Přejít na obsah

Letecké PRIM automat

Doporučené příspěvky

např. podle ciferníku, kdy ten znak na 6. hodinou jednoduše není tak propracovaný, jako originál...

Přesně tak, u těch novodobých kromě jiného lvíček ve znaku je dost nedokonale vyvedenej, je to hezky názorně popsaný v nějaký starší diskuzi, kde se probíraly díly z PAREXA

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dnes to byla paráda stůl plný leteckých hodinek. Něco moje a to celkem 4x z pohledu levá strana :whistle: , něco kolegů :wallbash: Foceno, jelikož dvoje jdou do světa a asi je už takto pohromadě neuvidím.

Moc hezká sešlost! Posted Image

Odkaz ke komentáři

Moc hezká sešlost! Posted Image

Hele lumpové tajnůstkářský - až příště budete dělat Prim letecký slet, tak dejte vědět, já bych přidal taky svoji trošku do mlýna a bylo by ještě větší stádo k focení i kochání se. Více děr - více syslů --- více pacientů - více letců. :cheers:
Odkaz ke komentáři

Jen dotaz neznalého, to v tom Eltónu nejsou schopni ty pilotky zrenovovat těma ručkama co tam patří? S těma z těch Humbert to vypadá jako pěknej paskvil.

Asi tomu dávaj nový vzhled - jejich problém. Kdybych je měl já, tak si ty původní ručky seženu a dám si je tam. A mám to tak jak chci. To je věc citu - každý to cítí jinak. Oni tomu dávají svojí individualizaci.
Odkaz ke komentáři

Mám to chápat že tam jiné než tyto nedávají, i když zákazník by chtěl ty původní?

Nevím, já si tuhle renovaci neobjednával a navíc mám silný pocit, že tyhle hodinky jsou stále majetkem armády a my vlastníme jen úniky, takže oficiálně do toho nemáme co kecat. Navíc to chápu jako víceméně ofiko renovaci pro armádu a pak si asi oni zadávali parametry.

Edit: jsem kopyto - oprava gramatické chyby

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odkaz ke komentáři

Nevím, já si tuhle renovaci neobjednával a navíc mám silný pocit, že tyhle hodinky jsou stále majetkem armády a my vlastníme jen úniky, takže oficiálně do toho nemáme co kecat. Navíc to chápu jako víceméně ofiko renovaci pro armádu a pak si asi oni zadávali parametry.

Edit: jsem kopyto - oprava gramatické chyby

Tak je to správně, ale únik je legální. Vyberte si: 1) Nabídnut odkup, když se poroučíte do civilu. (levnější varianta a jakoby poděkování za práci) a nebo, 2)že by hlášená ztráta a zaplacená škoda? (dražší varianta). Ty další renovované a jedny původní, jsou stále ve službě i když nošené jen minimálně. :crying_anim:

Ale chce to jen dostatek času a trpělivosti a třeba taky naberou směr civil.

Odkaz ke komentáři

Předmět: PRIM Letecké Automatic a jiné letecké náramkové hodinky Vzdušných sil AČR

Komu: všichni

Ve fóru Vojenské hodinky je ve vlákně o Leteckých náramkových hodinkách Vzdušných sil AČR publikováno několik zajímavých a dosud nezveřejněných informací vztahujících se k původním PRIM Letecké Automatic, nově repasovaným PRIM Letecké Automatic se strojkem Miyota a také k dalším hodinkám našeho současného letectva.

• Dát hlas 4
Odkaz ke komentáři

Tak je to správně, ale únik je legální. Vyberte si: 1) Nabídnut odkup, když se poroučíte do civilu. (levnější varianta a jakoby poděkování za práci) a nebo, 2)že by hlášená ztráta a zaplacená škoda? (dražší varianta). Ty další renovované a jedny původní, jsou stále ve službě i když nošené jen minimálně. :crying_anim:

Ale chce to jen dostatek času a trpělivosti a třeba taky naberou směr civil.

Vynechal jsi tu podstatnou variantu - číslo 3.

Hodinky jsou poctivě vráceny armádě, poté uloženy někam na bezpečné místo - třeba do šuplíku ve stole a poté je nějaký shánčlivý zaměstnanec armády přemístí do civilního sektoru a nabídne třeba na aukru. To je většina těch, co se mezi nána toulá. A není to domněnka, já takhle koupil dvoje ze slovenska - a majitel jich měl ještě víc(byl jsem pomalej, tak jsem koupil ty dvoje poslední). To aukro jsem si k tomu vymyslel, byl to jen příklad, já je koupil osobně.

Odkaz ke komentáři

Předmět: PRIM Letecké Automatic a jiné letecké náramkové hodinky Vzdušných sil AČR

Ve fóru Vojenské hodinky je ve vlákně o Leteckých náramkových hodinkách Vzdušných sil AČR publikováno několik zajímavých a dosud nezveřejněných informací vztahujících se k původním PRIM Letecké Automatic, nově repasovaným PRIM Letecké Automatic se strojkem Miyota a také k dalším hodinkám našeho současného letectva.

Krásné počteníčko. Děkuji :notworthy:
Odkaz ke komentáři

Moc dekuji za krasne pocteni. Me jako zacatecnikovi to moc pomohlo.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...