hirsch Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 např. podle ciferníku, kdy ten znak na 6. hodinou jednoduše není tak propracovaný, jako originál... Přesně tak, u těch novodobých kromě jiného lvíček ve znaku je dost nedokonale vyvedenej, je to hezky názorně popsaný v nějaký starší diskuzi, kde se probíraly díly z PAREXA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 Tady to je vidět názorně: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 (upraveno) Tak dnes to byla paráda stůl plný leteckých hodinek. Upraveno 2. dubna 2011 uživatelem pikec 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Tak dnes to byla paráda stůl plný leteckých hodinek. Něco moje a to celkem 4x z pohledu levá strana , něco kolegů Foceno, jelikož dvoje jdou do světa a asi je už takto pohromadě neuvidím. Krásný pohled - kochám se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 (upraveno) Já taky. A míti zbytečné korunky, tak jsou všechny moje. Upraveno 2. dubna 2011 uživatelem pikec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Tak dnes to byla paráda stůl plný leteckých hodinek. Něco moje a to celkem 4x z pohledu levá strana , něco kolegů Foceno, jelikož dvoje jdou do světa a asi je už takto pohromadě neuvidím. Moc hezká sešlost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Moc hezká sešlost! Hele lumpové tajnůstkářský - až příště budete dělat Prim letecký slet, tak dejte vědět, já bych přidal taky svoji trošku do mlýna a bylo by ještě větší stádo k focení i kochání se. Více děr - více syslů --- více pacientů - více letců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Jen dotaz neznalého, to v tom Eltónu nejsou schopni ty pilotky zrenovovat těma ručkama co tam patří? S těma z těch Humbert to vypadá jako pěknej paskvil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Jen dotaz neznalého, to v tom Eltónu nejsou schopni ty pilotky zrenovovat těma ručkama co tam patří? S těma z těch Humbert to vypadá jako pěknej paskvil. Asi tomu dávaj nový vzhled - jejich problém. Kdybych je měl já, tak si ty původní ručky seženu a dám si je tam. A mám to tak jak chci. To je věc citu - každý to cítí jinak. Oni tomu dávají svojí individualizaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Mám to chápat že tam jiné než tyto nedávají, i když zákazník by chtěl ty původní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Na me tam ty PSII rucky pusobi jako kdybys koze dal praseci nohy proste je to takove "znesveceni kroja", naopak na mych PSII-I mam rucky z Igenu (a asi mi je tam kdysi dali dokonce v Eltonu) a ty mi tam celkem ladi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 (upraveno) Mám to chápat že tam jiné než tyto nedávají, i když zákazník by chtěl ty původní? Nevím, já si tuhle renovaci neobjednával a navíc mám silný pocit, že tyhle hodinky jsou stále majetkem armády a my vlastníme jen úniky, takže oficiálně do toho nemáme co kecat. Navíc to chápu jako víceméně ofiko renovaci pro armádu a pak si asi oni zadávali parametry. Edit: jsem kopyto - oprava gramatické chyby Upraveno 12. prosince 2010 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Nevím, já si tuhle renovaci neobjednával a navíc mám silný pocit, že tyhle hodinky jsou stále majetkem armády a my vlastníme jen úniky, takže oficiálně do toho nemáme co kecat. Navíc to chápu jako víceméně ofiko renovaci pro armádu a pak si asi oni zadávali parametry. Edit: jsem kopyto - oprava gramatické chyby Tak je to správně, ale únik je legální. Vyberte si: 1) Nabídnut odkup, když se poroučíte do civilu. (levnější varianta a jakoby poděkování za práci) a nebo, 2)že by hlášená ztráta a zaplacená škoda? (dražší varianta). Ty další renovované a jedny původní, jsou stále ve službě i když nošené jen minimálně. Ale chce to jen dostatek času a trpělivosti a třeba taky naberou směr civil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Předmět: PRIM Letecké Automatic a jiné letecké náramkové hodinky Vzdušných sil AČR Komu: všichni Ve fóru Vojenské hodinky je ve vlákně o Leteckých náramkových hodinkách Vzdušných sil AČR publikováno několik zajímavých a dosud nezveřejněných informací vztahujících se k původním PRIM Letecké Automatic, nově repasovaným PRIM Letecké Automatic se strojkem Miyota a také k dalším hodinkám našeho současného letectva. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 V clanku je obsazeno vse.. . moc pekne a zajimave cteni, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Díky Petře!!! Super práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Tak je to správně, ale únik je legální. Vyberte si: 1) Nabídnut odkup, když se poroučíte do civilu. (levnější varianta a jakoby poděkování za práci) a nebo, 2)že by hlášená ztráta a zaplacená škoda? (dražší varianta). Ty další renovované a jedny původní, jsou stále ve službě i když nošené jen minimálně. Ale chce to jen dostatek času a trpělivosti a třeba taky naberou směr civil. Vynechal jsi tu podstatnou variantu - číslo 3. Hodinky jsou poctivě vráceny armádě, poté uloženy někam na bezpečné místo - třeba do šuplíku ve stole a poté je nějaký shánčlivý zaměstnanec armády přemístí do civilního sektoru a nabídne třeba na aukru. To je většina těch, co se mezi nána toulá. A není to domněnka, já takhle koupil dvoje ze slovenska - a majitel jich měl ještě víc(byl jsem pomalej, tak jsem koupil ty dvoje poslední). To aukro jsem si k tomu vymyslel, byl to jen příklad, já je koupil osobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Ano to je možné taky, ale to je vlastně varianta 2) Jelikož bude poté muset nejspíš nahlásit ztrátu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Předmět: PRIM Letecké Automatic a jiné letecké náramkové hodinky Vzdušných sil AČR Komu: všichni Ve fóru Vojenské hodinky je ve vlákně o Leteckých náramkových hodinkách Vzdušných sil AČR publikováno několik zajímavých a dosud nezveřejněných informací vztahujících se k původním PRIM Letecké Automatic, nově repasovaným PRIM Letecké Automatic se strojkem Miyota a také k dalším hodinkám našeho současného letectva. Krásné počteníčko. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Předmět: PRIM Letecké Automatic a jiné letecké náramkové hodinky Vzdušných sil AČR Komu: všichni Ve fóru Vojenské hodinky je ve vlákně o Leteckých náramkových hodinkách Vzdušných sil AČR publikováno několik zajímavých a dosud nezveřejněných informací vztahujících se k původním PRIM Letecké Automatic, nově repasovaným PRIM Letecké Automatic se strojkem Miyota a také k dalším hodinkám našeho současného letectva. Moc dekuji za krasne pocteni. Me jako zacatecnikovi to moc pomohlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se