Honza.manta Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2013 Já osobně viděl a i vlastnil jen z bílou výplní.Ono je to asi jedno - jde hlavně o tu rakvičku, ale ta moje výplň je tmavě modrá a už jsem ji viděl na aukru v prodeji, ještě jednou ve stejných barvách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2013 No já viděl cca 22 krabiček (rakviček) od leteckých a všechny vnitřky bílé, ale nevím co myslíš přesně za rozdíl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2013 Žádný rozdíl - jestli se nepletu, tak se ta modrá rakvička dávala jen na letecké. Je tedy jen možné, že někdo vyměnil tu vystýlku. Bílou vystýlku mám doma v jiné krabičce, takže tedy uvedu do originál stavu a je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2013 Já mám v modré rakvičce Seiko 5... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2013 Žádný rozdíl ............Jo tak, já jsem to špatně pochopil. Hledal jsem nějaký rozdíl (tvar) v těch rakvičkách z fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2013 Zdravím! Byl jsem požádám Petrem_P o možnou kontrolu, jelikož toto číslo bylo při vytváření seznamu mnou do seznamu vloženo. ...... No a tady už slíbené foto pomocí mobilu. Je dnešní, vytvořeno v cca 12 hodin. .... Will638 dle všeho máš pokus o padělek Nechci ti kazit radost, je to jen můj názor!!! Pikec, děkuji mnohokrát! :notworthy: Číslo 000236 je hodně zajímavé: Původní kus s číslem 000236 vyrobili v Eltonu v roce 1983 pro vojenské letectvo Československé lidové armády. V letech 1992/93 přešly do inventáře Vzdušných sil Armády České republiky. Tedy velmi těžko mohly kolovat někde na Slovensku. V AČR se dostaly na základnu Praha Kbely, která si v letech 2008-09 nechala 32 kusů PRIM Letecké Automatic kompletně repasovat (vlastně se jedná o 100% nové hodinky účetně maskované jako oprava) na nerezovou verzi se strojkem Miyota. Část této dávky hodinek si ponechala původní zrepasovaná víka pouzdra, ostatní jako 000236 mají víka nová. Protože součástí eltonské repase je vrácení původních dílů majiteli, tak se do Kbel asi vrátilo více méně 32 původních hodinek v různém stavu poškození. Zda dnešní 000236 v původní konfiguraci jsou celé původní, nebo se jedná o skládačku z různých kusů, se už asi nedozvíme. Jediné, co je známé, že hodinek, kde současně existují repasované i původní se stejným sériovým číslem, se ve Kbelích vyskytovalo/vyskytuje více. Anomálie víka s falešným číslem 00236 jednoznačně vznikla někdy později. Proč ale někdo potřeboval doplnit (zkazit) dobré víko takto nepovedenou ražbou sériového čísla a to dát na původní letecké automaty, které jinak vypadají jako původní, by mohlo být předmětem dalších spekulací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2013 kurna to je detektivka muzu se zeptat jak v praxi behaj ty miyoti strojky? jestli je znatelny nejaky rozdil od primackeho kalibru (lepsi/horsi) Pikec, děkuji mnohokrát! :notworthy: Číslo 000236 je hodně zajímavé: Původní kus s číslem 000236 vyrobili v Eltonu v roce 1983 pro vojenské letectvo Československé lidové armády. V letech 1992/93 přešly do inventáře Vzdušných sil Armády České republiky. Tedy velmi těžko mohly kolovat někde na Slovensku. V AČR se dostaly na základnu Praha Kbely, která si v letech 2008-09 nechala 32 kusů PRIM Letecké Automatic kompletně repasovat (vlastně se jedná o 100% nové hodinky účetně maskované jako oprava) na nerezovou verzi se strojkem Miyota. Část této dávky hodinek si ponechala původní zrepasovaná víka pouzdra, ostatní jako 000236 mají víka nová. Protože součástí eltonské repase je vrácení původních dílů majiteli, tak se do Kbel asi vrátilo více méně 32 původních hodinek v různém stavu poškození. Zda dnešní 000236 v původní konfiguraci jsou celé původní, nebo se jedná o skládačku z různých kusů, se už asi nedozvíme. Jediné, co je známé, že hodinek, kde současně existují repasované i původní se stejným sériovým číslem, se ve Kbelích vyskytovalo/vyskytuje více. Anomálie víka s falešným číslem 00236 jednoznačně vznikla někdy později. Proč ale někdo potřeboval doplnit (zkazit) dobré víko takto nepovedenou ražbou sériového čísla a to dát na původní letecké automaty, které jinak vypadají jako původní, by mohlo být předmětem dalších spekulací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2013 Přišlo mi to stejné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rama Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 Podle mé grafické srovnávací analýzy nic zkresleného fotkou není. Na čísle 00236 je prostě nějak moc anomálií současně. Naopak číslo 000245 odpovídá "standardu". Serial_Numbers.jpgKdyž se tak koukám na tuto pěknou srovnávací fotku, tak můj soukormý názor je, že nejde o číslo 00236, ale o 00236X a chybí spíš nějaká poslední číslice, nikoli první 0. Důvod neznám, ale vyloučil bych novodobý pokus o padělek, font čísel je shodný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rama Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 (upraveno) Ono je to asi jedno - jde hlavně o tu rakvičku, ale ta moje výplň je tmavě modrá a už jsem ji viděl na aukru v prodeji, ještě jednou ve stejných barvách.Jedno vysvětlení by tu možná bylo. Všechny letecké komplety bez čísla nebo s věnováním (což je vlastně to samé) co se v posledních letech prodávaly měly vždy modrou vystýlku. Rakvička s leteckými s ev. číslem vždy vystýlku bílou. Upraveno 24. června 2013 uživatelem rama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rama Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 Když se tak koukám na tuto pěknou srovnávací fotku, tak můj soukormý názor je, že nejde o číslo 00236, ale o 00236X a chybí spíš nějaká poslední číslice, nikoli první 0. Důvod neznám, ale vyloučil bych novodobý pokus o padělek, font čísel je shodný.Za mě je to dobová anomálie, možná unikát a nikoli padělek. To ale ukáže až čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 Tak jsem konecne dal dohromady zakladni letku, jeste mi tu chybi ty ruzny Hippo a Hind a Tiger atd..... jo a civilni, ktery jsou taky uz predjednany:) Davam dohromady softbox a zatim moc nemaka az se to zlepsi tak prefotim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmi72 Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Ahojte, pracujem ako letecky technik a rad by som mal na ruke prim sport letecke. Nepotrebujem ani original s vyrobnym cislom , uplne by mi stacilo keby boli len v dobrom stave a za rozumnu cenu. Nevie niekto poradit alebo ponuknut??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Originaly jsou i bez cisla na dynku.Tohle je spis inzerat, tj. v blby sekci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Ahojky tady máš jeden odkaz, nic neradím. http://ostatni.bazos.cz/inzerat/29815253/Prim-letecke.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 sleduj inzerci, jedny jsou teď na Aukru: http://aukro.cz/hod-prim-automat-vojenske-i3879063048.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Skládačka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 sleduj inzerci, jedny jsou teď na Aukru: http://aukro.cz/hod-prim-automat-vojenske-i3879063048.htmlŘekl bych přímo, že rafinovaná skládačka!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Řekl bych přímo, že rafinovaná skládačka!!! Je je na ni rafinovanyho, hujda od pohledu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Skládačka. jj, vycházel jsem z toho, že kolega uvádí, že hodinky nemusí být originál d dle foto ciferník nevypadá na Parexo bastl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se