Cyber' napsal: :D ...člověk nikdy neví co mu život do cesty přinese... apropo, já taky z ruky nesundal ty Tvoje Mám z nich fakt radost jako z prvních hodinek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 28. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 V 28. 2. 2011 v 10:07, 'romulada' napsal: Mám z nich fakt radost jako z prvních hodinek! Hezky se nám to tady točí, jen co je pravda ... Když jsem je Cyberovi předával, tak po 14 dnech mi s radostí v očích vykládal jak jsou to jedny z "definitivních" ... ... to už si říkám, že jsme fakt magoři :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Definitivní je jenom smrt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 (upraveno) Tohle vlákno by se mělo přejmenovat na diving legend resold !! Jsou naprosto úžasný, originální a jedinečný, jen by neměly mít datumku a ten oranžový lesklý čudlík se stříbrným lemem je fakt metrosexuální, a to je asi nejchlapáčtější , jak se dá popsat, jak již zde někde a někdy řečeno. Ten hranatý kaučuk je ještě vylepšuje, to musím potvrdit. Upraveno 28. února 2011 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 28. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 V 28. 2. 2011 v 17:54, 'cigi' napsal: Tohle vlákno by se mělo přejmenovat na diving legend resold !! Jsou úžasný, originální a jedinečný, jen by neměly mít datumku a ten oranžový lesklý čudlík se stříbrným lemem je fakt metrosexuální, a to je asi nejchlapáčtější , jak se dá popsat, jak již zde řečeno. Já jsem nikdy oranžovou neměl rád ... a kdykoli jsem ji viděl na pojistce lunety vždy jsem si vzpoměl na Jyrku P. a to mě fakt žralo ... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 (upraveno) Já to mám tak v paměti, že kdykoli vydím nějaký čudlík s chromovaným vrškem .... bléééé Ale jináč jsou skvostný, zejména, je-li to pletené kdovíco ( výstřižek z brnění) nahrazeno oním retro skvěle padnoucím kaučukem. To samé řekl bych platí beze zbytku i pro ty doxy. Upřímně se musím radovat, kolik to má dokonalý submariner dokonalých konkurentů ( nedávno jsme diskutovali FF), fakt radost rozdávající železí !! Upraveno 28. února 2011 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorr GrimWolf Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 (upraveno) PloProfy jsou kulervouci. Peklo Ja bych je rad na nekom videl, nejlip na nekom u more, jak si tahne sebou ploutve a snorchl. Aspon kvuli atmosce Upraveno 28. února 2011 uživatelem Gorr GrimWolf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 V 28. 2. 2011 v 17:21, Jarett napsal: Hezky se nám to tady točí, jen co je pravda ... Když jsem je Cyberovi předával, tak po 14 dnech mi s radostí v očích vykládal jak jsou to jedny z "definitivních" ... ... to už si říkám, že jsme fakt magoři :D Asi už definitivní zůstanou. Jsou zpátky doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 24. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 V 24. 5. 2015 v 8:23, Cyber napsal: Asi už definitivní zůstanou. Jsou zpátky doma Tak to mi povídej Kolika rukama prošly ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 No co já vím tak cesta těch Tvých byla Ty - Já - Romulada - a dál z chronomagu k jednomu člověku, kde také zůstaly dodnes.Pak tu byly na prodej jedny nové, ale ty jsem z určitých osobních důvodů nechtěl a pídil jsem po jiných, až se zadařilo. Na PP je úžasný jak jsou originální. Jedna část lidí je nechápe a tudíž se jim logicky PP nelíbí, druhá část lidí je jimi nadšena.Neměl jsem je teď pár let a řeknu Ti, celou dobu jsem byl nesvůj. Ještě mi chybí sehnat Emergency ( po kterých se mi taky stýská )a budu zase na dlouhou dobu kompletní . Zajímalo by mě kolik jich teď na foru je. Vím že je má Robert, Vladimír P, pak ten kdo je koupil od Belkova, odhaduju tak 5 kousků by tu mohlo být. Nepočítám ty kupované za účelem prodeje, co se tu jenom tak mihnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Ja ich mam.. Ale z Nemecka .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Krásný !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se