Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim! Do ted jsem nosil Diesely a podobne designove ptakoviny, a chtel bych posunout k automatum. Zaroven bych chtel ale zachovat urcitou miru atraktivity, aby ten prechod od designovych hodinek nebyl tak drasticky.

Nasel jsem Steinhart Aviation s velice prijemnou cenou, jsou opravdu neprehlednutelne a podle zdejsiho fora i kvalitni. Jsou ale vodotesne do 30m, coz asi na koupani neni, proto bych je rad doplnil nejakyma potapkama. Opet jsem si vyhlidl Steinhart - Ocean 1, opet automaty s extremne privetivou cenou. (Neni blby si ze startu koupit dvoje hodinky jedne znacky? :-))

Zajimal by me nazor zkusenejsich, proto se ptam, jestli je to dobra volba. Pokud mate tip, ktery by zvladl oboji v jednom, je to taky mozna volba, nebranim se ale samozrejme ani kombinaci atraktivni automaty + automaty na sport a do vody. Celkove bych chtel utratit 20-30k, coz samozrejme neni za hodinky moc, zvlast pokud by mely byt dvoje. Nechci jenom Tissotky, prijde mi, ze si je kupuje kazdy. Swiss Made je plus.

Diky za vase tipy!

Návštěvník Kamil
Odesláno

Přečti si tuhle diskuzi, než si koupíš Steinhart Ocean. Díval ses na nějaké Seiko diversky? Je jich tu poměrně hodně a hezkých.:)

Odesláno

Diky za odpovedi! Tritony se mi vizualne nelibi, chtel bych spis takove ty bondovske potapky ála Omega Seamaster, proto me zaujaly Ocean 1. Ze je to napodobenina Rolexek, to jsem samozrejme netusil, a muj zajem tim taky pada, fake opravdu ne. (Mimochodem, nema kvuli tomu Steinhart spatnou image?)

Seika jsou fajn, Monstra jsem mel jednou na ruce a je to dobry prostredek na posilovani;)

Nechci uz otravovat, ale nenapadaji vas nekoho vizualne atraktivni automaty se slusnou vodotesnosti? Libi se mi treba i Fortis B-42 Official Cosmonauts na kovovym tahu, ale tam uz jsem s cenou za svym psychologickym limitem:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...