FiXilVer Odesláno 26. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2010 klik viac obrazkov najdete v linku.. Ked prerobia puzdro ( aby sa don zmestila 8500 strojcek ) a spravia znovu liquid metal verziu, tak si myslim, ze Dipsy skoncili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 26. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2010 Blejska se to pekne, ale nevim proc, moc me to nebere.. treba to nazivo bude lepsi, ale obavam se ze ne.. Mozna je to ale tim, ze jsem v sobe nejak PO vlnu potlacil a koukam jinam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2010 Škoda, že se nedělají ve větší, 45,5 mm, verzi. Jinak ale hodinky jsou to nádherný, naživo to musí být skoro orgáč. Fakt paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2010 Ta datumovka je divna a celkove se to nejak moc leskne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2010 Nahodou moc pekny, plasticky cifernik se mi libi vic nez tisteny, luneta taky fajn leskla, obdoba keramicky lunety u rolexu, akorat cena bude asi zbytecne vysoka na tu etu 2892 v co-axialu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 28. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2010 V reálu by to nemuselo být špatný, líbí se mi to.Sorry za trochu větší obrázek, chtěl jsem, aby detaily více vynikly.Výhodou by prý měla být tvrdost pouzdra 3krát vyšší než u ocele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 28. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2010 Výhodou by prý měla být tvrdost pouzdra 3krát vyšší než u ocele. ? Pouzdra? Keramicka je jen luneta s tou terminatori vlozkou a cifernik. Pouzdro je klasika nerez. Souhlas s Bakerem, na me je to moc leskle, luneta jeste ok, ale ten dial.... Ja jen cekam, kdy tento prevratny prvek zada pricinu k nestoudnemu navyseni cen u beznych modelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 28. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2010 Lunetu z keramiky bych bral, ale číselník je na mě už moc lesklý ... zatím se mi nejvíc líbí moje PO QoS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 28. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2010 ? Pouzdra? Keramicka je jen luneta s tou terminatori vlozkou a cifernik. Pouzdro je klasika nerez. Děkuju za opravu, máš pravdu, už jsem si to našel: "...ceramic diving bezel whose numbers and scaling made of the Liquidmetal..." Já čekal nějaký hi-tech pouzdro a ono nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 28. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2010 Děkuju za opravu, máš pravdu, už jsem si to našel: "...ceramic diving bezel whose numbers and scaling made of the Liquidmetal..." Já čekal nějaký hi-tech pouzdro a ono nic nebrec, ja vim je to zklamani... ... ale bud rad, cena bude asi pres 120 000, usetris:-) za to bych uz se pomalu rozhlizel po nejakym inhausu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 28. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 Pekne video! Mohli by tyhle heavy duty lunety nabizet jako option ke vsem diver modelum, nejlim i zpetne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 29. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 (upraveno) Pekne video! Mohli by tyhle heavy duty lunety nabizet jako option ke vsem diver modelum, nejlim i zpetne no myslim, ze keby si do Omegy poslal mail s ziadostou ci ti to nemozu predat dodatocne, alebo u autrizovaneho predajcu sa spytat.. idem skusit, potom dam vediet ako to dopadlo edit: napisal som blbost, PO uz nemam, takze mail posielat nebudem Upraveno 29. června 2010 uživatelem FiXilVer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mocl Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 Mě se líbí, lesklost tam sice je, ale v reálu to bude určitě něco jiného. Moc pěkné!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 2. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2010 Dneska jsem na ne koukal u Dusaka, cena je 102.000,- Pusobi takovym zajimavym dojmem, blejskaj se dost, cifr je zvlastni - ale nevim jestli v dobrym nebo spatnym slova smyslu - asi by to chtelo vic casu nad tim premyslet, ale divna mi prisla liquid metal luneta, ta se mi nelibila vubec.. Oproti klasickym PO 42 maji pro me spatne vyreseny datovy okynko - je tam proste dira s trochu zaoblenyma hranama = nuda, klasicke po maji ostre rezany obdelnik ve 2 vrstvach a to na me pusibi lip.. Zase je trosku sympaticky, ze uz to je alespon trosku limitka - 1948 kusu, coz oproti 10.007 co zkouseli u bondovek je posun vpred Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurnajanek Odesláno 3. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2010 (upraveno) posun vpred dal pravděpodobně velké plus pro to omega bezel, která ne bude poškrábání ? Upraveno 3. července 2010 uživatelem kurnajanek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2010 http://www.chrono24.com/cz/search/index.htm?showid=1597088&showpage=5&dosearch=1&searchexplain=1&SEARCH_ADTYPE_ID=U&SEARCH_BRAND_ID=187&MODEL=planet%20ocean&SORTORDER=1&numresults=147 kdyby nekdo chtel liquidy, tak tady za docela dobrou cenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackSteel Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 Spíš tady jde o marketingovou záležitost s neobvyklou technologií a materiálem lunety, než o praktickou záležitost a rozhodně to z hodinek nedělá heavy-duty nástroj, co všechno vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petjaan Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 klik viac obrazkov najdete v linku.. Ked prerobia puzdro ( aby sa don zmestila 8500 strojcek ) a spravia znovu liquid metal verziu, tak si myslim, ze Dipsy skoncili nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se