Filipes Odesláno 26. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2010 přes léto můžete za konzumaci točený kofoly vyhrát (stírací los) mimo jiné toto ... jo jsou to dost obyčejný quartzky, ale maji docela sympatickej retro look Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 26. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2010 40mm (na foto zleva 42, 40, 38) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2010 přes léto můžete za konzumaci točený kofoly vyhrát (stírací los) mimo jiné toto ... jo jsou to dost obyčejný quartzky, ale maji docela sympatickej retro look Bez znaku Kofoly a s jinou barvou cislic by to vlastne byly celkem fajn hodinky. Ale i tak...jak se rika...darovanemu koni na zuby nehled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2010 A jak to s tím je? Ta akce probíhá ve všech hospodách, kde se točí kofola? Na stránkách kofoly jsem nic nenašel. Moje přítulkyně má kofolu ráda a tento kofola orloj by jí udělal radost. Někde ho pro ni musím sehnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2010 (upraveno) Bez znaku Kofoly a s jinou barvou cislic by to vlastne byly celkem fajn hodinky. Ale i tak...jak se rika...darovanemu koni na zuby nehled Filipes promine, ale vzdyt ty hodinky jsou skaredy. Buhvi, jestli je pouzdro z oceli (vypada jak pochromovany), ale kazdopadne vubec neladi se subtilnimi ruckami. "Vzhled" jednotlivych soucasti - pouzdro, korunka, grafika ciselniku, rucky - je naprosto nesladeny a nevyvazeny. Ja na nich teda nic fajn nevidim a logo Kofoly jim ve vy vysledku uz nijak neublizuje. Upraveno 27. června 2010 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2010 to Filipes: kdyby tě náhodou nebavily, beru je :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2010 Ať Filipes promine nebo ne, jsou prostě hnusný. Ještě že Kofolu skoro nepiju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2010 Ať Filipes promine nebo ne, jsou prostě hnusný. Ještě že Kofolu skoro nepiju. Rozhodně ale potěší fakt, že něco dostaneš ke konzumaci limonády, ne? Jasně, vypadá to všelijak, ale milovníky kofoly to rozhodně potěší a určitě i ostatní. Neříkám, že je to nějaká krása, ale pro milovníky toho nápoje je to fajn suvenýr :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 27. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2010 tak jasně neni to žádnej zázrak, ale v reálu mi nepřijdou ošklivý - na to co se běžně rozdává ve spotřebitelskejch soutěžích onney, ve vybraných hospodách dostaneš ke 2 točenejm kofolám stírací los, akce se rozjede cca za 14dní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2010 damned! takový skvost jsi určitě ještě nefotil, viď, kibi? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2010 Miluju Kofolu a tohle je mi teda sympatický Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dizi Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2010 X-Bob, to je jasné, toto sú typicky X-Bobovské hodinky Ja by som to nosil, mne sú tiež sympatické... Filipes, skúsil by si ich otvoriť a odfotiť strojček alebo aspoň dno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 27. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2010 naklapávací dýnko - nechce se mi páčit, další výhry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2010 X-Bob, to je jasné, toto sú typicky X-Bobovské hodinky Ja by som to nosil, mne sú tiež sympatické... Filipes, skúsil by si ich otvoriť a odfotiť strojček alebo aspoň dno? No mě prostě je to sympatický, kofolu mám rád (právě piju Kofolu bez cukru u PC) a tak proto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2010 jo fajn suvenýr pro poličku v pokoji, jinak tipuju že to bude poniklováná mosaz a po pár měsících nošení už bude po nich.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ričko Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Když ji miluješ, není co řešit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 Když ji miluješ, není co řešit... Kurna, co tady spamujes? Honis prispevky?? Kdo to ma cist... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peegee Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Kurna, co tady spamujes? Honis prispevky?? Kdo to ma cist... Koukám, že ty už máš nahoněno .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se