Přejít na obsah

Letecké PRIM automat

Doporučené příspěvky

V obou krabkách mám bílou-jestli se té barvě tak dá říct-  a vídal jsem v nich světle modrý stojánek na samotné hodinky. Vypadá to původně, rozhodně to do té krabičky patří (myslím tvarem). Ta tmavě modrá vystýlka je tvarově  úplně stejná, ne? Tak jestli neřešíme zbytečnost- prostě došla bílá, začali dávat modrou, nebo došla modrá tak začali dávat bílou..? Jaké hodinky se ještě v téhle krabičce prodávaly, vedle leteckých ?  Nebo je to jinak?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vlastně to už tady někde kolem zaznělo od osob povolaných a všechny ty odlišnosti v barvách krabiček, vystýlek nejspíš opravdu budou jen tím, co zrovna přišlo pod ruku a žádný pevný standard v tom nebyl... Honza má tmavě modrou vystýlku v bledě modré rakvičce a já u svých civilních zas tmavě modrou v černé... Nicméně jsem zatím na tom jedny číslované a jedny civilní s rakvičkou, paragonem a návodem... Za foto se omlouvám, neumím fotit, ale fotím rád :)

post-35597-0-38348100-1417619051_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Už se to tu párkrát probíralo, myslím že naposledy to psala Nirmalita. Do distribuce šly letecký jen s modrou krabičkou a bílou výstelkou. Jak do armády, tak do prodeje. Civilní se objevují v různých provedeních rakviček, černý, tmavě modrý i různý barvy výstelek. K pomíchání krabiček došlo nejspíš až na prodejnách, kde se krabičky a hodinky skladovaly zvlášť.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Zdravím vespolek po drobné odmlce bych možná nasál letecký nebo I.gen, když píše NOS neměli by být v nerezu, že? Co se za ně dá nabídnout, nebo že by někdo místní něco nabídl původního ideálně nerenovované pěkné nositelné :-) http://obleceni.bazos.cz/inzerat/42499902/Prim-CSLA-automaticletecke-perfektni-stav-nabidnete-cenu.php 

Odkaz ke komentáři

Zdravím vespolek po drobné odmlce bych možná nasál letecký nebo I.gen, když píše NOS neměli by být v nerezu, že? Co se za ně dá nabídnout, nebo že by někdo místní něco nabídl původního ideálně nerenovované pěkné nositelné :-) http://obleceni.bazos.cz/inzerat/42499902/Prim-CSLA-automaticletecke-perfektni-stav-nabidnete-cenu.php 

Dej si poptávku do nákupního vlákna.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, přiznám se, že nerozumím jazyku Tvého kmene. Poptáváš hodinky? NOS znamená New Old Stock, tedy nové skladové zásoby, s nerezem nemá nic společného a odkaz v postu ti nefunguje.
Odkaz jsem už rozklíčoval, někde tam máš chybu. A hodinky v inzerátu jsou padělek z Parexa

Odkaz ke komentáři

Omlouvam se odkaz jsem jen zkopiroval nezdali se mi a nejsem znalec tak jsem se zeptal, zda se mi to nezda spravne. Diky tedy, muze se mi totiz stat v navalu emoci, ze prestava fungovat selsky rozum. Poptavka to neni, ale pokud by se nekdo potreboval zbavit za normalni bezny penize neceho peknyho... ze?

Odkaz ke komentáři

Omlouvam se odkaz jsem jen zkopiroval nezdali se mi a nejsem znalec tak jsem se zeptal, zda se mi to nezda spravne. Diky tedy, muze se mi totiz stat v navalu emoci, ze prestava fungovat selsky rozum. Poptavka to neni, ale pokud by se nekdo potreboval zbavit za normalni bezny penize neceho peknyho... ze?

si dej inzerát

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Jaký dýnko mají mít civilní letecký? Za poslední dobu proběhlo inzercí několik variant civilního provedení, podle mě tam patří pouze čistý, bez nápisů.

Je známo, že dílů na letecký se vyrobilo o dost víc než hodinek. Dýnek je evidentně nejmíň.

Možné varianty:

Čistý dýnko 

post-13546-0-86841800-1420405303_thumb.jpg

Dýnko Prim Sport automatic 

post-13546-0-49808500-1420405147_thumb.jpg

Odfrézovaná horní část dýnka (mám podezření, že tam předtím bylo číslo 215)

post-13546-0-69294500-1420405212_thumb.jpg

Upraveno uživatelem financ
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...